Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

 TERVEHDYS!

Täällä Mikserissä nykyään enää harvakseltaan, mutta jo reilusti yli vuosikymmenen viettänyt jamppa. Kotoisin pk-seudulta, mutta sittemmin tamperelaistunut. Luonnut elektronisesti ääntä harrastus mielessä omaksi ilokseni oikeastaan jo yli puolet elämästäni, eli teini-ikäisestä asti erilaisella menestyksellä ja innokuudella. Välillä tuotteliaisuus on aktiivista, toisinaan taas kovin mitäänsanomatonta.

Tuotannossani olennaista on kuitenkin se, että genrerajoja ei ole. Teen itse musiikkia aina silloin kun aikaa ja inspiraatiota löytyy. Niistä syntyy sitten milloin mitäkin. Jonkin verran on myös tullut panostettua yhteistyö projekteihin, koska aina omat taidot eivät riitä toteuttamaan kaikkia ideoita ja on muutenkin mukavaa yhdistellä visioita samanhenkisten ihmisten kanssa. Olen kaikkiruokainen musiikin suhteen ja erityisen avoin uusille tyylilajeille. Musiikissa minua kiinnostaa myös aivan kaikki elementit, mutta yleensä progressiivisuus ja emotionaalisuus ovat avainsanoja, kun haen jotakin kuunneltavaa.

Myöhemmin olen alkanut panostamaan musiikin tekemisen sijasta enemmän DJ ja tapahtumatuotanto asioihin. Miksauksia onkin kertynyt eri nimien alla tässä reilussa 5 vuodessa lähemmäs 100 kappaletta Mixcloud palvelimen streamiini. Keikkoja on toki myös tullut heiteltyä aina kun se on ollut mahdollista tai aikaa sille on löytynyt.

Pääpainona genrejen suhteen miksauksissani ovat olleet hardcore technon lisäksi vanhanliiton trance ja progressiivinen house soundi, mutta paljon olen kokeillut kaikkea muutakin elektronista muusiikkia sekoitella yhteen. Miksausten tekeminen menee myös aivan inspiraatioiden ja innostuksen mukaan. Välillä tulee monta miksausta lyhyen ajan sisään ja välillä voi olla pitkiäkin taukoja, ettei koske soittimiin lainkaan.

Ei tässä kai sen kummempia esittelyjä enää kaipailla. Käykää katsomassa projektit ja kuuntelemassa mitä mikäkin pitää sisällään. Rakentavaa palautetta ja arvosanoja saa toki antaa, jos vain jotain järkevää sanottavaa ja hyviä perusteluita löytyy. Linkkien taakse kannattaa toki myös kurkistaa, että mitä muuta olen tässä vuosien saatossa muusiikin parissa puuhaillut!


 HUOM!

Voit vapaasti mainostaa kappaleitasi minulle. Käyn varmasti kuuntelemassa, kunhan vain kiireiltäni kerkiän. Palautteen antaminen riippuu ihan päivästä ja mielentilastani. Joskus irtoaa romaanin verran, joskus taas muutamia lauseita. Jos musiikkisi on kaunista ja tunnelmallisesti koskettavaa, tuotannollisesti toimivaa tai muuten mielenkiintoista tulkintaa, sitä suuremmalla syyllä kirjoitan analyyttisemman palautteen sekä jaan näkemyksiäni ilomielin. Kiitos kuitenkin etukäteen, mikäli jaksatte mainostaa kappaleitanne!


 DJ JUTTUJA

Reilu 5 vuotta sitten, kun aloin panostamaan DJ touhuihin huomattavasti enemmän, niin samalla tuli aloitettua tämmöinen Made In Finland -sarja, jota olen soittanut nyt tähän mennessä 3 x 2h setin verran. Miksauksista ainakin kaksi ensimmäistä on muodostettu pääasiassa täällä Mikserissä olevista trance kappaleista. Käyhän ihmeessä kuuntelemassa miten olen onnistunut näitä kotimaisia, tuntemattomammaksi jäänneitä biisejä miksailemaan yhteen.

Suorat linkit kyseisiin miksauksiin löydät tästä alta:

 https://www.mixcloud.com/osquuk/jéos-pavir-made-in-finland
 https://www.mixcloud.com/osquuk/jéos-pavir-made-in-finland-part-2
 https://www.mixcloud.com/osquuk/jéos-pavir-made-in-finland-part-3


 TAVOITAT MINUT MYÖS

Mikäli kiinnostaa tehdä yhteistyötä musiikin parissa, haluat myydä minulle vinyyliä tai on jotain muuta henkoht asiaa, niin laita minulle suoraan viestiä näitä kanavia pitkin.   

  https://www.instagram.com/osquuk
  https://www.mixcloud.com/osquuk
  https://www.hearthis.at/osquuk
  https://www.soundcloud.com/noison
  https://www.discogs.com/user/Osquuk

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: