Ei

Kosminen | 09.11.2005 | Minimalism
9:21

Biisi tehty ystävälleni, jonka pelättiin sairastuneen vakavasti, onneksi näin ei kuitenkaan ollut käynyt.
Harvinainen biisi minulta siinä mielessä että tässä on ihan sanat ja säkeistöt, onneksi ei sentään kertosäkeitä :P

JA.... Koska jostain ihmesyystä suurin osa mikseriä käyttävistä ihmisistä karttaa yli 3:33 pituisia biisejä, sanotaan nyt teille että tässä biisissä on reilun minuutin intro sekä outro, joten elkää pelätkö tuota pituutta :)

p.s. tajusin juuri että yksi bändi puuttui tuolta idolit/vaikutteet listalta, circle.... :P

9.10   1569 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A.S.H 27.01.2006
Nauroin vedet silmissä lukiessani pitk. kommentin.Olen samaa mieltä jokseenkin kanssaan.Erotuksena et lyriikka toimi koko ajan sen se piruilija unohti.
0   +1 +2
 
JauwizD 30.11.2005
Kohtuu dramaattinen ja tunnelmallinen viisu.. jos nyt kuitenkin totean omaperäisesti, että pituutta on hieman liikaa... tosin tällainen musiikki avautuu parhaiten tietyssä mielentilassa, ja siihen täytyy osata keskittyä. Joten ihan kelpo tuotos.
0   +1 +2
 
XTZ 29.11.2005
Piano oli tässä biisissä minulle se kantava elementti, alussa ärsytti, että se oli aika tunkkaisen kuuloinen ja se olisi vaatinut lisää kirkkautta, (mitenhän se toimisi jos se kapaleen edetessä muuttuisi ainavaan kirkkaammaksi - lähemmäs valoa?) lopulta siihen kuitenkin tottui. Rummutus loin hyvinkin maanläheisen tunnelman tähän biisiin joka kokonaisuudessaan piti koko kestonsa ajan otteessaan.
0   +1 +2
 
LA 28.11.2005
Biisin alku voisi olla stanley kubrickin avaruuseikkailu 2000:ssa niin jaksaisi sitäkin kattoa. En voi sanoa, että laulu olisi ollut mielestäni kauheen hyvä mutta meneehän se siinä joten kuten, kun se on miksattu jonnekkin kaukaisuuteen. Piano on kauhean tylsä, pitäisi olla enemmän tavanomaisesta poikkeava. Itse kyllä pidän pitkistä biiseistä ja tässä oleva kitara oli vallan piristävä, kun toisaalta piano ja laulu olivat aika masentavia.
0   +1 +2
 
Tailgunner 28.11.2005
Mielenkiintoinen veto saundit ihan kohdallaan. Tunnelma on käsin kosketelava eikä tuo pituus oikeastaan haitannut vaikka sitä aluksi pelkäsinkin.
0   +1 +2
 
9
Paramite 28.11.2005
Hieno surullinen tunnelma. Pizza paloi uuniin, mutta en malttanut ottaa kuulokkeita pois päästä.
+2   +1 +2
 
repulse 27.11.2005
Ihan mukavan kuuloista fiilistelyä...biisi meni pilalle kun laulu tuli messiin!!!! Instrumentaalina olis toiminu paremmin!
0   +1 +2
 
Coach 26.11.2005
Pitää kyllä myöntää että alkuunsa tuntui siltä ettei tätä jaksa kuunnella loppuun asti sitten millään. Mutta ei tämä nyt niin hirmuisen pitkäveteinen ollutkaan, ehkä tuo noitarumpu aiheutti jonkinlaisen lumouksen. No ei tätä varmaan toistamiseen viitsi kuunnella, mutta yhden kerran tämä menetteli yllättävän mukavasti. Ei mitenkään hirveän viihdyttävä biisi kuitenkaan, mutta eipä se ole varmaan ollut tavoitteenakaan.
0   +1 +2
 
9
Pieta 26.11.2005
Hui mitä kuohuntaa herättää sisällä tämä intro. Koko biisi on upeaa maalailua, puhdasta tunnetta. Tätä kuunnellessa historia ja tulevaisuus kuohuu läpi kehon. Tosin, tuo tunne ei jaksa säilyä sisällä ihan loppuun asti, vaan aloin jo miettimään, pitäisikö tässä syödä pari voileipää.
0   +1 +2
 
Turmis 26.11.2005
Tämä voisi sopia johonkin elokuvan/vast taustalle, tällä hetkellä suurinpiistein näen silmissäni kuvan suuresta ja korkeasta maisemasta jota kamera pyyhkii hitaasti. Vähän vaikea yrittää keskittyä kuuntelemaan, tämä kun on kuitenkin tietynlaista mielentilamusiikkia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat