Last Stand

1:31

Pompous orchestral soundtrack tune

8.43   21296 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Jusa83 14.07.2006
Ihan toimivalta soundtrackilta tämäkin kuulostaa. Tulee mieleen juuri sellainen vaarallinen tai uhkaava kohtaus, missä kiikutaan kallionkielekkeellä tms. Tästä puuttui ehkä sellainen kohokohta, mutta ei se välttämättä hirveän tärkeää soundtrackissa ole, ellei sitten kyse ole elokuvan kliimaksista. Tässä tulee sellainen hiipuminen loppua kohden, saattaa kyllä olla että se on ihan tarkoituksellisesti tehty. Mutta juu, tosiaan ihan ok sävellykseltä kuulostaa. Ei mitään kummempia kritiikkejä ole annettavana, paitsi se että jos tahtoisi tästä omillaan seisovan sävellyksen (ilman elokuvaa), niin siihen voisi niitä kohokohtia ja hieman vaihtelua lisätä. Mutta ihan hyvä kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 01.07.2006
Mainio veto jälleen. Onnistuu tunnelman tavoittelussa loistavasti. Jotenkin kuulostaa kuitenkin aavistuksen liian terävältä toi pasuunasoundi mun korvaan, ihan pikkuinen pehmennys siihen ei varmaankaan olis paha juttu :] Mahtipontinen sävellys. Mainiot rummut ja lautaset. Kaikki taustat on onnistuneet jälleen erinomaisesti, melodisesti mestariteos.
0   +1 +2
 
7
Meddi 27.06.2006
soundtrack voisi olla hienoa jos ei vain luotettaisi liikaa syntetisaattoreihin. jos käyttää ainaoastaan syntikkaa, toivoisin jotain extraa, jotain syntikalle uniikkia. tässä hienot pasuunasoundit, mutta mietin miten paljon paremmilta soisi oikeat pasuunat
0   +1 +2
 
9
louis 27.06.2006
Hieno kuolemaa uhkuva pätkä.. laakee maisema sotureita uh. 10p sellaista toi mieleen pata rummut olis voinu olla julmaa tahtia..
0   +1 +2
 
synapsi 27.06.2006
pompous hexagon!!! YARR!! pasuunat ne pauhaa, melodisesti ollaan sielä missä pitääkin. aavistuksen lisää ehkä ryminää rumpuihin niin kyllä räpsäyttelis. level femman päävastustajaa ootellessa.
0   +1 +2
 
Zoidberg 26.06.2006
Jaahas, ei mitään jäänyt päähän. Aika mitäänsanomatonta.
0   +1 +2
 
Juise6-0 26.06.2006
Hyvältä kuulosti tää palanen, lisää vaan putkeen!
0   +1 +2
 
tep 25.06.2006
Ja taas tulee tältä projektilta takuuvarmaa jälkeä. Lyhyt ja ytimekäs (sekä mahtipontinen), mutta kuitenkin oikein hyvää maanista, kenties hieman vaanivaa tunnelmaa on saatu tavoitettua. Ihan niin hyvä tämä ei ole kuin jotkut artistilta kuulemani kappaleet, mutta eihän tässäkään voi mitään vikaa sanoa olevan. Ei ehkä kanna itsenäisenä kokemuksena ihan samaan malliin kuin jotkut artistin kappaleista, mutta näin visuaalinen musiikki ansaitsisikin yhteyteensä myös kuvallisen annin. (Jotenkin pelottaa, että höpisen suunnilleen samat sanat joka kerta kun tätä tavaraa tulee kommenttiringissä vastaan. Pahoittelut - en vaan osaa.)

Kuten olen tainnut aiemminkin sanoa artistin tekeleistä, voisi tämäkin mennä leffa-, peli- tms. äänimaailmana myös tuolla ns. suuressa maailmassakin. Siellä suuressa maailmassa tulee yllättävän usein vastaan paljon huonompaa äänitapettia.
0   +1 +2
 
8
DJ Jayko 25.06.2006
Jälleen aivan mahtava soundtrack- biisi. Ja jälleen biisin nimi kuvastaa biisin tunnelman helvetin hyvin. En tästäkään biisistä keksi kyllä mitään pahaa sanottavaa. Keep up the good work!
0   +1 +2