Styles comes alive

LilQuest Beats | 20.05.2006 | Beat
4:06

VARATTU: Eetu Newman

9.30   1242 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Teoreetikko 13.09.2007
Lieneeköhän otsikossa oleva kielioppivirhe tarkoituksellinen?

Aukikco | 25.05.2006 01:31

Ei välttämättä, mikäli Styles on erisnimi.
Mut joo, tykkään ite näistä synkemmistä biiteistä ja muutenkin iskee tällanen. EI hirveesti näin aamutuimaan osaa sanoo tän järkevämpiä kommentteja :D,mut jäbä osaa hommansa ja sillä mennään ;)

-Teoreetikko aka Viihdetaiteilija www.mikseri.net/teoree...
0   +1 +2
 
9
Lokki Joonatan 30.06.2006
Tummanpuhuvaa biittiä, ottaen huomioon että taustaksi tarkoitettu niin ajaa asiansa mainiosti. Vaikka olenkin usein pelkistetyn ilmaisun puolestapuhuja niin jossakin kohtaa saisi rävähtää äänimaisemassa edes vähän. Ammattimaisesti tehty ja sovitettu mutta karheutta jään vähän kaipaamaan. Käsien taputukset ovat kyllä kohdillaan ja tekevät kokonaisuudesta rennomman ja eläväisemmän oloisen. Plussaa voisi antaa myös soundivalinnoista ja ehjästä kokonaisuudesta.

Lopuksi jäin miettimään että vaikka onkin hyvä teema, toistuuko se silti liikaa vaikka varioituukin matkan varrella. Tulin sitten siihen lopputulokseen että se on siitä kiinni mitä ja miten tähän räbäytetään :)
0   +1 +2
 
10
JonVii 01.06.2006
Tämä on tällaista mitä voisi kuvitella että jossain yökerhossa soitettaisiin. Vähän synkkää, mutta silti niin kaunista. Noi viulut on kyllä parasta tässä biitissä. Rummut potkii hyvin. Tässä on kunnon meininki! Loistavaa musiikkia!
0   +1 +2
 
9
Skipi.Jr 25.05.2006
Näin alkuun.. oon huono kommentoimaan biittejä.. mut tiiän et jos joku iski ni se vaa iski. Tää on must sellane mikä jopa iski muhu! Ei liian cruck mut ei liian semmone tylsäkää :D
Biitti sisältää kivoja ääniefektejä esim taputus.. tykkäsin tost viulust ja diudiudiu äänet mitkä menee päällekkäi.. ääh sanotaa vaa et loistava biitti ! 8D
0   +1 +2
 
9
Miiuzki 25.05.2006
Nooh.. aluks sanon sen et en kovin hyvin osaa biittei arvostella, varsinkaa mitää "teknisii" juttui ku emmä niistä oikee tiiä mittääxD Mutta mutta...

Tää on kyl toimiva biitti, Aika synkkä tosin, mut toimii toimii=) En mä osaa sanoo mitää muuta oikeestaa.. mut hyvä tää on.. nyt vaa oottelee et miten kuolematon sylkee tähän biittiin=) Jatka samaan malliin=) (tosin tietty aina pystyy kyllä parantaa) Tsemppiä jatkolle<3
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.05.2006
Lieneeköhän otsikossa oleva kielioppivirhe tarkoituksellinen?

Kaikuja on käytetty turhan hallitsemattoman oloisesti, toisaalta ylikäyttämällä efektejä niitä oppii hyödyntämään kun todella kuulee miten ne toimivat.

Perussoundivalinnat ovat ihan hyvät, erityisesti kick on mieleeni. Soundeihin kaipaisi kuitenkin enemmän potkua, eli kompressointia vaan kunnolla peliin. Potkivan bassolinjan kuulisin myös mielelläni tässä. Kannattaa bongailla netistä jotain kompressointi-ohjeita, varmaankin nimenomaan räppibiitteihinkin löytyy paljon apuja kun vain jaksaa vähän kaivaa.

Perusmiksaus on ihan hyvässä kuosissa, soundeilla on tilansa ja biitti on ihan miellyttävää kuunneltavaa. Mieluusti kyllä kuulisin enemmän persoonallisuutta, tämä kun pitää jokseenkin tiukasti kiinni räppibiittien normikaavasta ja sellaisena ei tarjoa oikein mitään uutta. Mutta tekemällä oppii ja kehittyy kun vain pitää mielen avoinna :)
0   +1 +2
 
9
Katri87 24.05.2006
Todella hyvä biitti. Tässä on hyvä meininki :D Hyvin toimii.... ;)
0   +1 +2
 
10
Free-Soul 23.05.2006
Loistava biitti. Olet kehittynyt ihan mielettömästi! Meikä on myyty, ja kun minut saa sanattomaksi niin se on jo harvinaista... :) En voi vastustaa biitin tanssittavuutta, vaan keikun täällä ympäri kämppää! Jesh! Faniudun.
0   +1 +2
 
9
Cerende 22.05.2006
Vitsi, vetää lähes sanattomaks.. Päheetä..
Se aika mitä oot käyttäny treenates biittien tekemistä on todella tuottanu tilosta.. En oo kuunnellu tota vanhempaa matskua mitenkään tarkemmin, mut ainaki näistä uudemmista kuulee, et aikaa on käytetty ja et sä osaat kuunnella sun omaa matskua läpi. Siis sillee, et täst on hiottu kaikki turha pois, jätetty jäljelle se puhas runko ja tehty siitä täydellinen.
Melodia vetää aika hapoille ja myös rytmillisesti pysyy vituun hyvin kasassa.
Ainut on, et noi taputukset sais tos kertsin (tai siis kertsimäisen osuuden) aikan olla vähän hiljemmalla ehk.
Pystyn kyl kuvittelee kuolemattoman vetää tähän biittiin ja jo ajatus kuulostaa ylettömän hyvältä.
Hyvintä pitkään aikaan.
0   +1 +2
 
10
heli-] 22.05.2006
wou.. tää on kyllä tosi tosi hyvää vetoo kuulostaa nyt jo hyvältä ja saa mukaan malttaa tuskin oottaa sitä et saa kuulla valmiin kappaleen..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta