Queston

LilQuest Beats | 12.04.2008 | Beat
4:02

VARATTU: Veda (Fra)

9.00   447 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
hietzu 21.06.2008
Onpa mukavaa huomata että joku tekee pelkästään biittejä.Varmasti moni artisti löytää itselleen sopivaa materiaalia täältä. Tuo Battle-beat ei itselleni niin iskenyt kuin nämä jo varatut,kuten Queston,The 80's show was a flop..., Just trying ym.Battle-beat tarvitsisi tietenkin sen battlen siihen päälle. Hyväntuulista,todellista kesäfiilistä sisältäviä biittejä,mutta mukava ripaus rauhallisuutta ja ajattelemaan laittavaa materiaalia. Itse olen nykyään enemmän siirtynyt tuonne metallipuolelle,mutta juuri tällaisten iloisten yllätysten takia ei pidä rajoja vetää musiikkigenrelleen liian tarkasti. :) Ja suurimmassa osassa biittejä on se hyvä puoli,että näitä kuuntelee mielellään ihan itsensä takia,ilman päälleräpäytyksiä,mikä on mielestäni hyvän biitin ominaisuus.Mainiota!
0   +1 +2
 
Satta Timo 12.04.2008
Mie en oikein lämpene tuolle bassosoundille, vähä liian kolkko ja mitäänsanomaton. Tuo sitar-mikäliesoundi onkin sitten muutamaa kymmentä astetta parempi. Vingutussoundi on klisee mutta antaa olla, hyvältä kuulostaa.

Rumpusoundit kyllä kunnossa, mutta olen aina saanu paskakouristuksia tämmösestä kompista.

Ihan kiva paketti, kyllä tähän joku saa kovan biisin räittyä.
0   +1 +2
 
8
Don Bigileone 29.04.2008
Hyvät saundithan täs on, toi tommonen reggae-rytmi toimii ja tää biitti on onnistunu kaikinpuolin, just vähän niinku semmosta 2008-luvun r'n'B:tä.
0   +1 +2
 
8
Johnboy 13.04.2008
Kun biitin alussa kuului pelkästään nuo basso- ja sitarsoundit (jotka molemmat todella heikon kuuloisia), en oikein tiennyt mitä odottaa. Sitten tuli mukaan reggaeton-rytmi ja synia..

Tässä instrussa on vikana vähän soundien heikkous, mikään soundi ei kuulosta juuri laadukkaalta. Komppikin on, no, sitä mitä reggaeton-komppi voi enimmillään olla, eli suht tylsä, mutta sehän ei ole tuottajan vika. Olisi sinne tietty jotain kikkaa voinut heittää väliin, tai rumpusoundit olisi voinut olla hieman mielenkiintoisemmat, mutta rullaa silti hyvin loppuun saakka.

Pitemmän päälle tämä on hieman tylsä ja mitäänsanomaton biitti. Tää oli heikointa todella pitkään aikaan, mutta pelkästään siksi koska oot tässä pitkän aikaa jakanut meille suhteellisen kovia biittejä, että ei sitä aina voi parantaakaan.

Biitti on kuitenkin toimiva ja siinä on selvästi hieman omaa ideaa, annan tästä 7½.
0   +1 +2
 
10
Toni Pandora 19.04.2008
Bassosoundi on hauska, mutten meinaa pahalla vaan hyvällä. Jotenkin se sai hymyn suunpieliin. Tuo vinkunamainen soundi kertsissä iskee aina tällaisissa menobiiteissä. Muutenkin soundimaailma on tosi itämaista. Tulee mieleen aavikot ja huivinaiset jotka sheikkaa persettä. Tykkään kyllä. Tähän pääsee sisään tosi helposti. Odottelen lisää. Jätkän biiteille on vissiin aika paljon kysyntää kun ne on aina varattuja jo kun pistät zipaleen tänne. Tälle biitille voin antaa kympin, koska oikeesti pelkkä biitin kuuntelukin on siistiä :D Voin vain kuvitella kun joku väsää tähän lyriikat viel. Keep doing it!
0   +1 +2