Ill will

Tantalize | 25.04.2024 | Alternative Metal
3:33

Tantalize herää horroksestaan viiden vuoden tauon jälkeen. Kainuusta ponnistavan Samu Puurosen projektin uusin tuotos Ill Will on kainuulais-saksalaisen yhteistyön tuotos. Siinä, missä laulut ja kielisoittimet äänitettiin Nälkämailla, taiteili sessiomuusikko Jonas Schütz rummut Frankfurtissa.

"Biisi syntyi introriffin ympärille kauan sitten. Kuvailisin biisiä sanalla "äkkiväärä". Voisin laittaa sen itse soittolistalle, jonka biisit voivat hoitaa kuulijansa vitutusta", kertoo kappaleen taustoista Puuronen.

"Biisien julkaisuvälihän minulla on sellainen, että edellinen ilmestyi syksyllä 2019, eli lähes viisi vuotta sitten. Aina haluan julkaista hyviä biisejä jotka on tuotettu mahdollisimman hyvin. Tämä biisi on ollut valmiina arviolta vuodesta 2018, joten puhutaan melkoisen pitkistä ajoista. Ja lisää valmiita biisejä odottaa julkaisua", lupailee Puuronen.

Tuomas Kuivamäki tekee nyt Tantalize-debyytin laulamalla biisillä. Aiemmin hän on laulanut suomenkielistä iskelmää Sammas-yhtyeen debyyttisinglellä Kevään linnut. Kontrastia siis löytyy herran vokaalitaidoissa.

Basso, miksaus, masterointi, tuotanto
Mikko Hirvelä

Sävellys, sanat, kitarat, tuotanto
Samu Puuronen

Laulu
Tuomas Kuivaniemi

Rummut
Jonas Schütz

Kitarat
Sami Korhonen

Kansitaide
Jacob Cornelisz van Oostsanen: Laughing fool

ISRC
usdy42412432

ISWC
T-321 745 619-0

BAR CODE
198500486216

0.00   6 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään