Vectors

6:57

Fiilistelyä

9.20   3742 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Keppa 02.05.2005
Et sää ookaan niin turha äijä, ku äkkiseltään vois luulla :)
0   +1 +2
 
aleksi 27.04.2005
tämä on kummajainen. biisissä on paljon hyvää, mutta kokonaisuus ei mielestäni toimi. tuntuu että miksauksessa rytmielementit ovat jääneet jonnekin kuilun pohjalle, ja taustatekstuuriksi sopivat elementit on nostettu pintaan. koko raidan volumelevel huojuu. ihan kuin biisi olisi hajamielinen - unohtaa välillä että tässä piti soidakin.

ja vielä yksi juttu vaivaa. tuo alussa soiva mollikolmisointu tuntuu soundiltaan ja rytmiltään epäilyttävän tutulta. joku sivistyneempi konemusiikkiharrastaja voisi nimetä sen artistin ja kappaleen, josta se on suorastaan kopio. vai oliko se joku psylocken raita? jossain olen sen kuullut, ihan varmasti!
0   +1 +2
 
8
Elohopea 19.04.2005
Hauska tunne kun ei tiedä missä on vasen taikka missä oikea. =)
Mielenkiintoinen äänimaailma on kai vielä laimea ilmaus mutta en keksi muutakaan. Jälleen hyvä tuotos.
0   +1 +2
 
Tune 12.04.2005
Rentouttavaa musiikkia jälleen kerran.
Ainoa mikä ensimmäiseksi kaipaisi muutoksen olisi potku, vähän pehmeämmän kuuloista kaipaa kappale.
Saundi maailma toimii, vasemmalta oikealle ja toisinpäin.
Selkeää tv-ohjelma musiikkia, sopii johonkin luontodokumenttiin mikä kertoo vedenalaisesta värikkäästä maailmasta kalojen kanssa! JEA!
Mutta pituudeltaan tämä on vähän turhan pitkä, rupeaa käymään vähän tylsäksi, vaikka muuttuvia tekijöitä onkin biisissä, mutta tämä tarvitsee sijais liidisoittimen joihinkin väleihin tämän pim soittimen lisäksi.
Toimiva kappale, lukuunottamatta noita muutamaa juttua sekä biitin tahalleen pätkiväksi laittaminen. Buenoa.
0   +1 +2
 
10
Area75 12.04.2005
Pidin erittäin paljon tämän biisin tunnelmasta joka kietoutui silkkisenä ympärille. Basso toimii erittäin hyvin.. juuri sopivan möreä, kick oli sopivan hento tämän biisin rauhallisuuteen nähden, mukavia efektejä, haitsut kirkkaita, naisvoxu antaa hienosti oman tuudittelevan lisän tähän kokonaisuuteen. Soundien erottuvuus on mallikasta! Soittolistalle lähti tämäkin!! Niiice work!
0   +1 +2
 
9
Frostbite 11.04.2005
Leppoisaa meininkiä todella hienoilla soundeilla. Tätä kun kuuntelee niin ajankulu häviää. Vaikken ole kovinkaan kova housefani, niin tämä kyllä vie mennessään.
0   +1 +2