Topi The Lizzard

North Vibes | 10.02.2005 | Trip-Hop
4:15

Veikeä ja outo pimputtelu. Omistettu edesmenneelle Topi liskolle, rest in peace mate.

9.00   5070 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
EdnaH 01.06.2007
Tuli ed. kommentissä 1 pojo liikaa. Tosin ehkä 8 on muutaman kuuntelun jälkeen ok, mutta nyt kuitenkin hyvän musiikin tekijälle kriittisesti 7.
0   +1 +2
 
7
EdnaH 01.06.2007
Vaikka biisi on hyvin tehty, kokonaisuus ei jostain syystä sykähdytä. Muuten hyvin tehtyä musaa.
0   +1 +2
 
10
Viehko liskobiisi, siis että liskohan tässä on saanut tämän muistolleen.

Visuaalista tunnelmaa, lähti mielikuvitus liikenteeseen. Toivottavasti liskosi on siellä, missä liskojen kuuluu olla kaiken maalllisen jälkeen...

Tämä biisi nousee esiin edukseen, ja jostain syystä tulee mieleeni hyvin isot liskot, ehkä nuo kurahtelut aiheuttavat sen.
0   +1 +2
 
10
cricket`s jump 27.03.2006
Joo tää luo kyl mahtavat fiilikset, joku tollainen savuinen basari lähi-idässä.

Tosi makee.
0   +1 +2
 
9
Contour 26.11.2005
omituinen meininki näis stygeis, en oo ihan saletti mitä ajatella. tällanen vähän häröpoljento täs on. hyvin tuotettu !
0   +1 +2
 
9
Elohopea 15.02.2005
Joo ei ihan normaalia sitä itseään...positiivinen veto!
0   +1 +2
 
10
Kuusniemi 11.02.2005
Sairasta, vääntynyttä, omituista, aivan helvetin hyvää. :) Tämä kuulostaa juuri siltä, että on aamukahvin/-teen sijasta tullut nautittua vähän jotain miestä väkevämpää tavaraa. Eikä välttämättä mitään sellaista, jonka saa nestemäisessä muodossa. Tässä on todella etsitty sitä sisäistä liskoa ja löydetty se.

Tämä piirtää silmiini kuvia ruohikosta, ruohosta vilisemässä ohitse, juopuneesta kävelystä. Hassunnäköisiä ötököitä oikealla, mato vasemmalla., isot, paljaat varpaat edessä. Maassa kolo, johon yritän kaivautua, syvemmälle... Sitten kappale loppuu ja herään todellisuuteen ja olenkin valmis seuraavaan satsiin.
0   +1 +2
 
soulmate 11.02.2005
Hahaa, tässä on tosiaan uutta ilmettä North Vibes-soundiin. Hauskaa kamaa, erittäin pätevät nuo huilusoolot, sekä muut pienet ja hauskat yksityiskohdat. Kyl tykkäsin. Tietyllä tavalla tulee mieleen myös Intia-soundia ja käärmeenlumoojasettiä :D Tässä on kyl rikottu hyvin rajoja, mutta silti säilytetty se oma juttu ja soundi ala' North Vibes :)
Erittäin vinhaa matskua, Topi-poika svengaa varmaan lanteet keinuen jossain paremmassa paikassa. En tiedä, antaako ysin vai kybän, joten jätän numeroimatta.
0   +1 +2
 
10
tahtila 10.02.2005
No tässä on kyllä jotain uutta soundia Norh Vibesiltä. Oikein tyylikäs rytmi ja erikoiset, iskevät soundit. Hienot organ-soundit ja huilumelodiat, samalla kun taustalla tukee iskevä rumpukomppi ja bassolinja. Äänet ovat välillä hieman siinä rajalla, että kuuluako vai ei, mutta silti kuuluvat oikein hyvin. Välillä huomaan myös hieman leijuvampia ja "syvempiä" soundeja, jotka ovat muusta musiikistasi tuttua. Välillä melodiasoundit ovat huvittavan ja yksinkertaisen lapsellisia "vängähdyksiä". Vibeäänet toimivat myös tässä oikein hyvin.

Oikein omalaatuista. Hieno tekele.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta