mux_loop

Olden Goldies | 30.07.2005 | Breakbeat
3:54

Pörinäbreiksiä filttereillä.

9.00   1744 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

aluminiumblade 09.10.2005
Suvannon jälkeen ois voinu rummut pärähtää peltien voimin kunnolla paukkumaan! Samoin narinat ois voinu möyryy vähän matalampaa. Mutta muuten todella hyvä kokonaisuus ja miksaus on mielestäni muilta osin todella hyvä. Lisää tällästä sulta! <3
0   +1 +2
 
9
Imp 16.08.2005
alku oli tässä biisissä erittäin paljon mieleeni.loppua kohden ei enää oikeen innosta :/ hyvin tuotettu biisi ;)
0   +1 +2
 
9
Veneficus 05.08.2005
Minut talutetaan hämärään tilaan, hahmoja liikkuu näön reunamilla. Yhtäkkiä valot alkavat välkkyä ja bassolinja kohoaa pimeydestä. Automaattisena reaktiona alan hytkyä tuolillani.

Biitti on menevä ja suorastaan työntää eteenpäin. Bassosoundi on mehevä ja toimii liikkeellepanijana loistavasti. Rakenne on harkittu ja pienen dropin jälkeen naamalle pamahtava happoannos toimii kuin piri.

Rakenteen lisäksi toimii myös miksaus. Elementit ovat selvästi erilleen aseteltu tarjoten selvää liikkumatilaa. Basarille olisin ehkä hieman enemmän munaa tarjonnut. Näin ollen biitti jää hieman ohkaisen kuuloiseksi, tosin varmaan tarkoituksella. Nuo välikkeiden ambienssidelayäänet ovat mannaa korvakäytäville.

Jälleen kerran joudun toteamaan että tämäkin pitää ehdottomasti päästä joskus tamppaamaan livenä.
0   +1 +2
 
bze 31.07.2005
Hajoilee loppua kohti, breakdownissa rakenne matelee myös. 4 minuutin kesto ei palvele bilekäyttöä.

Kärsii turhasta minimalistisuudesta vaikka onkin kaikinpuolin tyylikäs ja tasapainoinen. Kunnon fillejä ja kikkailua rumpujen kanssa kaipaisi. Myös lisäelementit, lähinnä melodiset, tekisivät tästä paljon mielenkiintoisemman. Junnaa silti hienosti, diipimpi tekno ja breiksi yhdistyvät tässä mielenkiintoisella tavalla.
0   +1 +2
 
9
rewind 31.07.2005
Varsin herkullista jumitusta. Miksaus on kohdillaan eikä rakenteessakaan ole valittamista.

Pientä miinusta aavistuksen muovisen kuuloisesta basarista ja hapot olisivat voineet olla hieman agressiivisemmat ainakin omille korvilleni.

Mutta ei rutista turhista, hyvä biisi kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Stocco 31.07.2005
Eilen illalla väsyneenä luulin kuuntelevani jotain saksalaista teknoa, mutta se olikin meidän ikiomamme Suomen Picotto. Aika protasoista saundia siis kaikin puolin ja ehkäpä taitaa miksaus, masterointi yms tekniset hilavitkuttimet olevan pirun hyväsä kunnossa. Sisältöäkin on! Huonointa tässä on nimi. Mut sit taas henkilökohtaisesti pisteitä alaspäin tästä täydellisyydestä vetää liian rauhallinen happo ja muutenkin tyylillisesti tämä ei ole aivan sitä mitä eniten kuuntelisin. Ois kyl kiv jos toi happo olis tärähtänempi ja syöksyis oikeen rähinällä päälle, mutta ehkä se ei vaan sovi tähän teokseen. Genressään erittäin selkeästi 10.
0   +1 +2
 
10
JaDubb 30.07.2005
Okei, kuulin tän biisin vielä hieman keskeneräisenä taannoin ja silloin jo pidin saundista. Perinteisestä humppalinjasta poikkeava rumpuesiintymä, happoinen rutina ja toi droppi!! Ja dropin jälkeen meininki jatkuu vielä astetta happoisempana, minä tykkään. Ja kuten normaalistikaan, en keksi täydelliseen biisiin parannettavaa, joten tämä kommentti jää tyngäksi. Namia alusta loppuun!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat