Inspira

Labtracks | 17.07.2008 | House
6:27

Vielä on kesää jäljellä ja sen kunniaksi päätettiin tehdä tällainen mukava houseträkki. Biisistä löytyy mukavasti niin kitaraa kuin bassoakin ja rummut pistää tanssijalan liikkumaan. Enjoy!

8.60   748 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

-Juha- 21.07.2008
Nonniin haussiihan tämä on ilmiselvästi! Soundit on kyllä ehdottomasti menossa koko ajan parempaan suuntaan. Alussa kivan kuuloisia rumpuja, erityisesti noi bongot soundaa mukavalle (filleissä myös). Kitara ja basso svengaa myös rautaiseen malliin, mutta noi mies voksut on kauheet, sanoisinko jopa gaymaiset. Naisen kuiskailut sopii paremmin mukaan. Melodiat ei tarjoa mitään kovin koukuttavaa, mut mut kuitenkin mukavaa jumitusta on tarjolla, johon ei kyllästy muutamankaan kuuntelukerran jälkeen. Miksauksesta ja tuotannosta ei minkäänlaista moittimista, toimii mallikkaasti.
0   +1 +2
 
9
TheReal 18.07.2008
Täs on esinnäkin hyvä se kun tää ei jää jumittaa liikaa alussa. Vokaalit on hyvii täs alus tulee mielee yks Airwaven biisi =)
Soundipuoli parantunu hyvin sul. Skitat on jammaavia ja bassolinja on mukavan fätti. Oot sendiny mulle pohjan tosta ja hemmetisti on parantunu entisestään.
Miksauksesta ei oo moittimista. Yhdyn kyllä edelliseen, ei ole paras tässä projektissa mutta jammaa todella hyvin.
Tuotannollisesti parhaimmistoa kylläkin. Ehkä vähän massiivisemmat rummut ois hyvä tai sitten perkkareita vähän enemmän esille.
Kasipuolen arvoinen biisi joten ysi tippuu, hyvää musaa! =)
0   +1 +2
 
9
digeon 04.08.2008
tästä projectista löytyy kyllä fleeticerin parhaat biisit! paljon erilaista kokeilua ja kaikenlisäks vielä hyvin onnistunutta.. tänne olikin nyt pakko faniutua!
0   +1 +2
 
9
apollo0100 17.07.2008
Todella maukas kappale, tykkään melko paljon noista voksuista (paitsi tuo äijävoksu on ehkä hitusen ärsyttävä), melodia on tosi kivan kuuloinen ja hyvin kesäinen. Hyvä rytmi, saa jalat liikkumaan.

Hyvä kappale, ei ole parhain tästä projektista, mutta silti erittäin laadukas kappale. Suosikkeihin menee...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta