Sämpleri Vol. 1 (2005)

LilQuest Beats | 08.12.2005 | Beat
6:58

1. Dirrty (0:00)
2. Biggest (0:53)
3. DownSide (1:27)
4. Bring It ! (2:17)
5. Rokkk (3:12)
6. Akusticó (3:56)
7. Klubi (4:37)
8. Grime (5:18)
9. Burn The Roof (6:03)

Bittien alkamisajat löytyvät siis nimen perästä, joten tiedätte varmasti missä biitissä ollaan menossa !
Kaikki sämplerin sisältämät biitit ovat varattuja, joten lähiaikoina on odotettavissa kasa aikas kovia biisejä...

8.85   3235 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kruel 10.05.2006
Ihan toimivii biittei, mut 1 ei oikee napannu liian jumputus biitti, mut sit alkaaki paranee huomattavasti, mut paras mun mielest oli varmaa toi 6 vitun letkee ja toimiva kitara. 7 oli kans aika jumputus biitti, ei nappaa mulle, mut 8 taas oli parhaimmast pääst kans koko samplerist, mut hyvii biittei jotkut vähä huonompii, mut on tää 8½ arvonen.
0   +1 +2
 
8
Mä en tykkää näin lyhyistä clipeistä.
Sinänsä kamaa on ihan hyvää ja antaisi paremman kuvan susta , jos sä pistäisit ne kaikki KOKONAISINA tänne näytille. Sehän ei oole yhtä kaupallista kuin tämä?
0   +1 +2
 
9
SarQ- 10.03.2006
eka kivat melodiat, vähä bile meininkii mut sit taas vähä pelottavaa et paha mennä sanoo, kivan kuulonen kyllä. basso toimii, rummut vois potkii hiukan enemmä.

toka vähä on samanlainen meininki ku ekassaki, tähä oikee osaa sanoo mitää järkevää, kivoja pieniä kikkailuja.

kolmas hehe kovin samanlainen tääki, käytetty aika lail samanlaisii instruja mut sit taas on tuol uusiaki. iha jees tämäki. vähä ehkä huono äänenlaatu.

neljäs no tää on kyl hyvän kuulonen. piano on hyvän kuulonen ei mitenkää muovista tai muuta. Rummut potkii hyvin, basso toimii. Sävelet on kohillaa. Vähä on tämäki "pelottavaa". paras tähä mennessä

viides kivaa samplausta kyl, hyvin vedetty yhtee. Aggressiivista menoa, toimii tosi hyvin. Rummut ja basso vetää hyvin yhtee.

kuudes siistit skitat kyl, ja pimputukset siihe päälle nii kyllä tää kuulostaa kivalta. Vähä härö meininki mut ku saa juonen ytimest kii nii kyllä tätä fiilistelee myös

seittemäs mukava vinkuna, mut nuo toiset mitkä tuli takaa nii vähä kyl latisti tunnelma, täs on siis tosi outo fiilis. Clapit vetää kyl hyvin

kaheksas no tää kuulostaa hyvältä, sopivan letkeä ja samal vähä salaperänen. Hyvin oot saanu yhteen taas nuo samplet, kivat melodiat.

yheksäs No tää on aika bile meininki, hyvän kuulonen tosissaa. kicki vääh häirittee, vähä liia ontto. Mut nuo samplet on kyl kovia. täs on jotenki menemisen meininki tosissaa. Ei paljoo valitettavaa

Yhteenveto:
täytyy sanoo et aika samanlaisia oli loppupeleissä. Rummut ja basson hallitset aika hyvin. Oli erilaisia..
Hyvin oot samplannu, vaikka välil oli vähä härö fiilis, ei oikee saanu kaikista oikee kii vaikka voi olla et juuri sen takii ku kuuntele joku 1min per biitti. Mut noissa on kyllä hyvä fiilis.
Ei oikee mitää pahaa sanottavaa. Melodiat ei aina iskeny oikee mutta mutta. Sanoisin et en turhaa tuhlanu 6minuuttia elämästäni :)
Kyl sus on ainesta *peukku* :D
0   +1 +2
 
JamesMercy 10.02.2006
Sämplereita on aina vähän vaikea kuunnella, kun ne eivät kerro oikeastaan yhtikäs mitään rakenteesta tai kokonaisuudesta ylipäänsä. Yritetään kumminkin.

Ensimmäisessä oli oriental-henkeä haettu selvästi ja noissa viulukuvioissa tuntuikin olevan ihan kivasti ideaa. Koukuttivat kovasti ja variaatiotakin löytyi hyvin. Rumpupuoleen en sen sijaan hirveästi tykästynyt, mutta se johtunee kyllä vain henkilökohtaisista antipatioistani tuontyylisiin, junnaviin looppeihin. Kokonaisuutena kuitenkin kuulosti ihan hyvältä.

Kakkosbiitti taas kuulosti vähän hassulta; diskanttia ja bassopuoltakin tuntui löytyvän, mutta keskikaista oli vähän hukassa? Ei oikein sytyttänyt, teki vaikean olon kuulla. Melodioissa oli kuitenkin jälleen mukavaa variointia, ei päässyt taas tylsäksi jättämään.

DownSide puolestaan jatkoi yhä gangstaisemmille kujille. Laadukkaan oloista tavaraa - miksauskin oli kohdallaan - mutta tuo tyyli ei vain itseäni ole ikinä miellyttänyt. Taustalla kuuluvat ölinät/ulinat olivat ihan hauska lisä tummaan soppaan.

Bring It ! toimikin sitten jo paremmin. Melodiasta tuli jotenkin mieleen Halloween-leffa, mutta eipä haitannut. Rummutkin olivat jo miellyttävämmät, vaikka semmoinen uhoilubiitti taisi tämäkin olla. Ihan miellyttävää jälkeä joka tapauksessa.

Rokkk miellytti itseäni jo kaikkein kovimmin. Pientä RJD2 -henkeä oli havaittavissa ja kokonaisuus toimi oikein mainiosti. Paljon pieniä elementtejä, toimivat rummut ja kaikki. Erittäin hyvää jälkeä, olisi mukava kuulostaa kokonaisenakin.

Akusticó on periaatteessa ihan jees, mutta jotenkin itsetarkoituksellisen näppäriä nuo kitarat jotenkin ovat. Rummutkin jankkaavat taas vähän ikävästi. Ei lämmitä nyt tällä kertaa.

Klubi olikin taas sitten juuri semmoista pahemman luokan tyypillisyyttä, soundeiltaan, clapeiltaan ja muutenkin. Kuultu miljoonaan kertaan, eikä ainakaan minua kiinnosta ollenkaan - skipattua tulisi. Valitettavan mielikuvituksetonta.

Toiseksiviimeinen on taas jo miellyttävämpää, melankolinen ote on oikein mukava. Vähän muovisuutta paikoin joissakin soundeissa, eikä rumpuraitakaan ole minulle mieluisinta, mutta ihan kivaa tavaraa kumminkin.

Viimeisestä löytyy taas ihan kivasti yksityiskohtia ja variaatiota, mutta tämä sama junnaava ote karkoittaa minut sen kaverilistoilta. Kivoja soundeja kumminkin.

Kokonaisuutena astetta laadukkaampaa tavaraa, ilman muuta. Miksauspuoli oli paremmin hallussa kuin useimmilla - mitä nyt tuosta yhdestä biitistä tuli noottia... Variaatota löytyi myös oikein tyydyttävästi, mikä on aina iso plussa.
0   +1 +2
 
8
Yliolli 02.02.2006
1. Sopis varmasti tosi hyvin introon :) Muutenkin kiva. Arvosana: 8
2. :) Aika hyvä oli toiki :P Arvosana: 7
3. Täst mä en hirveesti digannu. Arvosana: 6
4. Tää oli aika kiva, tämmönen pelottavan olone :P Arvosana: 8
5. Rokkkas mukkavvastiii :D Ehkä paras tähän mennes. Arvosana: 9
6. Letkee meininki. Arvosana: 8
7. Disco mothafucker, vitun kova. Arvosana: 9
8. Ihan kiva oikeestaan. :P Arvosana: 8
9. Shake that ass baby :D Arvosana: 8

Joten mitä mä nyt laskin näitten keskiarvon, et olis 7.88888889 :D
Joten kyl se kallistuu sen kasin puolelle :)
Hyvät biitit kertakaikkisesti :D

(Sori, ku kirjotin tän nii olin umpikännis) :D
0   +1 +2
 
10
noppaz 21.01.2006
Tosi mahtavaa! Kaikki natsaa. tätä sämpleria jaksan ihan tälläsenäänki kuunnella, mut yksittäisin noi biitit on just sellasia et vaatis räpit vielä. piis!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 27.12.2005
Osan biiteistä oon erikseen arvostellu mutta nyt en sitä aio tehdä. Tykkään näin yleisesti sun biiteistä, suurin miinus on ehkä saundit. Kivoja melodioita ja instrumentteja mutta saundit ei aina parhaimmasta päästä (mutta ei toki huonoja). Toihan ei tietenkään päde kaikkiin biitteihin. Vaikee sanoo oikee muuta, jatka vaan biittien tekoa.
0   +1 +2
 
9
mika_element 24.12.2005
1. toimii hyvin, hyvät melodiat ja rummutki potkii ihan hyvin, tykkäsin!:) ehkä vähän monipuolisuutta vielä, mut tosi hyvä noinki!
2. ei taas sitte toimi kovinkaa hyvin. en tiiä mistä johutuu mut ei iske
3. tää toimii! hyvät melodiat ja sillai:D tähän sais hyvää iskulinjaa...:P
4. ei toimi niin hyvin, jotenki vähän tylsä, johtuu ehkä noista pianoista, en tiiä...
5. hauska biitti:) tää iskee, mut tosin voi pidemmän päälle käydä aika tylsäks ku vähän niinku tota samaa vaan koko ajan, kaipasin ehkä vähän monipuolisuutta...
6. ihan hyvä tääki on, mut tääki saattaa käydä vähän tylsäks, en tiiä
7. siis huhhuh, tää on helmi! ei puutu enää mitää! jeah:P
8. toimii tääki! ei puuttu mitään:)
9. vähän sekava, mut silti ihan prkl hyvä
jäbähän tekee ihan v*tun hyviä biittejä!
0   +1 +2
 
7
Nasic 21.12.2005
En ala ny biittei eriksee kommentoimaa, koska täytys nii vitust pohtii kaikkee x>. No mut kummiski, odotukset oli korkeemmal tän samplerin suhtee, et siin mieles jokseenki pettymys. Muutama iha okein kuulone biitti oli, ja loput sit sellast "kyl tätä ny kerran baunssaa" matskuu. Ei oikee erottunu biitit toisistaa, vähä samanlaist harmaat massaa kaikki. Ei jääny niinku mitää kätee oikeestaa.
0   +1 +2
 
9
marienna 18.12.2005
tosiaan, hyviä oli. (:
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta