Autumn Ballad

North Vibes | 16.10.2003 | Trip-Hop
5:07

Syksyn tunnelmaa musiikin muodossa.

9.21   4779 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
EdnaH 01.06.2007
Toisen kuuntelun jälkeen: upea! Näin alkukesälläkin kuunneltuna! Sataa sitä kesälläkin.
0   +1 +2
 
9
kaiti 24.03.2004
magee kaatosade :) hienoa jälkeä tämäkin. toimii.
0   +1 +2
 
9
Mia 28.10.2003
Hiaano! Mä olin flunssas silmät kii sängyl, ku kuuntelin tään. Pääs kunnolla uppomaan siinä tän biisin tunnelmaan, joka jälleen kerran on erittäin onnistunut. Sust on tullu koko aika enempi pro tossa tunnelman luomises noilla soundeilla ja äänimaailmal. Onneks olkoon pal! =)
0   +1 +2
 
9
Scion 27.10.2003
Äänimaailma jälleen täydellinen. Bassosta tulee läpi Massive Attack vaikutteet mutta ei se mitään. Kertsi ois voinu mun makuun enemmän räjähtää, puhkea kukkaan.. juu nou. :) Mut hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
aleksi 23.10.2003
toimii. jännällä tavalla murrettuja värejä soinnuissa, ei selkeää duuria tai mollia. syksyhän se on se sellainen. miehessä on soundtrack-muusikon vikaa. jos löytyy sopivia sävellysskaboja niin osallistu! en kuitenkaan kypän edestä tykkää, makuasioitahan nämä kuitenkin on. hyvää musaa, mutta ei minulle tarkoitettua.
0   +1 +2
 
10
Loom Vortex 19.10.2003
Että osaa olla kaunista..syksyinen ilta, tämä biisi, lämpöä hohtava takka ja oma kulta kainalossa. Voiko parempaa toivoa? ei juuri :) Noh noh, menipäs tunteelliseksi....mun makuun vaan olisi saanut olla vähän pitempi, mutta kuten on todettu...maku asioista ei kiistellä :)
0   +1 +2
 
VA 18.10.2003
Yllättäen, tunnelma on tämän(kin) kappaleen kantava voima (vaikka muutenkin kokonaisuus on loistava). Syksy on niin vahvasti läsnä että jos tämän soittaisi kesällä, lähimmät puut varmaan menettäisivät lehtensä. Kauniita, melankolisia melodioita on mukana miellyttävän paljon eikä kappale ehdi käydä tylsäksi. Sade-efektit ja vastaavat luovat tietenkin tunnelmaa mutta myös perkussiosta on saatu hemmetin syksyisen kuuloinen. Kappaleen ainoa kunnon "vika" lienee se että se on muutaman minuutin liian lyhyt. Tämä on kuitenkin lähinnä mielipide kysymys ja muutenkin tuo on hyvin pieni ongelmanpoikanen. Kappale on aika jännän kuuloinen sillä mitään selvää, tartuttavaa rytmiä ei ole vaan äänet vain soljuvat korvista sisään. Paljon hienoja ideoita, kauniita melodioita, jos mainittua tunnelmaa ja syksyisyyttä on enemmän kuin kotitarpeiksi. Ja omaperäinenkin tämä on. Tykkään kovasti.
0   +1 +2
 
9
Tebic 16.10.2003
Kappaleen alku kuulosti hyvin vetiseltä. Johtui varmaankin sateesta?-) Nylon kitaran astuessa kuvioihin biisi hieman kuivui (myönteisessä mielessä). Kun biisin alkoi vähitellen tulla lisää soittimia kehiin, olin lähes haltioissani. Juuri oikeanlaista tunnelmointia tässä kappaleesa. Tästä pidän. Ihan täyden kympin suoritus tämä ei kuitenkaan ole, koska tältä sivulta löytyy parempiakin kappaleita. Osaa se Räisäsen Aleksi musiikkia tehdä. Susta kuullaan vielä... ;)
0   +1 +2