Stars In The Sky

Scion | 15.04.2005 | Ballad
3:19

Piti ensin vain laulaa vanha kappale uusiksi, mutta päädyinkin tekemään koko kappaleen uusiksi. Alkuperäinen oli syna/tekno pläjäys.

Soittimet: piano, softasyna (Orchestral)
Tehty: huhtikuu 2005 (alkup. 2001)

9.60   1265 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 05.10.2005
Sävellyksellisesti miellyttävää tavaraa, pianoissa saisi kyllä olla enemmän elävyyttä ja dynamiikkaa, pianon vahvia puolia kun on nimenomaan soittimen älyttömän suuret dynamiikkamahdollisuudet. Laulu taiteilee mielestäni vähän turhan paljon samalla taajuusalueella muiden soittimien kanssa, jotenkin sen odottaisi leijalevan jossain paljon korkeammalla. Sinänsä laulut ovat kyllä mukavan ja persoonallisen kuuloista tavaraa.

Persoonallinen ja erilainen balladi joka nauttisi varmasti vielä jykevämmästä tuotannosta ja tietyistä sovituksellisista ratkaisuista. Tällaisenaankin kuitenkin toimiva tunnelmapala joka jää kaipaamaan kunnollista kliimaksia ja, tosiaankin, isompaa dynamiikkaa!
0   +1 +2
 
9
Mitä effektiä sä käytät laulussa, ei kait flangeria, kun se kuullostaa falskilta. Sun intervallisi jäävät liian pieniksi.
Soitot ovat ihan OK.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 17.04.2005
yes tämä sivotus nostaa itse kappaletta ja toimii todella hyvin...
0   +1 +2
 
10
makes69 15.04.2005
Asiaa ja huippunsa viritettyä fiilistä.
Hienoa tunnelmointia.Faniudun.
0   +1 +2
 
9
May-Jo 15.04.2005
En ole tuota alkuperäistä tainnut aiemmin kuulla, joten eipä ole vertailukohdetta. Arvostelu siis perustuu täysin tähän uuteen versioon.Nii.
Sävelkulku oli todella kaunis. Pieno (tai piano...)pimputus oli upea, ei liian pistävä, tosin muutamassa kohdassa se ei ehkä aivan pysynyt tahdin mukana. Jouset olivat,sanoisinko jopa sanoinkuvaamattomat (en sano,koska se on luonnollisesti mahdotonta..), upean harsomaiset, kuin kangastausta,joka väreilee tuulahduksissa. Laulu oli tuttuun tapaan erittäin,mielenkiintoista :) Sulla on tuommoinen erikoisen savuinen ääni (SE ON HYVÄ ASIA!), ja siihen yhdistettynä tuo persoonallinen englannin ääntäminen syntyy kopioimaton Scion-saundi.
Jotenkin olisi odottanut,että jossain vaiheessa bassot ja rumpukompit olisivat iskeneet kedolle,mutta eipä niitä sitten tullutkaan. Ja kun teosta kuuntelin (tällä hetkellä menee 11.kerta),niin eipä niitä toisaalta tarvittukaan. Varsinkin jos alkuperäinen oli jo tekno-jytää,niin tämä kyllä toimi todella hyvin näin.
Pahoittelen tätä romaani-kokoista kommenttiani. Mutta valitettavasti joudun syyttämään kappaletta,se inspiroi liikaa :)
-Kame-
0   +1 +2
 
10
Jerobeam 15.04.2005
Vanha klassikko on näemmä saanut uudet vaatteet. Hyvin toimii. Hieno teos!
0   +1 +2
 
10
Jerobeam 15.04.2005
Vanha klassikko on näemmä saanut uudet vaatteet. Hyvin toimii. Hieno teos!
0   +1 +2