Robots vs Children

Kosminen | 30.05.2005 | Soundtrack
7:38

Biisi ollu ties kuin kaua loppu miksausta vaille valmis, mut nyt se on tässä.
Tämän biisin sanat pitäisivät ilmestyä mieleesi .)
Ihmiset kommentoineet tätä liian pitkäksi, minä kehotan siis, kun kuuntelette tätä, koittakaa unohtaa kaikki muu, JOS tämä musiikki vaikka veisi teidät jonnekkin... :)

8.76   2667 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A.S.H 27.01.2006
Nyt ku skannaan näit läpi ni tän rakenne ois mun mielestä saanu olla vielä legaatompi.sit joku suhina hämää ku se ei oikeen istu kuvaaan jos se johtuu
tekniikan tasosta ja esim heikko sämple etc..olkoon niin ja pari muutakin äänitysteknistä juttua oisin tehny toisin.mut ihmisääni on aina vangitseva.
0   +1 +2
 
10
seveli 15.01.2006
Todella hienosti toteutettua äänimaisemaa. Tilaefektejä on käytetty taidokkaasti ja niillä on luotu myös kontrastia (biisin alussa on kaikuista ja lopussa ei). Laulun käyttäminen instrumenttina myös sopii tähän kuin nakutettu. Mieleen tulee tietenkin GYBE, Sigur Ros, Magyar Posse.. tai tämä post-rock -genre yleensäkin. Kuitenkin tässä on selkeästi omalaatuinen ote. Mikserin parhaimmistoa.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 01.01.2006
Biisiä rakennettaan tässä rauhassa ja ajan kanssa. Teemat ovat kauniita ja toteutus hyvää.
Biisi tarvitsisi kuitenkin hieman enemmän liikettä. Jos pituudesta ei haluta tinkiä, dynamiikan vaihtelua (siis nostoa) tulisi saada aikaan aiemmin.
Kohdan 5:36 tienoilla tuleva toinen lauluääni on soundiltaan päälaulusta poikkeava, ikäänkuin sen efekteissä olisi säästelty. Tuossa laulussa on myös lauluteknisiä fiboja enemmän kuin päälaulussa. Turhat virheet kannattaisi korjata siitä pois.
Pitkä, mutta ansiokas ja tasapainoinen kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
Juise6-0 26.12.2005
komeen kuulosta meininkiä. Laulut kuulostaa hienolta. Diggaan.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 21.12.2005
Ah, jälleen rauhallista ja soljuvaa Kosmista päivää piristämään. Kauniisti ja hitaasti livutaan jälleen halki avaruuden ja historian. Tässä musiikissa on kaunista ajattomuutta ja vuosituhansien läpi kulkevaa tunnelmaa, ikäänkuin katsoisi omaa elämäänsä mustavalkoisen kaitafilmin kautta lumisateiden sataessa hitaasti kylmään maahan. Tämä tuo mukanaan muistoja ja tunnelmia kaukaisuudesta, ajasta jolloin asiat olivat niin paljon yksinkertaisempia ja kesät kauniimpia. Kiitos tästä.
0   +1 +2
 
9
Mr. Shields 20.12.2005
Pitkästä aikaa kuulee skittaa soundtrack musassa.. mukavaa.. Kestoahan tässä toki on kunnioitettavan reilut 7 puoli minsaa ja joo.. kun rupesin vaan kuuntelemalla kuuntelemaan niin rupesi mieleen tulemaan jostain syystä Twin Peaksin tunnelmat vaikka melodiat ei nyt niin samanlaiset olekkaan. Miksihän täällä mikserissä ei mun korvaan vielä ole osunut yhtään huonoa soundtrack musan tekijää tai edes biisiä.. Perkele! Miksi? (Kateeksi melkein jo alkaa käymään :)) P.S. Ehkä johtuu mun siitä että lähinnä kuuntelen metallia, mutta jotenkin toivoin että biisi käynnistyisi tuosta.. Mutta ymmärrän kyllä ettei sellaista tällä musiikilla ole "välttämättä" haettu.. Vaan ilmeisesti juuri tuota kuulijan kuljettamista musiikin mukana levollisiin tunnelmiin.. Joo, se taas niistä lyhyistä P.S. teksteistä.. Hyvät joulut!
0   +1 +2
 
8
balance 19.12.2005
ihan jees...kuulostaa aika leffan alulta..tai käännekohdalta...jees jees...
0   +1 +2
 
Piru Kange 14.12.2005
Olihan tämä tosiaan aikas pitkä. Eipä se silti haittaa. Taustamusiikkina menee oikein hyvin. Biisiin ei oikein pääse sisälle, mutta eipä se kaiketi ole tarkoituskaan. Tunnelma on hyvä. Tosin tuon laulua muistuttavan laalatuksen kohdalla on ehkä hienoista epävireisyyttä. Tai sitten vaan soundi on siinä hieman liian karhea ja soimis-balanssi ei ole siksi täydellinen.
0   +1 +2
 
Hee 14.12.2005
Harkiten ja huolella jaksettu tehdä. Tsipale etenee sen verran tarkoin valituin ja pienin askelin että en ole varma päädytäänkö tässä lopulta sitten minnekään...
0   +1 +2
 
9
trick_sky 08.12.2005
erittäin rauhoittava biisi. kolahti meikäläiselle. kuoro tyyppiset vokaalit on erittäin hyvän kuuloiset.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat