Coming of the Lord

7:07

Ensimmäinen mun soolo biisi, mutta vasta nyt julkaistu.... tehty varmaa reilusti yli vuos sitte... no, parempii myöhää ko ei millonkaa :)=

10.00   729 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A.S.H 27.01.2006
Kohina hämää joskin vanhana radioamatöörinä ymmärrän et lähetys voi tulla kaukaakin,hmm.ei parhaitasi mut ehdottomasti kehityksen kannalta välttämätön biisi.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 19.10.2005
kaunista ja painostavaakin samalla, puhe tossa päällä on kunnon julistus! tää on sellanen kannanotto et oksat pois. lopun nouseva humina on kun kamikaze joka huuhtelee kaiken alleen. kylläkyllä.. :-)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.07.2005
Ah, miten hienoa tunnelmointia. Tämä on jo kuukausia odottanut työpöydällä kuunteluani. Erityisesti yhdistettynä artistisivusi taustaan, avaruustunnelmiin... Nam. Tämä on todella miellyttävää fiilistelyä. Tätä ei rauhallisen kulkunsa vuoksi periaatteessa jaksaisi kuunnella ihan liian keskittyneenä, toisaalta saarnaava puhesample vie kuitenkin huomiota puoleensa... Soundit tässä ovat aika tunkkaiset, kaipaisi vähän selkeämpää.

Mutta aika nätti teos. Sinulla on näkemystä. Siinä faktassa ei kyllä ole mitään uutta :)
0   +1 +2
 
10
substance 26.05.2005
Aivan ihunaa leijjuntaa. Näin kaipaisin kyllä näihin sun biiseihin hiukan enemmän reverbiä, ihan vaan noin tunnelman luojaksi. Etenkin noi spiikit sopii näihin biiseihin käsittämättömän upeasti. Melodiat nostavat selkäkarvat pystyyn ja nyt on jo pakko jollekkin antaa 10. Pitääpä nyt ottaa tehtäväksi imuttaakin nää kaikki biisit ja joskus kuunnella putkeen kun et oo kuitenkaan varmaan albumia pykäämässä 8-)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta