Simple things

LilQuest Beats | 28.05.2006 | Beat
4:16

VARATTU: Få Flow

9.27   1356 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Don Bigileone 14.10.2007
Surullinen biitti tosiaanki, vähän haikee tunnelma täs. Kuulostaa mun korviin ainaki vähän erilaiselta mitä oot ennen tehny. Hyvä biitti tää on, digaan tost molli-voittoisesta pianomelodiasta.

Täst tulee mieleen semmonen tarinankerronta-tyylinen biitti.
0   +1 +2
 
10
iq0 21.07.2006
Ai, että tämä on hieno. Varsinkin tuo kertsin piano
pimputtelu uppos muhun. Hieno melodia. Tästä ei oikeastaan
puutu mitään.
0   +1 +2
 
9
Don Bigileone 30.06.2006
No toi melodia tos alus on ihan siistin kuulone ku jatkuu viel loppuunsaakka. Sinänsä toimiva biitti, rumpukomppi ei oo niitä ihan peruslyöntejä ainakaan. Kyl tää skulaa!
0   +1 +2
 
9
noppaz 28.06.2006
Nää sun biittis tällee yleisesti alkaa jo olee hieman mikserii korkeemmalla tasolla. Sun taitos ansaitsee kyl ton mun fanituksen. Näistä biiiteistä vois jopa melkee alkaa pyytää rahaa. :) piis.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 27.06.2006
Ihan semisti mukavan kuuloista biittiä kyllä, soundeissa pidän erityisesti tuosta kauniista puhaltimesta, en ikinä muista mikä soitin tuo on.

Rummuissa on potkivuutta, jotenkin tosin eivät ihan täysin vielä uppoa muuhun saundimaailmaan, ehkä volyymiakin hitusen liikaa suhteessa muihin saundeihin. Basso voisi olla selvästi enemmän pinnassa, tai ainakin equtettu jotenkin skarpimmaksi.

Persoonallisuutta tuotantoon saisi jaella lisääkin, ehkä pieniä kikkoja sinne tänne tai jotain, niin että kuuntelijalle tulisi oikeasti sellainen fiilis että biittiin on todella panostettu kunnolla.

Nätti biitti kuitenkin. Ei isompia härskejä virheitä, pikkujuttuja jotka varmaan siivilöityvät pois tekemisen myötä. Rohkeutta ja hulluja ideoita vain peliin.
0   +1 +2
 
9
SarQ- 26.06.2006
alkupiano on kyl tosi kiva, se ois voinu olla voimakkaammin esillä tässä. Rummut on kivat, potkii hyvin. Jotenki hieman hämää toi basso, onks se epävirees vai onks se vaa muuten oudon kuulonen, vaiko onko mun pääs pahasti vikaa :D no mut kuitenki se on ainut mikä ei mun mielest kuulosta hyvältä. Kertsis tuleeki taas tuo alusta tuttu piano messii, siistin kuulonen on.
Tää on vähä tämmönen haikee ja surulline, kiva fiilis on kyl.
Vitsi ku toi basso vetää mun korvii oudosti nii ei pysty iha kybäl keskittyy.

Kyll täst kovan biitin joka tapaukses joku saa (näköjää flt) on kyl kaikki kohilla, paitti se yks mist oon koko aja jauhanukki.
kertsi on sopivasti erilainen verseihin verrattuna joten seki tulee hyvin esille.
on kyl jees biitti. hienoo työtä
0   +1 +2
 
9
TH-T 07.06.2006
Tää biitti ehkä iski parhaiten, johtuu ehkä siitä et noi muut taustat oli jotenkin niin brutaalin kuulosia ja semmosta jenkkityyliä johon en niin hirveesti lämpee. Ite kaipaisin lisää kauniita piano/viulu/kitara-melodioita ja semmosta alakulosuutta/melankoliaa, niinku tässä biitsukassa. Mut rummut tosiaan potkii joka biitis helvetin hyvin ja se on hyvä.

Mut tosiaan sitten tästä taustasta. Kaunis tausta on. kivat rummut tässäkin ja tosiaan noi pianot ja viulut natsaa mulle ainakin. Tähän voisin jopa kuvitella ittenikin jotain vetävän. Ammattimaista rävellystä kyllä!
0   +1 +2
 
9
Elementti. 22.06.2006
Täs ylempänä on jengi sanonut kaiken tarvittavan. :)
Rummut ja kertsi tässä toimivat helvetin mallikkaasti.
Good work. :)
0   +1 +2
 
9
JonVii 01.06.2006
Intro oli todella hyvä! Kertosäkeistö varmaan biitin parasta antia. Se oli oikein nautintoa korville, todella kaunista. Hienosti sekoitettu eri soittimia. Verssuihin silti ehkä vähän enemmän jotain melodiaa. Mutta kyllä tämä tällaisenakin on mukavaa kuunneltava. Rauhallinen loppu kruunasi tämän biitin!
0   +1 +2
 
9
Katri87 30.05.2006
Ihan toimiva biitti.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat