Misty Town

North Vibes | 29.09.2004 | Downtempo
4:24

Yön tunnelmaa jazzyllä kosketuksella

9.00   4490 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Biisin rentous tuottaa mielihyvää, lämmintä oloa.

Jotain takkatulen ja nuotion sekoitusta, hallittua ja hiukan villiä, tässä biisissä on...

Mieleenpainuva kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
Bemary 01.03.2005
Tunnelmaa. Tulee mieleen aamuyön hetki tyylikkään, punatapettisen baarin hämärässä nurkassa, whiskylasi pöydällä. Hetki, jolloin maailma o pysähtyny, ja jostain kantautuu korviin tää musa.
Tässä o pituutta juuri sen verran, et ehtii todellaki penkoa noita mielikuvia ja jää vielä aikaa syventyä niihin. Tää o rauhoittavaa, rentouttavaa, kaunista, surullista...upeaa musiikkia! Tässä taas yksi biisi, jonka vuoksi o velvollisuus fanittaa. Sulla o uskomaton taito luoda musan kautta mielikuvia...
0   +1 +2
 
9
Nuthead 31.10.2004
Misty Town, salaperäisyyttä sateisilla, vanhoilla kaduilla...
Jäin kaipaamaan kappaleseen vokaaleja ja kunnon irrottelu osuuksia esim. saksofoni. Niillä olisi mielestäni saanut vesisateen muutettua hiljalleen leijuvaksi lumisateeksi...ahh...kaunista...kaunista... Siispä lumisadetta odotellen hauskaa alkutalven jatkoja... Irrotella kelpaa aina, muuten ihan kelpo raina....
0   +1 +2
 
9
soulmate 14.10.2004
Kivaa ja vaihtelevaa Northia... tässä nuo saxofonit (?) toimii vallan hienosti, ja tuo Jazzmainen äänimaailma on kyllä hienosti luotu. Beattikin on sopivan tasaista, mutta siellä täällä on vähän erilaisia koukkuja.
Tätä kuuntelee nimenomaan hyvissä fiilareissa ja katselee vaikkapa ikkunasta ulos. Hyvä Ale :)
0   +1 +2
 
9
Eurydome 30.09.2004
todella upea melodia. rummut tulevat mukaan mukavasti, kuitenkin hieman yllättäen. melodian rinnalle rakentuva basso sopii hyvin luomaan pohjaa. torvet (tai mikä onkaan :)) omaa kivat lisät melodiaan. biisi saa heti sellaiset mukavan haikeat fiilikset päälle, sopii itseasiassa syksyyn. kuitenkin biisi rakentuu liian "porrasmaisesti", eli eri elementit tulevat suoraan liiankin "odotetusti" mukaan tietyissä kohtia. se ei kuitenkaan haittaa, sillä biisi kuulostaa hyvältä, ja sillä selvä. masterointi, miksaus ja soundivalinnat ovat mainiot. mukana on ripaus toistavuutta, mutta ei pahaa sellaista.
0   +1 +2
 
9
Dito 29.09.2004
cool
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta