Rainforest

North Vibes | 29.05.2003 | Chill Out
6:58

Sademetsän tunnelmaan perustuva tunnelmabiisi :)

9.13   4930 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Noison 02.03.2006
Täydellinen sademetsä tunnelma kertakaikkiaan! Mahtavat eläin äänet ja viidakkomainen Jungle sointu taustalla. 3 min kohdalla tuleva ukkonen ja sade on erittäin hienosti ajateltu, koska sademetsissähän sataa kerran päivässä. Kaiken saa heti irti ja ottaa ihmisen mielikuvitus maailman täydellisesti hallintaansa.

Ihmisen mielikuvitukseen liittyvä asia:
Kun suljen silmäni ja kuuntelen tätä kappaletta. Pystyn ajatuksissani kuvitella itseni esim. Amazon joen sademetsän keskellä lipumassa pienellä veneellä läpi puiden ja kantojen. Kuulen eläinten ja viidakon ujeltavat äänet. Sade pilvet kerääntyvät sademetsän ylle ja alkaa sataa sekä kuulumaan ukkosen jyrähdyksiä. Sade lakkaa nopeasti ja linnut laulavat taas iloisesti kun aurinko tulee taas pilven takaa lipuen esiin.

Saisit enemmän kuin 10 pistettä tästä soundeja ja meldioita pursuvasta kappaleesta, mutta se ei ole valitettavasti mahdollista. Kiitos kuuntelu nautinnosta!
0   +1 +2
 
10
T. H. Rimpinen 07.08.2003
Aijaijai, kun on nautinnollista! Mikä fiilis ja mielenrauha. Nyt tippu kymppi!
0   +1 +2
 
10
VA 29.05.2003
Soundit ovat jälleen kerran täysin loistavia ja loistavasta tunnelmasta on turha enää sanoa mitään, se alkaa olemaan jo itsestäänselvyys kappaleissasi. Biisin tempo on mukavan verkkainen ja vaikka olisinkin ehkä kaivannut erilaista komppia, toimivat rummut nytkin lähes täydellisesti. Vaikka ne ovat suht koht kovat ja konemaiset, eivät ne onnistu lainkaan häiritsemään loistavaa atmosfääriä vaan pikemminkin tukevat sitä. Kaikki sademetsä-efektit tuntuvat sopivan täydellisesti kappaleeseen ja näin ollen tunnelma saa jälleen lisää nostetta. Efektit on myös toteutettu juuri kuten pitääkin, eli ne kuuluvat mutteivat ylitä itse biisiä missään vaiheessa. Todella tunnelmallisen välikohdan oudohko kahdesta eri sävelestä koostuva "melodia" on saatu kuulostamaan sademetsämaiselta mutta kuitenkin jollain tavalla avaruusmaiselta. Tämä on muuten yksi kappaleen vahvimpia osia, sillä se tuntuu heti vaivuttavan kuulijan jonkinasteiseen tiedottomuuden tilaan ja näin ollen lisää kappaleeseen aivan loistavaan tunnelmaan uuden sävyn. Valitettavasti sitä ei ole käytetty tarpeeksi, sillä tuota kahden sävelen melodiapätkää kuuntelisi efektien siivittämänä ehkä parinkin minuutin verran. Yhden ainakin. :) Välikohdan jälkeen biisi lähtee loistavasti käyntiin ja ennen kuin huomaakaan, koko kappale loppuu. Todella rauhoittava tunnelma ja loistavat ideat tekevät kokonaisuudesta todella, todella kauniin ja nautittavan kappaleen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat