Viimein lähdin pois (Feat. Miira)

Jyrkimmät Mahalaskut

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

SampoM 05.05.2024
Tämä on pitänyt kuunnella ja nyt kerkesin. Tässähän on tiukkaa funkin hytkettä Tower of Power-tyyliin. Hyvin olit saanut tuon kuudestoistaosa-funkhytinän, mikä on leimallista monissa ToP:in biiseissä. Jos nyt jotain kriittistä kaivelen, niin ehkä tuo pillien diskantti laittoi amalgaamat paikoin heilumaan. Toinen asia on, että laulaja ei ole ehkä juurikaan kuunnellut funkia. Toisaalta se toi jännää kontrastia. Ja aina voi sanoa, että laulasit hitto ite paremmin. Totta, en selviytyisi tuosta mitenkään. Mutta, D.Garibaldimaista kelpo poljentoa oli tässä, hyvä.
0   +1 +2
 
9
Uppe 27.04.2024
Oikein toimiva ja svengaava funkki tämä on. Hieno sovitus. Realistinen kertomus parisuhteen kiemuroista, kun kaikki ei mee ihan putkeen. (Onneksi?) nykyään tasa-arvon aikana sekä sotkija että lähtijä voivat olla kumpaa tahansa sukupuolta. :)
0   +1 +2
 
ricbay 25.04.2024
Tasainen tuotos, johon naisvokaalit tuovat raikkaan tuulahduksen. Näitä sun biisejä jonkun verran tulee kuunneltua. Pidän sun tyylistä säveltää. Napakkaa ja veitsentarkkaa työtä, joka saa monon vipattamaan.
0   +1 +2