Eryngo

Olden Goldies | 25.02.2004 | Techno
4:34

Erikoista saundia, vaikutteita Umekilta.

8.83   1140 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kikson 12.05.2006
Uhhuh, kylläpä nytkii. on oikein mukavaa roisketta. Kuulostaa hyvältä jopa työpaikan koneelta kuunneltuna aika kakoilla kuulokkeilla, se jos jokin kertoo teknon hyvästä laadusta. mikään tässä ei pistä ärsytysmittarille minkäänlaisia värähtelyitä. Pelkkää nollaa näyttää. Jos joskus soitan jossain teknoo, ni tää soi siellä aivan varmasti Adam Beyerien ja Lekebuschien seassa. Pro!
0   +1 +2
 
hipit 08.07.2004
Eipä olekaan pitkään aikaan tullut kuunneltua umekmaista ja häröä mätkettä. Hanaa!
0   +1 +2
 
op76 08.07.2004
Joo, nyt on meikän kuulokkeet paskana...eli kyllä tuo taitaa omaan genreensä olla tolkkua tavaraa. Onko tuo muuten joku pakollinen juttu Techno yms musiikille, että tausta ei saa muuttua, vaikka eipä oo kyllä itelläkään puhumista taustoista.
0   +1 +2
 
unikoi 08.07.2004
Jees, tää biisi on ollut aikeissa aiemminkin kahlata läpi, joten hyvä, että nyt se viimein tapahtuu (kun vähä autetaa).;) Alun jumitus tuo kyllä vahvasti mieleen Umekin. Jumittaa ja jumittaa, mielestäni ehkä liiaksikin, sillä kunnon draivia en siitä löydä. Kivoja kikkailuja löytyy rytmien puolesta myös. Biisin tullessa puoleen väleen alkaa rytmiin jo tottua, kyllähän siitä draivia löytyy. (pikkuisen) ;) Jotenki miksaus kuulostaa hieman kuraiselta, bline ei kuulu lähestulkoon ollenkaan (tai sitten se alittaa minun kuulotaajuudet) ja noissa pysäytyskohdissa synan filter-cutit kuulostaa ihmeellisiltä, ehkä hieman muovisilta. Lisäksi biisin yleisäänimaailma on melko minimalistinen, mutta se varmaan oli tarkoituskin.:) Parempaakin technoa olen kuullut mutta myös todella paljon todella paljon huonompaakin. 7½ saisit tästä.
0   +1 +2
 
Zachary 08.07.2004
Jaha, kommenttiringissä loikasi kimppuun vaihteeksi tällainen rytmipommi. Jätänkin arvioimisen genren ystäville. Niinhän se jytää. Jees.

Tai, hetkinen, olikos se tämä artisti joka joskus hieman koppavasti kyseli, että miksi yrittää vääntää rokkimättöä jos ei tuo siihen mitään uutta ja vanha on paljon parempaa? Siis peräänkuuluttaa omaperäisyyttä musiikkiin ja oma materiaali on tällaista?!

Nyt hymyilyttää.
0   +1 +2
 
orion903rock 08.07.2004
Techno ei nyt varsinaisesti ole mun alaa joten vaikea antaa rakentavaa palautetta... ihan jeppis kamaa
0   +1 +2
 
7
Einsteins 08.07.2004
Joo, tymäkkä biitti ja ei sitten, ainakaan meikäläiselle, muuta. Biitti on, vain biisi puuttuu.
0   +1 +2
 
9
JM 09.07.2004
alku lupaa todella paljon! aivan ihanalta kuullostaa!..Puolivälin särösoundi luo makeaa tunnelmaa. jumittaa tosi hyvin, bassolinja kuullosti alussa kamalalta, mutta hiljalleen sulautuu biisiin. Hienoa teknoa!!
0   +1 +2
 
Ungalo 09.07.2004
Pistää aika sanattomaksi. Tuli semmonen olo, kuin olisin joutunut mielisairaalaan, en tiedä, onko se hyvä vai huono asia ;) Aika jännän kuuloista on, itse en kyllä juuri mitään tämmösestä musasta tajua, mutta eihän sitä tarvi kaikesta tietääkkään. Tämä ei niin paljoa sykäyttänyt minua, koska olen melodioiden ylin ystävä ja melodiat on aina minulle biisissä se a ja o. Ehkä tämän kuuluukin olla tällaista meloditonta hakkausta, mutta en kyllä ihan ajankuluksi tämmöistä kuuntelisi :( Mut ne jotka ovat tämän tyylin vannoutuneita kuuntelijoita, heille tämä varmastikin uppoaa.
0   +1 +2
 
Tune 09.07.2004
Noniin, loppuihan se tuska vihdoinkin. Mutta siis, pakko myöntää että mun jalka rupes vipattamaan:

Etenkin nuo täräytys (snare)rollit on loistavan kuuloiset, olisin itse lisännyt niille vähän pituutta lisää.
Toistat itseäsi tässä kappaleessa päämelodialla melko paljon, mutta muutat suuntia kompilla sekä taustahälinällä. Pakko myöntää myös, että odotin sellaista kliimaksimaista kohtausta jossa mennään vähän ehkä vielä rankempaa ja kompataan kunnolla.

Ja muunmuassa joihinkin väleihin olisi sopinut sellainen Fatboy Slimainen playback biitti, eli siis patteri alkaa mut se menee silleen puoleen väliin ja alkaa uudestaan ja ehkä kiihtyy välillä hieman. (Mikäli ymmärsit mitä meinasin) =D
Ehkä hieman junglemainen äänimaailma miellä tässä biisissä on noiden clapien takia, mutta sehän ei menoa haittaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta