Awakening

2:09

Sample from the upcoming Ultima IX Redemption soundtrack - the song was produced some time ago so the sounds are not of as high level as the more recent songs, sadly

9.50   18914 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Sinisyys 02.01.2006
Vaikka osa soittimista ei kuulostakaan ihan niin kirkkailta kuin muissa kappaleissa, on tässä sävellyksellisesti tosi upeita ideoita ja tunnelmia. Voin hyvin kuvitella, että tällainen musiikki soisi pelissä tai elokuvassa kohtauksessa, missä päähenkilö herää auringon noustessa rannalla ja katsoo hämmentyneenä ympärillään levittäytyvää näkymää. Kaunista ja kirkasta.
0   +1 +2
 
10
Ville Kotiranta 24.10.2005
Vai että tällaista on luvassa. Koskettavaa. Tunnelma kuvaa selvästi asioiden olevan taas hyvin kauniissa maailmassa. Joo, taidanpa vihdoin faniutua. Sen verran hienoa musiikkia täältä päin tulee!
0   +1 +2
 
9
-Juha- 22.10.2005
Oi, miten herkkää! Tuli mieleen jonkun tarusormusten herrasta elokuvan loppu, "kun maailmassa on kaiken jälkeen rauha ja kaikki hyvin".Soundit ovat jälleen hyvin hanskassa ja melodiat ovat kauniita. Tuo 45 sekunnin kohdalla tuo mieleen musiikit Everwood sarjasta, josta olen tosin nähnyt vain mainoksen ja kuullut vaan nuo alkumusat :)Mutta erittäin mukava biisi jälleen.
En tajua miten sulla riittää näin paljo hyviä ideoita... :)
0   +1 +2