Threshold

2:21

Once again something a bit different. Combination of drums and orchestral sounds.

8.63   12039 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Honolulu_Mankii 30.12.2005
Olipa tosiaan erilainen, ja mielestäni todella onnistunut tuotos. Tällaista musiikkia voisin kuunnella hyvinkin öisin esimerkiksi.
0   +1 +2
 
9
seveli 30.12.2005
Taidokkaasti toteutettua elokuvallista musiikkia. Rumpusoundit voisivat olla ehkä vielä hieman massiivisemmat.
0   +1 +2
 
9
Sinisyys 30.12.2005
Mielenkiintoinen ratkaisu vetää nuo rumpukuviot mukaan tällaiseen orkesteribiisiin, mutta minusta toi veto toimii tosi hyvin! Luo tuollaisen rullaavan "grooven", jonka päälle jouset ja harppu rakentaa tosi hienoja ja kauniita harmonioita. Eritoten toi kakkos-osio toimii tosi mukavasti, siellä noi lyhyet jousi-iskut luo mukavan rytmisen kuvion. Tosi persoonallinen teos.
0   +1 +2
 
8
whatsmynameagain 14.12.2005
oho oho! uutta ja erilaista, rumpukompit ja kaikki.
tässäkin oli hienot melodiat ja kaikki, ja muutenkin biisi varsin mallikas, mutta se jokin tästä puuttui... En tiedä sitten mikä, ja olen pahoillani etten sitä osaa sanoa. Vaikka se ei vielä auennut, niin toivottavasti tulevaisuudessa. Ilmoittelen sitten.
0   +1 +2
 
JamesMercy 01.12.2005
Onnistunut teos tämäkin. Rummuissa löytyy mukavasti kilinää ja kolketta, mutta eivät kuitenkaan varasta turhan suurta roolia. Jossain vaiheessa kompin looppaaminen tuntuu puuduttavalta, mutta breikit toimivat hienosti. Bassoraita sykkii mukavan pehmeästi. Jousten ja torvien soundit ovat taas huipussaan, aivan mahdottoman komeaa kuultavaa. Rakenne toimii hyvin, ainoastaan nuo vain rumpujen täyttämät väliosat tuntuvat turhilta. Komea ja jylhä tunnelma, erityisesti torvien mukaantulo nostaa kappaleen aina huippuunsa. Kestoa voisi taas olla reilumminkin, jolloin mukaan voisi tulla jotain uutta väliosaa. Ehdottomasti toimiva kuitenkin jo tällaisenaan.
0   +1 +2
 
9
Kappale oli muuten hyvä, mutten pitänyt rumpujen filtteristä... Kuulosti ikävän vaimeilta. Sävellys oikein hyvä ja äänet huippuluokkaa, sitä mitä Essenceltä sopiikin jo odottaa. Pidempi olisi saanut olla, tuntuu jotenkin loppuvan kuin seinään... Mutta 9.
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 21.11.2005
Vähän erilainen tapaus tällä kertaa verrattuna muuhun tuotantoosi, mutta vaihteluhan virkistää. Samat vanhat hyvät soundit voi kuulla tässäkin biisissä. Ihan hyvät ovat nuo rummutkin. Melodiatkin ovat jälleen kohdallaan. Ne ei pyri ilmaisemaan mitään elämää suurempaa, mutta hyvä näin.

Eipä tästäkään mitään valitettavaa... pidempi olisi saanut olla! :)
0   +1 +2