Soul Seek

6:43

Runsasta äänimaailmaa progressiivisen talorytmin saattelemana.

Soi Madventuresin 2.tuotantokaudessa

9.44   6423 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kävin läpi monta eri proghouse tuottajaa täälä Mikserissä, mutta tämä,Tämä kuulosti mieluiselta! Aivan loistava kappala. Just keep it going!
0   +1 +2
 
9
0tukka 08.01.2004
Jep jep... jep jep... eli joo-o on se ihan v*tun hyvää. Eli... öö jep jep, no jatkan fiilistelyä... =)
0   +1 +2
 
9
T. H. Rimpinen 04.09.2003
Se on kyllä sanottava, että North Vibes on pro keksimään tällaisia atmosfääsisiä riffejä, jotka vielä kaiken lisäksi potkii. Ei saakeli. Ainoa, mikä harmittaa on se, että sointukuvioon olis toivonu hieman vaihtelua, varsinkin kun tuon mestarillisen Mermaidin kuuntelee ensin. Joka tapauksessa, NV alkaa pikkuhiljaa oikeuttaa paikkaansa ainakin minun ykkösfaninani.
0   +1 +2
 
9
vtm 05.07.2003
Tästä mä kyl pidän aikalailla. Olis kiva tehdä tästä remiksi ;) -tullimies
0   +1 +2
 
Viinikan Vivalti 02.07.2003
Hitsi, täältä löytyy paljon parempaa musaa kuin kissFM:llä. Hyvät soundit olet reasomista loihtinut. Tähän olisi siisti päästä hieman skittalla sohimaan... Oliskos tässä ihan oikeat naisen vokaalit vai olikos ne sämplejä. Jos sämplejä, niin mistä sellaisia saa. Olen aina ollut kiinnostunut naisäänen voimasta/herkkyydestä, mutta valitettavasti en ole saanut konnon pakkausta vielä purkkiin :)
0   +1 +2
 
9
oisto 28.06.2003
Täähän oli aika hyvä biisi. Tällästä leijuntaahan tämä, ei tarjoa mitään sen ihmeempiä viboja. Sopii mun mielestä parhaiten taustamusiikiksi. Kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee et ei siinä mitään. Ei mitään mullistavaa, mutta eipä sen tarvitsekkaan olla. Soundit oli hyvät, mut sen verran vielä että tuonne loppu puoliskolle olis ehkä voinu lisätä jotain uutta kivaa. Eli siis joku uus ääni vetämään vaikka jotain uutta melodiaa tai vastaavaa. No, hyvä se on näinkin, tuli vaan mieleen.
0   +1 +2
 
9
Psylocke 22.06.2003
Jaa, en tiedä oiken miten tähän pitäisi suhtautua. Todellla tunnelmallista ja leijuvaa materiaalia, mukavan rauhoittavaa. Toisaalta se omaperäisyys tästä ehkä puuttuu,en osaa sanoa. Tosijees tää kyllä on jokatapauksessa,ristiriitaiset tunteet tulee tätä kuunnellessa. Bassoja olisit saanut ehkä hivenen nostaa.Tykkäsin tästä kaikista proge vedoistasi eniten.
0   +1 +2
 
aleksi 19.06.2003
viimeksi kuuntelin pohjoisviboja viime syksynä. tyyppi on mennyt maileja eteenpäin! tai löytänyt oman tyylinsä. psylocken ja incolumiksen kaveriksi mikserin proge-eliittiin. ;) tee näitä lisää.
0   +1 +2
 
10
kontaktor 17.06.2003
Todella hienoa ja syvällistä, hyvähyvähyvä! Juuri oikeanlaista relaxaatiokamaa mulle! Rakenne toimii - kaikki toimii. Naminami... ;] (9,5p)
0   +1 +2
 
VA 08.06.2003
Jonkun verran samoja soundeja on käytetty kuin parissa muussa biisissäsi, mutta hyvältähän ne kuulostavat edelleen joten paha niistä on valittaa. Tunnelma on jälleen loistavassa kuosissa ja pientä hypnoottisuuttakin on saatu mukaan. Äänimaailma on pehmeä ja tunnelmallinen. Perkussiosta pitää antaa bonuspisteitä, sen verran hyvän kuuloista tavaraa oltiin sinne saatu. Tosin hieman monimutkaisempia rytmejä olisi voinut hivuttaa sinne. Yleisesti kappale loistaa kaikilla osa-alueilla eikä valittamista juurikaan taida olla.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2