Hear My Call

vanhat ehjät | 22.02.2008 | Indie
3:15

Taas poppista. Tätä eräs tuttumme kuvaili biisiks jossa kaikki paskat david bowie kliseet on koottu yhteen tylsään kappaleeseen. no, bowie ei ollu mielessä tehdessä, enemmänkin uusinta "it isnt any wonder"- kappaleesta parin vuoden takaa. no, tuli aika perus poppis, vähän hämyjä ääniä lisäily joukkoon, ja stemmoja tietty. henkka.

8.47   939 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kallemania 01.04.2008
Alku oli hyvä, biisi sitten aika tyypillinen. Mukava kokonaisuus kuitenki.
0   +1 +2
 
8
Martti Pop 29.03.2008
Alku hieman hämmentävä. Laulajalla kivan käheä ääni. Tämähän on oikein hyvä Oasiksen hengessä tehty pop-laulu. Taustalulut ovat hyviä. Ehkä biisi olis vaatinu vielä jonkun tajunnanräjäyttävän C-osan niin sitte olis saanu 9 pinnaa.
0   +1 +2
 
esw 24.03.2008
Omituinen, "huonosti loopattu" pätkä heti biisin alussa. Sen tarpeellisuuden voisi kyseenalaistaa. Rumpusoundeihin voisi harkita jonkinlaista muutosta, ainakin bassorumpu jää piiloon. Muutenkin yleissoundi muulostaa jollain tavalla vinolta. Soitto on perushyvää ja toimii. Biisin sovituksessa on muutamia "earcandy"-tyyppisiä lisäkkeitä, jotka ovat sinänsä hauskoja (taustavokaalit ja nopeutetut puheet). Jossain vaiheessa tosin hoksasin, että alun ja lopun asiaankuulumattomat kälätyksetkin kuuluvat tähän luokkaan - siksi esittäisin, että näissä kikkailuissa olisi syytä toimia varovaisemmin, ettei ylimääräisiä kikkailuja tule lisättyä tarpeettomasti. Sävellyksenä biisi on miellyttävän kesäinen popittelu, joka ei liiemmin herätä ajatuksia suuntaan tai toiseen. Perusvarmaa taustamusaa siis.
0   +1 +2
 
mustalitku 23.03.2008
Alkuintro ei ollut meikäläisen mieleen. Mutta onneksi heti sen jälkeen alkava laulu nostattaa toiveita biisin suhteen: Hyvä lauluääni! Soundimaailmasta muuten tulee korostetun esille akustisen kitaran pleku-iskut (tai sitten se on joku pyykkilauta tms.). Verset ovat hyvät ja niin on kertsikin, mutta se ei nouse verseistä liitoon, vaan jää tunnelmassa verse-kohtien tasalle. Kertsiin kun ois saanut vielä nosteen, niin sitten kipale ois ollut vieläkin parempi. Hyvä näinkin, mutta kliimaksi jää puuttumaan.
0   +1 +2
 
9
Bassotaiteilija 18.03.2008
Vähän tuollaista Hendrix-meininkiä yhdistettynä jonkin sortin brittipoppiin. Mielestäni ihan toimiva yhdistelmä. Soitto toimii, eikä sounditkaan ole huonot näin yleiseen mikseritasoon nähden. ;)
0   +1 +2
 
9
kilkka 15.03.2008
Mukavaa ja toimivaa poppiahan tämä. Oasis tulee vahvasti mieleen. Laulajallakin sopiva ääni tähän meininkiin. Hyvähyvä!
0   +1 +2
 
zenri 13.03.2008
Tuo alku oli kiinnostava, kun aluksi luulin soittimen seonneen. Mukavan juurevaa meininkiä soitannassa ja laulussa. Biisi ei mikään persoonallisin ole, mutta ihan hyvin rullaa. Ehkä bassolinjoihin pitäisi saada eniten jotain persoonallista, kun nyt menee jotenkin niin selkeästi tuollaista "lukion musiikkitunti"-linjaa. Hyviä oivalluksia siellä täällä.
0   +1 +2
 
hienoo... hyvän kähee ääni laulajalla. Ei tää ihan Rai Koivusta oo, mut... parempaa ;)
0   +1 +2
 
Daimonion 09.03.2008
onpas lepposaa poppisrokkista. oikein normien mukaan tehtyä ettei oikein mitään uutta ja persoonallista löydy minulle.
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 07.03.2008
Erittäin toimiva äänitys, ehkä basso liian kovalla, mutta muuten. Paitsi kertsikkä kuulostaa aika puurolta, kitarasaundi on itse asiassa suhteellisen kamala.. Mutta kappale on hyvä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3