Get low enough

LilQuest Beats | 11.07.2006 | Beat
1:39

VARATTU: GeniJezz
Artistin toivomuksesta biitistä täällä vain näyte.

9.38   1377 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
iq0 21.07.2006
Alkaa mukavasti "kelloilla" ja rummut potkii mukavasti.
Erikoinen tuo kertosäe, mutta ei huono. Tässä on omaperäisyyttä
kyllä vaikka muille jakaa.
0   +1 +2
 
SarQ- 20.07.2006
nonnih, kunnon gangsta meininki. tää on aika jees kuulonen. melodiat toimii pirun hyvin. ja rummutki on khooovat..
Tää on kyl tosi jees. kertsis on aika jännä toi salaperäne soundi, hyvällä tapaa.. jep s jeps, tää oli aikas kova
0   +1 +2
 
10
makes69 20.07.2006
Laadukasta ja sitä mitä toivoinkin löytäväni nuorten keskuudesta luovuutta ja uusia suuntia. Hieno näyte pala.
0   +1 +2
 
9
Nitch 18.07.2006
Joo, kyllä, tosi hyvän kuulonen. Tämmöseks biitiks. Soundit on hyvät. Toi piano sopii tonne ns versen taustalle, toimii.. Ja digasin myös siit ku "kertsi" lähtee. En osaa oikein muuta sanoo, ku et tosi hyvä, tälläseks voisko sanoo dirty south biitiks? :)
Jotain jäin ite kaipailee, en tiedä mitä se on, mut jotain, siks lähtee ysi :P Mut tosi hyvää jälkee!
0   +1 +2
 
LILQuest 18.07.2006
Kertsi on aina siinä kohtaa mihin räppäri sen haluaa pistää kun on kyse biitistä elikkäs taustasta. Eipä tässä instrumentaaleja olla tekemässä vaan ihan tarkoitus olis, että kaikkiin taustoihin tulee jossain vaihees vokaalit päälle...
Harvoinpa se kertsi on missään muussa kohassa ku mitä mä ite oon alunperin aatellu, mutta jos tarpeeksi mielikuvitust löytyy ni mikäs siinä.
Tällä kertaa kertsi alkaa tossa heti intron jälkeen ja tulee sitte aina 16:n tahdin versejen jälkeen...
Jep !!
0   +1 +2
 
9
^Nocturna 18.07.2006
Omaperäisyyttä on osattu käyttää ja uudenlaista soitinta on lykätty minkä on keretty. Jotkut melodia kikkailut ei oikeen ollut mun mieleen mutta kyllä ne siinä meni. Rummut on kyllä aika kovaa kamaa niinku Jezz tossa jo sanoki. Alku on aika outo ja mysteerinen. Snare kikkailut kuulostaa välillä että menisi aivan penkin alle mutta silt ne jotenki on vaan tahdissa. Toi space melodia on aika hieno vaikka onki jonku verran outo. Piano kikkailu tuossa keskellä on ihan jees ja toimiva.

Kaiken kaikkiaan ihan hyvä biitti, Itelle vaan jää vähän epäselväksi missä on kertsi ja missä verset mutta kyllä sen parin kuuntelu kerran jälkeen jo tunnistaa. Ei tää ihan täys kymppi oo, mutta päälle ysin menee.

-Peace

-No`c
0   +1 +2
 
9
Tosta introsta kuvittelin, et biitti on joku lepposa, rauhallinen, mut melodia olikin aika vihanen. Ei siinä mitään. Plussaa rummuista, ei voi ainakaan sanoo et ne ois tylsät. Tosta kertsin ujelluksesta tulee mieleen joku kummitus. :D
0   +1 +2
 
10
heli-] 12.07.2006
tähtien sota... joo en tiiä tuli vaan heti mieleen noista rummuista ja muista. tää on aikas jännä mutta hyvällä tavalla vaan. ihan hyvä kipale kokonaisuus on täydellinen ei siitä voi muuta sanoo
0   +1 +2
 
10
GeniJezz 12.07.2006
täysin mun makuun, ihan täysin! Mun mielest paras biitti jonka oon saanu tähän mennes. Muutki on tietysti ollu kovii. :) rakastan noit rumpui. Täys kyba. Mut toivoisin et poistettaisin ni yllättäisin porukat like blaow!
Lil QUest, you´re the man
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta