Siunaus / Kirous

Kosminen | 17.04.2005 | Grunge
2:35

Akustinen/Puol-akustinen veto... tiiä nyt onko tää grunge, mut jotenki tulee se tästä mielee itelle :)
...ja kommenteille vastauksesi, dramaturgian kannalta minusta on tärkeää, että nuotio kitaraan yhdistyy helvetin efektoidut laulut.

8.82   1969 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A.S.H 27.01.2006
Ihan ok ac.gtr mut paavoja lauluun lorahti pikkasen porvoolaisittain.Se siitä.
0   +1 +2
 
9
Jotenkin tuli AIC:n live-dvd mielee, mistä lienee hyökkäsi.
harvemmalti kuulee kelpo suomenkielistä grunge-hölkkää.
0   +1 +2
 
9
JM 14.05.2005
Hieno tuo yksi soitin, tiedät kulla mikä, siihen ölissään silleen ja siitä tulee tuollanen jännä puhetta mukaileva saundi. Kummallinen laulu. Helvetin outoa, kirkkomusiikkia (älkää kysykö missä kirkoissa minä käyn...) mutta aika harrasta sellaista. Kaikki riehakkuus on menetetty ja istutaan totuuden äärellä ja hauta on tyhjä. Mukavaa, ota kuppi kahvia, niin kerron sinulle lottonumerot.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 13.05.2005
Joo on ollu efektiräkit varmaan tulessa mutta tunnelma on tärkein ja sitähän ne ovat tässä tukemassa. Tuntuu että biisi loppui ennen kuin ehti edes alkaa eli olisi voinut olla pituutta lisää. Hyvät soundit ja fiilis.
0   +1 +2
 
DaKiller 13.05.2005
Todella lupaavan kuuloinen alku ja pidän aina perusakustisesta soundista. Harmi vain, että tuo mainitsemasi yliefektoitu laulu pilaa nyt täysin tunnelman... Kuulostaa kuin nykypäivän Cher olisi paiskattu vaikkapa zeppelin nokkamieheksi. Varsinkin kun kyseeessä on tämä nykypäivänä niin maan helvetin perusteellisesti läpi kaluttuun ja ylikäytetty super ärsyttävä efekti, on oksennusreaktio lähellä... Eihän se kiva tietenkään ole kiva kuulla tällaista saarnaa hengentuotoksestaan mutta noinkin pieni seikka sekoittaa aika mukavasti pakan.
Kappaleessa on jopa virren omainen tunnelma...outoa, mutta viehättävää.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 13.05.2005
Efektilaulua nyt vaan oli yksinkertaisesti liikaa niin, että mistään dramaturgiasta ei enää voi puhua, pelkästään epäonnistumisesta. Asiallisesti äänitetty nuotiokitara, jos se on tehty kotiolosuhteissa. Ja on siellä jotain rajummasta rokista pohjalla, jopa grungesta...
0   +1 +2
 
D19 13.05.2005
Hyväthän nuo efektit on. Kauniita fiilareita tulee mieleen. Soundit on ihan kunnossa, ja biisikin toimii. Vois toimii intronakin hienosti.. laulu on nimittäin heikoin lenkki, vaik onkin noin paljon efektoitu. Naislaulajahan tähän pitäs saada ni johan toimis kympillä! Eiku ettii joku hemaiseva blonditsu jostain, joka vähän ees pysyis nuotissa. Voihan ne korjailla nauhalle sitten :D
0   +1 +2
 
9
louis 13.05.2005
Leppoisa biisi joka menee taustalla mukavasti polkien 9p.
0   +1 +2
 
9
ozzi_99 13.05.2005
(((Aah! Jesh! Onneksi ei ollu mikään metalli enään.)))

Rauhallinen, ja vishinki suomenkielinen. Tosin en oo ihan varma ku tää sun editointi vääntää ääntä aika kummallisesti. Sanoista ei juurikaan saa selvää. Suosittelen sen pois-jättämistä, jos laulaja osaa laulaa nuotilleen.
Kyllä tämän mielellään kuuntelee kaikkien metalli ja rock esitysten jälkeen, joten ihan sen takia annan ysin.
0   +1 +2
 
10
BluntTech 13.05.2005
No, täähän oli kuultu jo aiemmin mutta sanotaan nyt vielä että aivan saatanan hyvä. Uskon että jengi kitisee tuosta auto-tunerista mutta kun sitä käyttää 'soittimena' eikä korjailemaan paskoja laulajia niin se toimii, niinkuin tässä. Mie tykkeen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta