Homelands

North Vibes | 13.10.2003 | Trip-Hop
6:08

Elokuvamusaa?!?!... sopis ehkä johonki viimeinen mohikaani tyyliseen elokuvaan? :)

8.75   4073 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
hebo 23.11.2003
Jännä äänimaailma ja kaikin puolin onnistunut tekele.
0   +1 +2
 
9
Tebic 16.10.2003
Erittäin onnistunut kappale. Tunnelmointia riittää jokaiselle sadasosasekunnille. Taattua Nort Vibes materiaalia.
0   +1 +2
 
9
somebody 15.10.2003
Hieno tunnelma, jokseenkin toistava noin pidemmälle mennessä, mutta erinomainen äänimaisema ja loistavasti toimii taustamusana.. ja North Vibes kyllä jatkaa mikserin kestosuosikkina #1 ;)

Respect!
0   +1 +2
 
9
T. H. Rimpinen 13.10.2003
Aijai. North Vibes iski sitten oikein urakalla tämäntyyppiseen musaan. Tunnelman luomisessa tämän kaverin rautaiset ottet jo tunnetaankin, joten en siitä enää jaksa hehkuttaa, jottei mene koko hommasta maku. Kompin kovuus oli meikäläiselle kyllä varsin sopiva; moiset nostot ja iskut kuuluukin järistä korvissa. Melodia on tosin vaatimaton, mutta tämä hieno tekele toimiikin mielikuvien varassa, jotka syntyvät varsin näppärästi äänimaailman avulla. Sävellajien vaihtelu ylemmäs ja takaisin ajaa myös niin loistavasti asiansa, ettei melodian / teeman puuttumista enää huomaa perkkujen jyristessä taustalla. Tätä musiikkia kuuntelen mielelläni vapaa-ajallani, kuten suurinta osaa NV:n muustakin tuotannosta. Kymppiä en kuitenkaan viitsi TAAS antaa, joten mainittakoon yhdeksikön syyksi varsin korkea rima nimeltään Mermaid ;)
0   +1 +2
 
VA 13.10.2003
Uhh, tässä on Aistikas alku isolla A:lla. Kaiken maailman kivoja perkussiosoundeja taustalla, heleä ja kaunis melodia sekä melodiasoundi ja pehmeitä padeja. Kompin tullessa mukaan melodia jää vähän liaan vähälle huomiolle. Komppia olisi siis voinut keventää jonkun verran, pitäen kuitenkin saman, tarttuvan rytmin. Tai sitten painottaa melodioita vähän lisää (joka tosin voisi raskauttaa biisiä liiaksi). Kuitenkin kappale kuulostaa läpikotaisin kivan heleältä ja raikkaalta. Puhallinsoundejakin on vähän käytetty, aikamoisen hyvin jopa. Melodioissa on ihan kiitettävästi varitaatioitakin (vaikka enemmänkin voisi olla) eikä kappale kyllästytä missään vaiheessa. Äänimaailma on surrealistisen kaunis ja pehmeä ja loppujen lopuksi löydän tästä kappaleesta hyvin vähän valitettavaa. Aavistuksen verran hiljaisemmalle kompilla ja jollain selkeällä B-osalla tästä olisi saanut viimeisetkin mehut irti mutta näine hyvineenkin tämä on aivan loistava kappale. Kaunista, pehmeää, heleää, kirkasta, tunnelmallista.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 13.10.2003
Joo sopis tosiaan johonkin viimeinen mohikaani -juttuun taikka johonkin elämää suurempaan elokuvaan. Aika rauhoittava, vaikka siltikin mahtipontinen soundi. Kylllä tää on hyvä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta