Agia Marina

Labtracks | 13.06.2006 | House
3:17

Kesän kunniaksi tällainen kesäinen house-biisi. Tyyli poikkeaa tällä kertaa tavallisesta Labtracksista jonkin verran. Enjoy the summer!

9.67   1464 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 15.07.2006
Jotenkin tuntuu omituiselta, kun monesti housessa on jämäkämpi tuo alapää, nyt tulee melko vetelä tästä biisin yleisvaikutelmasta. Olo on kuin kahlaisin lämpimässä siirapissa koko biisin ajan. Toistuva sahasointu on toimiva, mutta se tuntuu valloittavan aika paljon muita soundeja.

Ehkä tämä toimisi paremmin jos joku muhkea basso-saundi soisi harvemmin sitäkin muhkeammin (nyt se myötäilee liikaa sahasoundia) ja potkun pitäisi myös tässä potkia kovemmin.. vaikka yleensä en edes kaipaa mitään mieletöntä potkua (se ei saisi olla koskaan mikään itsetarkoitus), mutta tämä biisi jotenkin saa kaipaamaan sitä.

Biisin kesäinen tunnelma on ajankohdan mukaan hyvää plussaa. Biisi on hyvin tehty, mutta jättää minut hiukan kylmäksi. Teknisesti hyvin tehty, laiskaa tunnelmaa lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
10
DJ Smash 18.06.2006
Hyvin omaperäistä, ja hyvin toimivaa. Antaa palaa vaan, lisää tulemaan :)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 14.06.2006
Jepulis. Lähdin mielenkiinnolla kuuntelemaan, kun en oikein tiennyt mitä odottaa ja yleensä tuo House ei maistu kovinkaan kummoisesti. Tämä oli kuitenkin veikeä biisi mielestäni. Fiiliksestä tipahtaa kyllä arvosanaa nyt kunnolla. Kuten jo tuolla mainittiinkin, niin spiikit pitäs kuulua selvästi ja sais se basari nyt hitusen lujemmalla soida. Muuten hienosti miksattu ja kitaravedätykset asiallisia. Tällänen meininki putoilee kyllä kivasti. Rauhallista, mutta silti sitä groovia mukana. Muutenkin mukava kuulla hiukkasen erilaista matskua ja omaperäisempiä ratkaisuja. Niitä löytyy nyt melodiaosastolta mukavasti. Tässähän täytyi muutama kerta heittää repeatilla samantien. Epäilen vahvasti, että tämä päätyy ainakin kesäksi meikäläisen soittimiin. :)
0   +1 +2
 
9
StarScape 13.06.2006
Mahtavaa. Kesäistä Housemusaa! Voin kuvitella itseni välimeren rannalle bilettämässä tämän tahdissa auringon laskiessa. Pientä miinusta kyllä siitä että leadi on ehkä hitusen turhan kovalla, ja taustatiluttelut olisivat voineet olla kovemmalla. Kitara taasen kuullostaa aivan mainolta. Jatkakaa samaan tahtiin! Enpä ole turhaan projektille faniutunut! :)
0   +1 +2
 
10
NicklauZ 13.06.2006
Jaa-a :) Kunnon kesäbiletys-meininkiä. Saundit on eroteltu erittäin hyvin, niinkuin kaikissa tämän projektin biiseissä. Kesäinen kitaratilutus löytyy kans , siinä ei mitään valittamista. Vokaalit toimivat loistavasti, mutta ne ovat ikävän hiljaisella ja lead ehkä hiukan liian pinnalla. Ei se kyllä menoa haittaa! Kokonaisuudessaan loistavaa, tosin hitusen kuivaa kesäbiletysmeininkiä, hienoilla taustaefekteillä ja vokaaleilla.
0   +1 +2
 
Valandir 13.06.2006
Noniin! Vihdoinkin uutta materiaalia Labtracksiltä. Tätä ollaan odotettu kuin karhu hunajaa, ja katsotaanpas miten tällä kertaa hoituu..
Alusta huomaa heti, että ollaan vähän erilaisessa maastossa tällä kertaa liikenteessä. Huomaa heti, että biisi on oikein kesävaikutteinen. Hienoa filtterointiä tuossa alussa. Bassorumpu saisi olla jämäkämpi, lisää niitä keski - ja ylätaajuuksia vain, niin ongelma korjaantuisi heti. Nyt se bassorumpu vain tuppaa hukkumaan kaiken sekaan, voi voi. Voisi sitä varmaan pistää heti samantien lujemmallekkin äänenvoimakkuudessa, koska se on myös kenties liian hiljainenkin. Voksut ovat aika oudot, mutta kyllä toimivat ihan hyvin biisin kokonaisteemassa, eli eipä niistä sen kummempaa valittamista. Perkussiopuoli on pidetty simppelinä ja toimii myös kyllä ihan hyvin muutenkin simppelissä biisissä. Vähän jotenkin latino (tai jotain) -vaikutteista musiikkia, samba kyllä soi nyt kuulokkeissa, haha. Mutta kyllähän se Dallas Superstarskin jotain tämän tyyppistä on tehnyt. Itse en kuitenkaan tästä niin kovasti pidä kuin edellisistä tuotoksistanne. Tässä ei ole sitä samaa energisyyttä ja jämäkkyyttä, joka on ollu ikäänkuin Labtracksin trademarkki.

Kokonaisuutena oikein kesäinen kerärenkutus. Kitarasta plussaa, oikein kesäistä ja mukavaa kitarafiilistelyä. Mutta eipä tämä nyt suoraan sanoen minua Labtracksin melkeinpä suurimpana fanina oikein niin säväyttänyt. Ymmärrän kyllä, että tämä on tälläiseksi kesäiseksi lyhyehköksi kesäbiisiksi tarkoitettu, mutta silti olin kyllä vähän pettynyt siihen mitä tämä tarjosi. Eipä nyt biisi huono ole, muttei se oikeastaan omaa makuanikaan ole. Mutta kylläpä tämä nyt joka tapauksessa silti pitää tuonne omaan henkilökohtaiseen Labtracks -kansioon ladata. Tosiaan tyyli on kokonaan uusi, mutta toivon itse, että tämä ei pysyvää olisi. Aikasempi tuotantonne kyllä innostaa minua niin paljon enemmän. Biisi on myös suht koht simppeli ilman mitään erikoisempia kikkailuja, radiosoittoon ehkä jopa mainio. Tämä voisi kyllä mainstreamina purra porukkaan. Koska tämä ei minun tyylistä musiikkia niinkään ole, niin jätänpä tässä vaiheessa nyt arvostelematta. Hyvää kesää molemmille! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta