Cherry Blossom

1:56

A simple minimalistic soundtrack tune taking us to the ancient land of the rising sun.

9.00   13871 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Modnar 08.08.2006
Rauhallista maalailua itämaiseen tyyliin. Tämä voisi hyvin olla Falloutin kaukoitäversion taustamusiikkia. Kovasti tulee myös mieleen viimeaikojen itämaiset elokuvat, joiden tasolle tämä keveästi yltää. Saundit ovat mahtavat, suorastaan täydelliset. Tässä on hyvä tunnelma, vaikka sävellys ei olekaan helposti lähestyttävä tai yksinkertaista melodiamaalailua. Taustamusiikiksi täydellistä. Tai unimusiikiksi.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 26.05.2006
Todella siistin kuuloisilla soundeilla pelaillaan, kivoja bendejä tuossa kitarassa tai mikä nyt onkaan. Huilusoundit ovat erinomaisia. Tunnelma on erittäin miellyttävä, kaiut ovat tyylikkäästi säädettyjä ja miksaus on erinomainen. Rytmisesti elää oikein miellyttävästi. Selkeänä miinuspuolena jotenkin turhan steriili ja muovinen äänimaailma, olisi hienoa jos tähän saisi vähän jotenkin semmoista analogimaista rosoisuutta, ettei kuulostaisi robotin soittamalta soundtrack-musiikilta.

Mutta miellyttävää kuunneltavaa (kuten sinulta on aina ollut lupa odottaakin) ja piristävää vaihtelua suuren kommentointirykelmäni keskellä.
0   +1 +2
 
8
codiath 16.05.2006
Kirkkaat, ilmavat soundit. Vähän jäin odottamaan jonkinlaista kehittelyä, joka olisi kulminoitunut ehkä laajempaan rämistelyyn. Nyt tunnelma oli odottava, sellainen "tyyntä myrskyn edellä"-tyyppinen.
0   +1 +2
 
10
The Demag 08.05.2006
ei paha itse asiassa tosi hyvä
0   +1 +2
 
odkid 04.05.2006
Itämaihin mentiin heti. Aistikasta, yllättäviä liikkeitä, kuin geishan täydellisyyttä hipova tanssi tai samurain liikesarja. Biisin soundi oli tosi hyvä. Tykkäsin kovasti, tämä nousi aivan selkeästi sellaisen "itämaisen" muzakin eli sellasen kiinalaisessa ravintolassa soivan taustamusiikin yläpuolelle. Täysin valmista soundtrack-kamaa johonkin aiheeseen sopivaan tuotokseen.
0   +1 +2
 
sumuhenkilö 29.04.2006
Vähäeleinen ja mietiskelevä teos, josta kyllä välittyy muinaisuus. Samalla tässä tunnelmoinnissa on eräänlaista itämaista kamarimusiikkihenkeä, jonka fiiliksen tekee läsnäolevaksi kosketeltava äänimaisema; ensemble-ote on toteutettu onnistuneesti. Huomasin muuten, kun kuuntelin tätä luupattuna ueampaan kertaan, että meininki tuntuu jatkuvan luontevasti yhä eteenpäin ja eteenpäin ilman luuppimaisuutta. Useamman kuuntelun ja syventymisen myötä tästä avautuivat varsin meditatiiviset sfäärit (hieno fiilis). Pianhan tähän saattaisi uppoutua ja unohtua... Voisi kuulua myös isompaan kokonaisuuteen tai teokseen yhtenä osana.
0   +1 +2
 
10
Galantine 25.04.2006
Tässä oli tunnelmaa... Katanan terä välkähtelee kuunvalossa... Samurai harjoittelee korkealla kukkulalla miekan tietä, geishojen sirotellessa kirsikan lehtiä polkujen varsille...

Komeat on kyllä sämplet. ihan kateeksi käy. Kyllä siinä korva lepää... =)
0   +1 +2
 
9
-Juha- 25.04.2006
Todellakin rauhoittavaa musiikkia vahvoilla Japani vaikutteilla! Soundit ovat kyllä erittäin pro luokkaa, instrumentit kuullostavat realistisilta. Tälläista voisi kuulla vanhojen japanilaisten miehien soittavan, jossain temppelissä, tai mitä ne ovat ne paperiseinähökkelit? :) Tietysti ympärillä myös kaunis vihreä luonto.. kyllä kyllä. Minäkin olisin kaivannut ehkä vielä yhtä, kahta soitinta mukaan, mutta hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 25.04.2006
Johan on erikoisen kuuloinen veto! Tämä tuo mieleen juuri Japanin ja Samurait. Tosi loistava Soundtrack pläjäys alusta loppuun, mutta ehkä enemmän soittimia loppua kohden. Jotain padi taustaa, niin ei olisi tökkinyt ihan tuollein. Kuitenkin mahtavat soundit! :)
0   +1 +2
 
Raikali 25.04.2006
tuo mieleen viimeisen samurain, jollain tapaa. ekana mielikuvana päähän tulee vanha japani ja samurait. on jotenkin sellaista rauhoittavaa fiilistä, joka tuo korvien väliin tyhjyyden ja odottavaa nousevaa aurinkoa, mikä tässä kappaleessa tarkoittaa räjähtävää taistelukohtausta. samaa hyvää linjaa olet jatkanut mitä muidenki tämän projektin tuotosten kanssa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2