What´s In Our Way Now?

vanhat ehjät | 22.02.2008 | Indie
3:26

Vanha biisi taas, jo ekoista reeneistä mis olin muistan tän. ihan kiva biisi, nyt lyhennettynä toimii kivasti. xylofonia ja melloa kevyesti viljeltynä. nauhanopeuskikkailua kitaran tuplauksissa käytetty keinotekosen 12-kielissoundin luomiseen, paljo kliinisempi ku 12-kielinen, ja jotenkin sopii kappaleeseen paremmin kuin aito. sellasta hippihenkeä ku nauhojen kanssa leikkii. klassinen esimerkki red light fever - kappaleesta jossa ei oo kertsiä ollenkaan. henkka.

8.60   346 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

AnarchyBurger 25.05.2008
Melodiset perkussiohommat toimivat, liian harvoin käytettyjä nuo foonit. Välillä tuntui vähän täyteen ahdetulta / epäerottelevalta sovituksen kannalta, kun kitarat, urut ja mainitut perkussiot soittelevat omiaan, saattaa olla kyllä miksaustekninen hommakin kun ei tän mitään askeettista meininkiä tarvis olla. Ihan jees, edelleen heitän että vois olla vähän räkäisempää/räväkämpää/juurevampaa ton perus-brittipoppailun sijaan, mutta se on toki makuasia.
0   +1 +2
 
Paulus 23.05.2008
Kesäistä rokkipoljentoa joka laittoi jalan heilumaan. Jos kuulin oikein niin taustalla ksylofoni laittoi menemään, mikä toimi loistavasti! Kiitoksia.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 23.05.2008
Oho, kylläpä tuli vahvat Moby-vibat tosta intron ja säkeistön taustasynasta. Onko se nyt Stars se Mobyn biisi?

Biisi rullaa hyvin, ja soitto toimii. Sopivan rososta menoa. Diskokompin mukaanymppäämisestä plussaa =) Vietin viihdyttävän kolme ja puoliminuuttisen tämän biisin seurassa, ja nyt tutustun myös bändin muihin biiseihin.
0   +1 +2
 
10
((((-!-)))) 23.05.2008
No mitäpä on tiellä..? Alku jo säikäytti, mutta enhän minä suotta ole faniksi ruvennut. Lähdetään oikein mukaville poppiladuille hiihtelemään. Tässä on niin Beatlesia, Rollareita, kuin nykyaikaisempaa britrock/pop/whatchimacallittia. Lievää psykedeelistä sävyä myös. Erinomaista! Alan olla aika vakuuttunut, että voisin oikeasti ostaa levynne, jos joskus sellaisen saatte ulostettua. Täällä tulee kuitenkin fanitettua bändejä ja jaeltuja hyviäkin numeroita, mutta ei se nyt aina niin itsestään selvää ole. Eniveis, se on kymppi. Taas. Enkä mä oikeasti näitä jakele kaikille, toisin kuin jotkut muut.
0   +1 +2
 
Black Dog 22.05.2008
60-luvun vaikutteita kappaleessa. Jännä yleissoundi tässä biisissä tuolla A-osan kitaroiden takana. Positiivissävytteinen, mutta hyvällä tavalla...ei kuten eurohumpat, mutta kuten ennen pop/rock musaa tehtiin auringon paistaessa ja pientä kapinaa mukana.
0   +1 +2
 
9
Teidän retroa, mutta omiin korviin ajatonta äänimaailmaa on ilo kuunnella (kateelliseksihan tässä tulee). Hyvän olon musiiikkia ja hyvää sellaista.
0   +1 +2
 
9
Blondiapina 22.05.2008
Tästä tykkäsin todella. Jotenkin tulee todella hyvä fiilis kun kuuntelee. Laulaja hoitaa työnsä mallikkaasti ja kaikki tuntuu toimivan hyvin. Letkeää menoa!
0   +1 +2
 
9
kake1962 22.05.2008
Beatles-perintöä on hienoa jatkaa tällaisella musiikilla! Laulu kuulostaa tosi hyvältä tässä, istuu niin tiukasti biisiin ollen samalla ilmava ja vapautunut! Rokkaava meininki...!!!
0   +1 +2
 
6
rene 25.05.2008
Popedan Kaasua komissaario Pepponen on varmasti saanut tästä kappaleesta hyvän velipuolen. Tästä biisistä on vaikea sanoa mitään omaperäistä koska soinnutuksesta ja melodioista lähtien biisi on kuultu jo useiden muiden esittämänä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat