Hidastettu Horros

Olden Goldies | 12.04.2003 | Techno
6:01
9.20   1736 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DjLime 02.01.2006
Laitoin tämän soimaan ja siirryin pois artistisivulta, niin olihan se pakko palata 10s sisään takaisin, sen verran tiukka biitti lähtee heti alusta alkaen. Biisiä en kerennyt edes kuuntelemaan vielä loppuun kun se oli ladattuna kovolle. Pirun kova biisi. Tulee paljon picoton baguette biisi mieleen hyvällä tavalla.
0   +1 +2
 
9
Salminen 10.07.2004
Mahdottoman hieno komppi on selvästi tämän kappaleen kantava voima. Ainoa oikeastaan mikä tässä enemmän häiritsee ovat nuo efektit joita on välillä ängetty sekaan vähän turhankin rankalla kädellä. Varsinkin kun moneen otteeseen vielä tuo lähes jumalaisen jyräävä rumpukomppi pysäytetään antamaan efekteille tilaa.

Sellaisena monotrack-henkisenäkin tuo rumpukomppi varmaan jaksaisi kantaa vaikka koko biisin pituuden ajan, ja nuo psyket efektit siihen päälle (vähän hillitymmin ehkä?) niin saattaisin heltyä vaikka kymppiin asti. Nytkin puutteineen tämä pisti kyllä menojalan vipattamaan joten tuollainen yhdeksikkö lienee perusteltu numero. Täytynee artistin monotrackeihinkin tutustua jos näin mainiosti rullaavia biittejä miekkoselta syntyy.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 08.01.2004
Nyt alkoi homma rokkaamaan. Soundeista voisi yhä hiukan valittaa, mutta unohtukoon se kun keskityn heilumaan tuolillani. Elikkäs tärkein elementti, fiilis, löytyi ainakin minun kohdallani.
0   +1 +2
 
9
Stocco 07.07.2003
Lainaanpa taas Pequmania: "'uppoaa keskinkertaisuuden suohon', sanoisi niko nirvi :P." Tämä kommentti vasta saakin minut kihisemään. NN on just sellanen hörhö et kaikki on ihan p*askaa. Joten mun on pakko kehuu tää. Ihan vaan ollakseni parempi ihminen kuin kriitikot. Rankkuutta lisäisin kaikkeen, eikä tämä tee poikkeusta. Mitä tuossa alussa oikeen löpistään? Tollaset alut on just hyviä mis on joku pieni rauhallinen juttu ja sit heti sen perään full throtlella vaan. Tosiaankin tää sopii paremmin hirville kuin nirville. Vauhdikkuutta on just sopivasti. Tyyli on loistava. Äänet hyvin valittuja. Mauro Picottomainen haitsunostatuskikka on oiva piriste. Muutenkin sun jutut kuulostaa siltä, että oot Suomen oma Mauro P. Miksaa tähän kaivoksen unen omaisia kolahduksia ni tää on täydellinen. 9,47
0   +1 +2
 
9
Imp 13.04.2003
kivaa kuminaa kyllä ja tämän projektin tyylistä kolinaa todella.biisi jää vain liikaa monotonisuuden puolelle enemmän vaihtelua olis tehnyt tähän terää
0   +1 +2
 
glxblt 13.04.2003
Tämän musiikkivideoksi sopisi vaikka joku hirvi, joka kävelee metsässä ja syö sieniä, sitten se heiluu ja ryskää siellä metsässä ja maistelee värejä ynnä muuta. Hirvi tästä lähinnä tulee mieleen. Tarkoittaa siis sitä että tästä puuttuu kaikki "coolness", mutta mäiske on asiallinen ja muut kilinät & rouskeet on hienoja. Kaikenlaista pitchauskikkailua ym. efektiä oli siroteltu mukaan vähän turhankin usein, kerkesi jo häiritsemään. Tuolleen parin metrin päästä katseltuna tämä on tosi hieno, mutta kun menee lähemmäs niin paljastuu pieniä rönsyilyjä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta