Woods of Eremae

1:49

Competition entry for "mimic a composer" competition. Trying to mimic Jeremy Soule's work on Guild Wars soundtrack.

9.50   16071 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Xaphan 17.12.2008
Ihan ensimmäisenä alkuun täytyy todeta, että omasta mielestäni Jeremy Soule on äijä, mitä tulee tämäntapaiseen musiikkiin! Eikä tässä biisissä jäädä hirveän kauas ko. herrasta. Ja tässä kun tätä kuuntelee, niin huomaa kylla vaikutteen.
Jälleen kauniisti soivat instrumentit ja muukin. En löydä tästä mitään muuta vikaa, kuin kappaleen keston. En ole varmasti ainoa, joka anoo sinua tekemään pitempiä kappaleita, kos näissä on todellakin potentiaalia :)
0   +1 +2
 
10
Lovegood 31.08.2007
ehkä kaunein koskaan kuulemani kappale. sai ihan vedet silmiin
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 27.09.2006
Erittäin kaunis sävellys, etenee rauhallisesti ja hillitysti, säilyttäen silti halun kuunnella loppuun asti, kaappaa otteesensa. Huilu on erittäin nautittava ja miksaukset oikeita, kun tämä loppuu, jää odottamaan että se on vain tauko ja pian tulee lisää :]
0   +1 +2
 
10
Lokki Joonatan 22.07.2006
Mä tsekkailin tätä sivustoa jo ajat sitten mutta runsaudenpula jotenkin iski vasten kasvoja ja päätin tulla takaisin paremmalla ajalla. Tylyähän se on niputtaa kaikki kommentit yhteen arvioon, enkä nyt ihan sitä teekään. Lyhyesti voisi vain todeta että onpa ammattimaista ja eheää työtä kaiken kaikkiaan.

Woods of Eremae on kaunis ja mystinenkin sävelkuluiltaan. Kliseisyys vältetään hyvin ilmavuudella ja rohkeilla pelkistetyillä sovituksilla. Vähän on enemmän tälläkin kertaa. Jonkinlainen crossoveri roolipelien ja soundtrackin maailmasta. Jos joku erehtyisi kysymään multa mikä on "oikeaa" musiikkia saattaisin viitata tähän jo eräänlaisen ajattomuuden tai luonnollisuuden takia. Itse asiassa en edes voi kuvitella tätä ihmisten soittamana, kevätsade on jokseenkin parempi mielikuva. Fanitettu koska näitä voi palailla tsekkkailemaan aina sopivassa mielentilassa :)
0   +1 +2
 
8
Jusa83 14.07.2006
Melko hyvin olet Soulen musiikkia imitoinut. Instrumenttivalintojen puolesta ainakin tulee Soulen Elder Scrolls -sävellykset mieleen. Eihän tämä niitä Soulen mestariteoksia, kuten Morrowind -pääteemaa vastaa, mutta ei se ole varmaan ollut tarkoituskaan. Tykkäsin kyllä tästä kipaleesta. Jos pitäisi jostain valittaa, niin se olisi varmaankin melodian staattisuus. Se kun pysyy aika tasaisena koko teoksen ajan, siis yleisesti ottaen. Kyllähän tuossa jossain kohtaa tuli joku kiinnostusta herättävä kohta kuten se jousien pizzicato joskus puolivälin jälkeen, mutta ehkä sen lisäksi joku sellainen todella esiinpistävä osa olisi ollut paikallaan. Mutta se saattaa johtua vain mun henk.koht. mieltymyksistäni. Kokonaisuudessaan ihan kelpo teos! Aih, nyt vasta lukaisin että yritit imitoida Guild Warsin soundtrackia. Itse en ole kyseisen pelin musiikkia kuullut, mutta minusta tämä muistutti hieman myös Elder Scrollsin musiikkia.
0   +1 +2
 
Valandir 04.07.2006
Alkaa hyvillä kitaroilla ja erittäin maukkailla jousilla. Erittäin hillitysti ja kauniisti tässä edetään. Huilukin kuulostaa maukkaalta omiin korviini. Pitää kyllä yhtyä tamminan lauseeseen ja sanoa että tässä on havaittavissa selvää itämaista flavoria. Tässähän piirtyy upea maisema ajatuksiini.

Kokonaisuudessaan hieman lyhyehköksi jäänyt, mutta silti erittäin nautittava teos. Kaunista tunnelmointia alusta loppuun, hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
10
tammina 03.07.2006
Oijoi, onpa kaunista. Hieman itämaista flavoria
tulvahtaa korviin...näin kuumana kesäpäivänä
lyö lanttuun täysillä, ihan aukeaa maisema
silmien eteen(lue:taakse).
Täydellistä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat