United 37

Labtracks | 06.09.2006 | Club
7:03

4 kuukautta pölyttynyt ja pyörinyt nurkissa. Hermot on meinannu mennä ennemmän kuin pariin otteeseen. Tehot loppuivat FL Studiosta. Nyt on vihdoin Nirvana saavutettu ja biisi paketissa.

9.29   1468 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
blaza 17.01.2007
Kivaa settii kaikinpuolin, äänimaailma on muhkeesti kuosissa sekä biisi etenee sulavasti. Pehmeetä saundia ja muistuttelee Dallas Superstarsin tyyliä aikalailla. Turhaan sen kummempia selittelemään kun homma näyttäis olevan hanskassa ainakin tämän biisin perusteella. :) Ihan kymppiä ei tule, joka olisi kuitenkin napsahtanut pienellä omaperäisyydellä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 04.12.2006
Joku ihmeen dementia on menossa, kun en muista mitä biisiä tämä muistuttaa kovasti. Olikohan se Sun...tai jotain sinne päin... ainakin noiden hentojen syna-stabien takia... Laadukasta menoa... vaikka meno ei oikein ylly missään yltiöpäiseksi... pikemminkin fiilis on kuin hölkkäisi puistossa hissukseen. Ei mitään omaperäisintä musiikkia, mutta hyvin tehtyä tämäkin... jos tähän saisi terävyyttä soundeihin ja jotein pientä potkua persuksiin, niin tämä toimisi erinomaisesti... hyvä näinkin, mutta hionnalla tämä olisi ehtaa kamaa.
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 23.09.2006
Tyypillinen kiksualku, pikkuhiljaa kappaleen äänimaailma alkaa heräämään varmalla otteella. Bassolinja on ihan maittava, joskin hiukan perussaundeilla mennään. Melodiat ovat ihan kivoja, mukavan voimakkaan kuuloisia, kuitenkin edelleen aika perussaundeilla mennään. Mutta ei siinä mitään, kappale sisältää hyvän äänimaailman ja kaikki toimii, toimisi varmasti klubeillakin :)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 12.09.2006
Lähtee ihan mukavasti liikkeelle. Heti kuulee tutun soundin tästä projektista. Myös projektin tyylille pysytään uskollisena. Jotenkin biisi tuntuu lampsuttavan aika laiskasti, vaikka laadukkaat soundit onkin kehissä. En mä tiedä johtuuko se tästä olotilasta sitten, joka ei meikäläisellä ole ihan kaikkein virkeimmästä päästä. Miksaus pysyy hyvin kuosissa ja soundit hanskassa. Tää on tämmöstä mukavaa klubimusaa, vaikka en silti välttämättä tanssilattialle lähtis. Semmonen fiilis välittyy tällä
kertaa. Toisaalta ei myöskään dj sais pullosta päähänsä mun osalta. ;) Lepposaa menoa hyvillä soundeilla. Kallistetaan tää kasipuol tällä kertaa ylöspäin. :)
0   +1 +2
 
10
Valandir 08.09.2006
Alkaa kivasti näteillä vokaalin kuuloisilla efekteillä ja jotenkin vähän progressiivisemmin kuin yleensä Labtracksilta. Bongot säväyttävät jälleen kerran ja sopivat hyvin. Bassorumpu kuulostaa sopivan jämäkältä, ja perkussiolinjat vetävät nättiä klubimaista linjaa koko ajan. Vokaaleista tulee jotenkin mieleen Daft Punk! Ja se ei todellakaan huono asia ole, pikemminkin vain erittäin hyvä asia. Bassolinja tulee nätisti taustalta ja vetää tuttua Dallas Superstars vaikutteista Labtracks -linjaa. Synalinja joka alkaa 1:12 tuo mieleen vähän vanhempaa klubimatskua ja kuulostaa kyllä suoraan sanoen eritttäin raikkaalta! Niinkuin jo aikaisemmin mainitsin, niin tässä mennään vähän progressiivisemmin eteenpäin. Biisiin on saatu se kuuluisa "wicked repetiviness", elikkä siis magea itseääntoistavuus, ja siinä ootte jätkät kuulkaas onnistunut jälleen kerran erittäin hyvin. Vähän hitaamman puoleisesta biisistä riippumatta meno jatku hyvän kuuloisen ensimmäiseen breikin tapaiseen kohtaukseen tuossa ennen kahta minuuttia. Efekti 1:56 kuulosti olevan kyllä turhan kovalla, mutta hyvin sen jälkeen kyllä rakennellaan taas. Hyvinkin Dallas -maiset snaret säväyttävät synien ja bassolinjan paukuttaessa samaan aikaan kuulokkeista. Ollaan menty jo yli 2:30 ja eipä ole tullut vastaan mitään suurempia asioita miksauksen valittamisesta, koska kaikki kuulostaa erittäin raikkaalta ja puhtaalta, tosin odotetusti. 3 minuutin jälkeen meno yltyy vain entisestään ja tanssijalkaa alkaa vipattamaan rajusti taas sen kuuluisan pääkopan heiluessa tahdissa eteen ja taakse. Tässä vaiheessa pitää taas pistää volyymiä lisää, koska pumppaava tunne suorastaan pakottaa pistämään volat kaakkoon. 4 minuutin jälkeen tuleekin sitten taas vähän breikkiä, jossa rakennellaan hyvin biisiä ja kokonaisteema pysyy hyvin kasassa. Jotenkin alkuperäisen kuuloisia synarenkutuksia kuuluu joka suunnasta, vaikkakin synalinjat ovat käytettyjä sinäänsä. Biisi pysyy erittäin hyvin kasassa loppua kohden ja outro onkin sitten perus elementtejen tiputtelua, ja bassorumpu kyllä kuulostaa hyvältä yksinään. Hyvin jämäkkä perusbassorumpu antaa sen oikean mausteen biisille.

Kokonaisuutena oikein raikasta, puhdasta ja ennenkaikkea uutta Labtracks -tuotantoa! Tätä ollaan odotettukin jo jonkin aikaa, ja on kyllä teiltä paras renkutus vähään aikaan. Ainoa valittamisen aihe on se yksi efekti, joka tulee melkeinpä joka breikissä ja turhan kovalla, antaa biisille juuri siinä kohdassa jotenkin mössömäisen vaikutelman. Muuten kaikki kuulostaa erittäin siististi toteutetulta ja vähän erilaiset vokaalit tuovat biisille sitä viimeistä värikkyyttä. Tämä pumppaa kivasti kuulokkeissa volat kaakossa, erittäin kivasti suoraan sanoen. Ei perkele, enpä löydä tästä enää (eihän tässä oikein mitään ollutkaan) mitään valittamisen aihetta. Toimiva ja räväkkä setti kokonaisuudessaan, joka nostaa taas Labtracks -trademarkkia omissa korvissani/silmissäni. Tässä vaiheessahan voisi sanoa kornimaisesti "Odotus palkitaan", mutta tottahan se on, koska nyt se odotus on palkittu hyvällä ja tyylikkäällä paketilla. Labtracksin aikaisempaan tuotantoon verrattuna pieni tyylin muutos tuo juuri sen oikean lisämausteen ja värikkyyden, josta puhuinkin jo aikasemmin. Ei helveta, tää on vain hyvä. Henkilökohtainen Labtracks -kansioni täyttyy täyttymistään.. Hyvä hyvä pojat! :)
0   +1 +2
 
8
TheReal 06.09.2006
Mukavasti lähtee liikkeelle. Miksaus kuulostaa hyvältä ja muutenkin soundit kuulostavat puhtailta. Parasta tässä biisissä on rummut&bassolinja yhdistelmä. Rakenne toimii kivasti. 2 min jälkeen tuleva nostatus kuulostaa kivalta. Vähän enemmän diskanttia olisi voinut laittaa bassolinjaan. Lisäliidi mikä tulee 3 min kohdalla on vähän tylsä mutta toimii hyvin. Tässä on kyllä menoa mutta flashingiin verrattuna ei yhtä hyvä kappale. Kyllä kuitenkin ideaa on mutta ei tällä kertaa uponnut yhtä hyviin meikäläiseen kuin tätä edeltävät biisit. Silti toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta