shokun - kity

Olden Goldies | 04.06.2005 | Techno
5:12

Wanha

8.17   1041 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
waltomar 03.08.2005
Alusta tulee mieleen vanhat trancebiisit joita tykkään kuunnella autoa ajaessa, hyvin lähtee kulkemaan. Voisin hyvin kuvitella kuuntelevani tätä autossa!
0   +1 +2
 
8
Imp 25.07.2005
yö musiikkia :) täälästa on kiva kuunnella yollä.tulee hyviä ajatuksia mieleen.varsin toimiva siis silloin.soundit kuullostavat hieman ohuehkoilta..liekö syy äänentoisto laitteitteni vai jtn sinne päin.Ainoat miinukset ovat mun mielestä soundin hienoinen ohuus ja yksitoikkoisuus rakenteessa.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 17.06.2005
Ah, ihanan energinen alku joka ei aikaile vaan potkaisee saman tien selänjatkeeseen. Biitti on hieman ohkainen, mutta se jotenkin lisää sen "pirteyttä", kun ei ole mitään yliläskiä basaria viemässä ilmoja keuhkoista.

Jos jokin on bilemateriaalia niin tämä. Tällainen kappale tulisi olla soimassa kun saapuu teknobileisiin hivenen myöhässä ja pitäisi nopeasti saada muu porukka kiinni fiiliksissä ja energiatasossa.

Sääliksi käy niitä ihmisiä jotka kävelevät tuossa ikkunani ohi ja näkevät minut hytkymässä koneen ääressä. Mutta kyllä tämä liikkeelle pistää. Enemmän elementtejä jäin hieman kaipaamaan mutta harkinnalla sijoitetut dropit pitävät homman dynaamisena.

Miksaus on kiitettävän tasapainossa. Kappale soi vaivattomasti, ehkä hiven alapäätä sittenkin olisi tehnyt terää. Yksi hoocee-nostatus kohta olisi saanut tosin olla, nyt jäädään karvan verran alle ysin ;)
0   +1 +2
 
8
Stocco 04.06.2005
Täähän rullaa varsin mallikkaasti. Alkaa heti. Ei kauheasit rakennella, mutta jaksaa silti kiinnostaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta