Bazaar of Tal-Mashad

3:08

"We followed him through the infamous bazaar of Tal-Mashad..."

8.83   12563 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fantasy music 16.12.2006
paikallisen tunnelman luomisesta vastaa vain rummut.hieno teema joskin itämaisempi skaala olisi lisännyt tunnelmaa.nyt jäi fiilis et rumpali ja muu orkka oli kotoisin vähä eri maista.täytyy silti antaa kymppi toteutuksesta ja tunnelmasta.
0   +1 +2
 
sumuhenkilö 12.02.2006
Hienoa äänikerrontaa, mutkattomasti eteenpäin rullaava flowta. Ehtaa soundtrack-tunnelmointia, joka luo kuvallisia visioita ilmaisullaan. Toimii näin myös ilman kuvallisia ärsykkeitä. Mieleen tulee tästä meiningistä aavistuksen verran myös C. Franken soundtrackit ja erinäiset soolojutut. Mukana paljon myös mainiota orkestraalista ymmärrystä ja osaamista, tyylitajua ja kykyä "pukea" sävellys orkesterin ylle. Divinity-projekti olikin jo lähemmin tuttu hienoine jumitteluineen. Tässä mennään eteenpäin polveilevammin ja enemmän elokuvallisessa hengessä, vaan yhtä lailla mainiosti.
0   +1 +2
 
10
jrnn kerkesi jo sanoa mitä aioin sanoa, videopelin taustalle tämä sopisi loistavasti, tunnelma on niin vahva! Äänet ovat mitä Essenceltä sopii odottaa (eli hyvät).

Aivan loistava taustamusiikkibiisi, joka (kuten Wavescale jo sanoi) jää helposti soimaan taustalle esim. nettiä selaillessa.

10.
0   +1 +2
 
9
odkid 23.01.2006
Jälleen laadukasta soundtrack-musiikkia Essence-projektilta. Mukavat rytmit ja sopivan huomaamaton taustamusiikiksi, kuitenkin kiinniotettavaa myös löytyy jos kuuntelemiseen haluaa keskittyä. Mukavaa. Itse en tästä basaaritunnelmaa nimenomaan tavoittanut, mutta kappale ja sävellys olivat kyllä hyviä.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 21.01.2006
Jees, itsekin odotin semmoista kliseisempää basaarimeininkiä melodiaosastolta, joten yllätyin. Iloisesti kuitenkin; tämähän on upeaa soundtrack-maalailua. Juuri tällaiset haikeat sointulinjat ovat parasta musiikissasi, vaikka en tässä oikein pystykään näkemään niissä suoraa yhteyttä tuohon basaaritunnelmaan, paitsi tietenkin sillä tavalla kuin jrnn kuvasi. Hmm.. juu, ja nopealla rytmillä kalkattavat perkussiot sopivat erinomaisesti hitaiden melodioiden taustalle.

Tämä on kappale, joka helposti jää soimaan taustalle pitkäksi aikaa. Eikä tee mieli vaihtaa poiskaan. :)
0   +1 +2
 
jrnn 21.01.2006
Kyllä! Tämä kelpaisi jo minkä tahansa RPG:n pakolliseen orientaalisilla clichéillä verhoiltuun skenaarioon. Tosin ainoat viitteet tuohon mattojen ja mausteiden sekamelskaan ovat kerrassaan ansiokas perkussioviidakko ja biisin kovin viitteellinen nimi. Koska melodiat eivät pyöri itämaisilla asteikoilla, ei olla aivan basaarikulttuurin sydämessä. En pääse RPG-mielikuvista: ehkäpä nyt liikuttaisiin niillä pelin vaiheilla, kun maailma on tuhottu ensimmäistä tai toista kertaa, ja kukoistaneen quasi-persialaisen sivilisaation jäänteet pitelevät kiinni traditioistaan pakolaisleirillä jossain lumisilla lakeuksilla.

Arvioin kappaletta loopattavana taustamusiikkina, esim. nimenomaan jonkin pelin raameissa, jolloin tasapaksun rakenteen ja nyanssien vähäisyyden voi antaa anteeksi. Oletettavasti näin on tarkoituskin. Kappale putoaa hyvin taka-alalle ja palvelee tunnelmaa taianomaisesti.

Näitä biisejäsi pitäisi tyrkyttää aktiivisesti johonkin, jossa ne saisivat kontekstin, jota palvella!
0   +1 +2
 
Sound Industrial 20.01.2006
Jännittävä ja tasokas soundtrack-biisi kerrassaan. Stringsit on laadukkainta mitä täällä olen tähän asti kuullut! Absolutely.
Melodia tulee juuri sieltä mihin nimikin viittaa.... hyvä on tunnelma. Tongimme nyt jotain negatiivistakin väkisin esiin. Lyömä soitinosastossa käy koko biisin ajan kova sutina..hmm.. Mielestäni jokin vaihtelu biisin kuluessa tai rauhallisempi kuvio olisi toiminut paremmin? Tai no, nyt tämä alkoi luureissani jo kolmatta kertaa; taidolla ja harkiten tämä on tehty. Erittäin hyvä soundtrack.
0   +1 +2