kinetek

Olden Goldies | 02.11.2005 | Schranz
6:12
8.44   2094 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_SP_ 11.06.2008
Asiallista, minimaalista säröilyä!
0   +1 +2
 
9
HW 18.11.2005
Tässä oli aikamoisen omintakainen äänimaailma. Sitä oli käytetty melkoisen kekseliäällä tavalla vaikka biisissä olikin vähän liikaa pituutta kun ottaa huomioon että siinä ei tapahtunut kovin kauhean paljoa. Mutta lopputulos kuulosti kuitenkin aikamoisen hyvältä ja jaksoi viihdyttää melkein koko matkan ajan.
Biitti oli kohtalaisen erikoinen ja sen tekemiseen oli käytetty tarpeeksi montaa elementtiä jotta rumpuosastosta tuli tanakka kivijalka särösynariffittelylle.
Kuuntelukokemus oli oikein miellyttävä vaikka genre näyttääkin melkoisen vieraalta.
0   +1 +2
 
8
Stocco 09.11.2005
Erittäin hyvä lounaankokkausbiisi! Hyvää ruokaa tulee tämän tahdissa :) Jumittaa ihanasti. Hiukka on pehmeää saundia niinkuin kolina5000:ksi mut hyvää jepua tää on taas.
0   +1 +2
 
8
Imp 06.11.2005
Kivoja säröisiä soundeja hyvin miksattuna..tähän ois toivonu jotain monipuolisempaa melodia kulkua että ois pitäny otteessaan pidempään.pumppaus musiikkia.toimis hyvin punttiksella ;) enpä tästä muuta osaa sanoa nytten.
0   +1 +2
 
glxblt 03.11.2005
Hyvä rytmi, haitsut ja särö, mutta tämä kuulostaa tavallaan "liian helposti tehdyltä". Korjaa sanomani jollen ole väärässä. Mättö on yksinkertainen, rakenne vasemmalla kädellä heitetty, soundi pelkkää säröä/shaperia/mitälie ja progressiivisuus on lähestulkoon lineaarista, odottettavaa. Tämä biisi vaatisi toimiakseen tosissaan loistavan soundin, johon ei ehtisi kyllästymään kuuden minuutin aikana, nyt se vajoaa keskinkertaisuuden suohon. Pystyt parempaan.
0   +1 +2
 
8
JM 02.11.2005
Ohuet saun dit..ja samalla särötetty jännän ohutta. jee. siis hmm. kyllä tästä tulee mieleen niinkuin leipäkone jota opettelis käyttämään kuoleman jälkeen helvetissä. Kivastihhan tässä tulee juttua sinänsä, joskin liian perinteinen. Tässä monolajissakin voi kyllä yrottää tehdä jotain yllättävää ja uutta, mikä tässä on unohdettu kokonaan. Tämä on hyvä biisi, mutta ei tarjoa mitään uutta tai erikoista, vaan hukkuu sinne keskinkertaisuuden merestä heikosti päätään nostavan hyvän välimaastoon. Sellaista, että en klikkaa "eteenpäin" jos tämä winampin soittolistassa tulee vastaan, mutta ei nyt mikään maailamnkaikkeuden mairein hymykään nouse naamalle. Bassoa ja säröä lisää ja yllättävämpiä käänteitä jumitukseen. Tai siis haitsuissa on tarpeeksi ja hyvä särö.
0   +1 +2
 
8
accent 02.11.2005
Säröt ainakin on kohillaan ;) Erittäin viihdyttävä kappale kaikessa yksinkertaisuudessaan (joka tosin saattaa loppua kohti ruveta puuduttamaan). Ainut häiritsevä asia tässä on se, että se ei tarjoa mitään uutta ja oivaltavaa. Samaan totuttuun vanhaan sävyyn edetään. Kuuntelin muuten hifin lisäksi huvin vuoksi myös lofi-version, kannattaa kokeilla :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta