Angel's Redemption

2:28

Angel's Redemption - sad and silent piece.

9.50   35735 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Ville Minor 07.01.2011
Pyörää ei ehkä lähdetty keksii uusiksi mutta hyvin rullaa. Jäätävän kaunis.
0   +1 +2
 
10
Xaphan 17.12.2008
Todella, siis todella kauniisti soivat instrumentit. Tässä loistava esimerkki siitä, ettei biisissä tarvitse välttämättä olla kymmentätuhatta eri instrumenttia, saundia, tai turhia kikkailuita. Yksinkertainen on kaunista todellakin. Harppu on ollut jotenkin aina ollut meikäläisen yksi heikkoja kohtia. Kauniisti soivat jouset ovat toinen. Pakollisia miinuksia: tämä on aivan liian lyhyt! :) Just kun pääsi tunnelmaan, niin playeri rienaa; "Sama uudestaan?"
0   +1 +2
 
10
Fantasy music 16.12.2006
miksi niin lyhyt.
0   +1 +2
 
10
gerana 12.12.2006
Loistava tunnelma koko biisissä. Rauhallinen ja leijuvainen. Aivan kuin unessa leijuisi kun kuuntelee biisin silmät kiinni.
Aivan hemmetin kaunista yksinkertaisesti. Aivan tippa linssiin tulee :') <3
Hyvin onnistunut eikä mielestäni tarvitse mitään muutettavaa.
0   +1 +2
 
10
mc-p 24.11.2006
Äärimmäisen vakuuttava kappale. Tunnelma välittyy upeasti, on saatu kaipausta ja haikeutta sisällytettyä äärimmäisen hienosti tähän sävellykseen. Kuuntelin tän kerran (entisen) tyttöystäväni kanssa joskus aamuyöstä, häneltä oli juuri läheinen lähtenyt. Todella voimakas raita, vaikka onkin näin rauhallinen. "Alku" (eli kappaleen ensimmäiset puolitoista minuuttia) on rakennettu hienosti, mutta 1:34 eteenpäin, kun viulut liittyy kuoroon, vakuuttaa lopullisesti.

Mutta jos on pakko kritiikkiä jostain hakea, niin itselleni ainut "huono" puoli tässä teoksessa on tuo kesto. En lainkaan pistäisi pahakseni minuutin tai parin lisäystä.

9puol tulee, eli pyöristetään 10.

-Painajainen
0   +1 +2
 
10
Sinisyys 30.12.2005
Mielettömän kauniit harppuäänet! Toi vahva kaiku luo tosi unenomaisen tunnelman ja yksinäiset sävelet vievät jostain syystä vähän bysanttisiin tunnelmiin, en tiedä miksi. Jotain "menneen tuntua" tässä on. Muistoja ja unelmia. Osoittaa taas sen, että yksinkertaiset ja pienet elementit voivat luoda maailmoja, ei tarvitse aina volyymia ja massaa. Lopun viulut saapuvat pehmeästi ja uneliaasti kaukaisuudesta ja kruunaavat kauniin kappaleen. Tässä on aamu-usvien tuntua, pilvet lentää matalalla.
0   +1 +2
 
10
Runoilijapoika 05.11.2005
mahtava äänimaailma ja tunnelma on huikaiseva.. meinaa tulla tippa linssiin kun kuuntelee näitä ja miettii maailmaa ja elämää.. jouset lopussa ovat niin piste i:n päälle, että en tiedä mitä sanoa.. melankolia ja tunnelma koskettaa syvältä ja herkästi.. upeaa musiikkia ja odotan innolla uusia tuotoksia!!
ps.. tekee mieli mennä metsään huitomaan miekan kanssa kun näitä kuuntelee. Mahtavaa!
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 24.10.2005
Rauhallinen ja kiva kipale. Herättää mielikuvia jostain ikävän tapahtuman seurauksesta, jota (voisiko sanoa) kappaleen päähenkilö pohtii. Hieno tunnelma ja toimivat harppumelodiat.
0   +1 +2
 
10
AquaSonic 20.10.2005
Hyvin harrasta, hieman melankolista pelkistettyä harppumelodiointia osin jousilla tuettuna. Instrumentit ovat todella kauniin kuuloisia ja soivat yhteen erinomaisesti. Sovitus saa hartaan mielen eksymään kultaisen harpun luota tummaan siniseen, josta havahtuu tämän lyhyen kappaleen päätyttyä. Wouldn't change a thing...
0   +1 +2
 
9
Mieleeni tulee lähinnä joku traaginen tapahtuma ja elokuvan päähenkilöt murehtimassa siitä... Onnistunutta, hyvin onnistunutta. Sopivan pituinenkin, ei liian pitkä tai lyhyt.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2