Outro (maailmalle)

Kosminen | 24.04.2005 | Soundtrack
5:35

Antautukaa tunnelman vietäväksi, nimi voi hieman opasta...

9.60   1061 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A.S.H 27.01.2006
Tuli mielee ku kerran jossain belgiassa näin Masssive Attacin keikan,nyt ku oon viettäny maailmassasi n.90 min
lyseisen orkan vetäessä rock vaihteen silmään ni ei se vaan futannu.Jotenki vähän sama fiilis.itse oisin tuottanut tän
samojen ideoiden pohjalta hyvinkin toiseen tapaan.Assosiaatio:tylsä lyijäri.Hienoja ideoita.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 21.08.2005
raskaus sopii musta tähän helvetin hienosti. mä saan jotenkin tän tunnelmasta irti tuota mogwain happymusic for happy people tunnelmia. mii laik.
0   +1 +2
 
9
substance 21.05.2005
Alku toi kaikessa lempeydessään hienosti mieleen Pink Floydin vanhemman tuotannon. Kitaran runnonta ja rankka komppi muutti kappaleen sitten taas joksikin aivan muuksi. Päämelodia upean delayn siivittämänä jota mukailee ainakin skitan lisäks piano on kuitenkin helvetin hieno. Noilla melodioilla onnistuisi luomaan jo melkoisen upean ambient miksauksen tästä biisistä. Puheet on myös saakelin toimivat, ilmeisesti jostakin 60-70 luvun amerikkalaisesta tv-ohjelmasta. Itse olisin siis ainoastaan jättänyt tuon rytmin ja sähköskitan pois mutta tälläisenään biisi oli jokatapauksessa erittäin nautittavaa kuunnelmaa ja ainakin toi variaatiota muuten toistuvaan melodiaan. Melodian toistot eivät näin konemiestä laisinkaan hämää. Vaikka biisi onkin käytännössä täydellinen, pakko on kuitenkin yksi piste pudottaa hiukan liian rankasta taustasta, eli henk. koht. syistä.
0   +1 +2
 
Boris the spider 20.05.2005
Musiikkityylistä pidän, ja piisi on hyvä mutta oletko miettinyt nuo särökitarat loppuun asti, mielestäni voisi tehdä paremmin, ei ihan tuollaisella perus sahauksella. Puhe on tosi hyvä soundinen! Jotain jäin vielä kaipaamaan.
0   +1 +2
 
forzer 20.05.2005
Ööh, en pitänyt kyllä alkuunkaan. Miksaus on todella kehno ja muutenkaan biisi ei loista.
Soundit ovat melko kehnot ja samaten melodiat. Ei tämä nyt mitään täysin huonoa ole mutta parannusta pitäisi tapahtua. Miksaus on huonoin osa ainakin!
0   +1 +2
 
9
Endless 08.05.2005
Erittäin laadukas ja omaperäinen fiilistely. Raskaampi ja astraalimpi matsku tanssahtelevat kauniisti yhdessä. Kyllä kelpaa hiipua unten maille tämän tuudituksessa :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta