Passing Twilight

3:20

Atmospheric and flowing soundtrack tune with electronic ambient soundscapes mixed in.

9.13   16042 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Gonduumi 14.04.2006
Tälläisiä kappaleita on todella ilo kuunnella. Todella hienot ja surulliset äänet, mahtavan kuuloinen. äänimaailma on hyvin rakenneltu ja kappale saa kuuntelijansa leijummaan johonkin ihan muualle. Alun Jousi ääni oli erittäin loistava. todella miellyttävää kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
9
wtsalmela 12.03.2006
Pidin tästä heti enemmän kuin tuosta valssista.. (Tulee helposti arvosteltua ankarammin orkesterisaundia (tai sen jäljiteltyä autenttisuutta) koska soitan sinfoniabändissä työkseni..)
Miehellä on selvästi näkemystä orkestroinnista. Erityisesti biisin loppupuolen rauhoittava ambienssi sai korvan lepäämään.
Itselläkin kävi taas mielessä fantasiaroolipelit (tällä kertaa morrowind).
0   +1 +2
 
10
Jerzu 10.03.2006
Mahtavan matala alku, hieman pelottava... Mut sitten nousee aurinko ja se on niin kauista... Kauniilla saundeilla maalattu biisi...
0   +1 +2
 
odkid 06.03.2006
Vähäeleinen ja pitkillä vedoilla maalattu maisema. Aika intensiivinen, sopivan tiivis paketti. Ei tuntunut silti lyhyeltä, siis hyvässä mielessä ei tuntunut. Tuli kyllä vahvasti fantasiaroolipelit mieleen, eli tuo Ultiman soundtrackin teko sopii kyllä hyvin sinulle. Odotetusti hyvää tasoa, lahjakkuutta ja tunnelmantajua on teikällä vaikka muille jakaa!
0   +1 +2
 
9
-Juha- 06.03.2006
Pitkästä aikaa täältäkin suunnalta uutta!
Mitään mammutti kommenttia ei nyt jaksa kirjoittaa, mutta ajatushan se on tärkein.. :)
Soundit kuullostavat yhtä hyviltä kuin ennenkin. Kauniita ja herkkiä melodioita löytyy ja tunnelmaa on jaettavissa paljon. Mitään suurta koukkua en tästä löytänyt, mutta biisi antoi kyllä erittäin rauhallisen olon. Koukun löytäminen tällaisesta ambient biisistä ei luullakseni olekaan pääasia.
Mutta ihan mukava ja rentouttava biisi ja toimii varmasti vielä astetta paremmin yöllä pimeässä ja rauhoittuneemmassa tilassa.
0   +1 +2