Midway

Labtracks | 10.04.2005 | Club
5:37

Ensimmäinen biisi tälle projektille vihdoinkin valmistunut. Biisissä liikutaan clubin ja hardhousen välimaastossa. Biisi starttaa heti vahvalla otteella ja jatkuu energisesti loppuun saakka.

9.05   3313 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Stocco 11.11.2005
Joo. Ihan on Dallas Superstars plagio viritelmä. Ihan hölmö tuo fiilistelyosuus jossa ihmiset meluaa. Siihen perään niin perus klubimeininkiä että. Eli siis onnistunut tekele. Ei mitään pureksittavaa, mutta sehän just uppoaakin massoihin. Itse olen niin hoikka, et menee vähän ohi tämmöset. Tästä un puuttuu se pippuri joka sentään siinä DS:n vastaavassa renkutuksessa oli.
0   +1 +2
 
8
Whitel 05.09.2005
Kovin on pron kuuloista!! Häiritsi vain toi square-melodia kun tuli heti Heliumin melodia mieleen.. Mutta hinkatun kuulonen ja hyvää tulostakin. Ehkä ton Heliumin takia nyt sitten vain 8.
0   +1 +2
 
8
Percele 25.07.2005
Kick kuulostaa kyllä aluksi aivan kauhealta, huh. Basson tultua mukaa se toimii hyvin. Kyllähän tuosta basslinesta Dallas Superstars mieleen tulee, eli vain parantaa biisiä. Onhan tämä kaikinpuolin mukavaa "clubittelua".
0   +1 +2
 
9
TheReal 16.06.2005
Vau! Tää uppoaa ensinnäkin rytminsä ansiosta. Melodia on yksinkertaisuudestaan huolimatta jotenkin loistava koska se tykittää. Tää on todellakin hyvä klubeihin. En löydä tästä kappaleesta oikein mitään negatiivistä. Ehkä vähän reveerbiä olisi voinut lisätä. Vokaalipätkät uppoaa. Rakeenteeltaan olisi voinut olla ihan vähän parempi koska 3 minuutin jälkeen tulee kohta jolloin luulee piisin loppuvan. Lisäelementtejä olisi voinut lisää loppua kohden. Toisin sanoen tämmöisenään on lähes upea kappale jota todellakin haluaa kuunnella! Arvosanaltaan voisin jopa antaa 10 mutta koska minun skaalallani on vaikea sellaista arvosanaa saada, annan 9½ mutta edellämainituilla lisäyksillä olisi ollut täysi 10! HYVÄ! :)
0   +1 +2
 
10
cj.6 16.05.2005
tää lähtee kyl voimakkaasti eteenpäin...kunnon draivi päällä :)..tos 1:40 kohdas tulee jo semmone olo et koska biisi lähtee käymää...hyvää klubitusta täähän on...siistejä saundeja oot tehny ja kieltämät täst tulee mielee dallas superstars...eli aika kovaa kamaa!...tos lähtee kans kivasti 4 minuut kohdal...loppu kruunaa biisin hyvin...pakko täst 10 antaa
0   +1 +2
 
9
Holmström 26.04.2005
Lähtee liikkeelle erinomaisesti. Toisaalta tällaisenaan helppo nakki saumata kiinni melkein mihin vain clubi hässäkkään jossa tätä voisi soittaa erittäin mielellään. Kokonaisuus erittäin varmaa tuotosta. Vaikutteet tulee voimakkaasti läpi ja saakin tulla. Tämän kun heittäisi jossain soitettavaksi niin varmaan tulisi joku kysymään että onko tää uutta Dallas Superstarsii.. ;) Melko varmasti... Kovasti tekisi mieli kysyä käyttölupaa ja testata joku kerta... Ja pääsisi kuittaa kysyjälle uudesta mielenkiintoisesta projektista :)

Kaikki osa-alueet hyvässä balanssissa. Erinomaiset taustat. Teknistä puolta huono arvostella koska tämä on melkoisen valmis tuotanto, eli ammattimaista tasoa !
0   +1 +2
 
8
Meikku 15.04.2005
No tota tota. Muhun ei ole oikein koskaan uponnut tällainen klubimpi matsku, missä yritetään tehdä sitä uberkovaadraivia ja jättää nuo melodiset aarteet vähän taka-alalle :) No siitä huolimatta yritetään nyt kuitenkin kommentoida jotenkuten. Mennääx vaikka rumpuihin ekaks?
Kick on perushyvä, kuten sun ja stations.n taidoilta voi nykypäivänä odottaa. Kickissä siis on hyvät taajuudet. Bassoa löytyy, mutta myös diskantti on otettu huomioon. Clap / Snare onkin sitten aivan toista maata. Se ei toimi sitten yhtään tämänkaltaiseen biisiin. Olis helposti voinu kuvitella ton jossain 80- luvun kasarirok biisissä, mutta ei nyt sentään tällaisessa :) Hihat ja perkussiot ovat sitä perusvarmaa osastoa, eli niissä ei ole vikaa, mutta ei sen puoleen mitään mullistavan hienoakaan. Eli tähän vinkkinä kokeilla erilaisia linjoja ja vaikka esimerkiksi koittaa liittää phaseria hihoihin, niin saadaan ainakin erilaisemmat hihat (toi oli sit vaan esimerkki siitä omaperäisyydestä, jos näin voidaan sanoa).
Basso. Bassossahan on ilmiselvästi yritetty hakea vähän samanlaista rouheaa bassoa mikä on dallas superstarsinkin biiseissä :) Bassossa on myös huolitellut taajuudet, mutta basso itsessään olisi ehkä toiminut paremmin, jos siinä ei olisi tuota attacckia noin paljoa? No kuitenkin. Ei moittimista tällakaan sektorilla.
Melodioista nyt ei osaa oikein sanoa mitään, kun niitä ei ole tässä biisissä niin kovin paljoa :). Kommentoidaan nyt vaikkapa tuota mainmelodiaplukia. Se on uberhyvä! oikeesti. Ootte saanu sillä hyvän draivin aikaan noihin menokohtiin.
Sokerina pohjalla voisin sanoa, että heivakkaa noi vokaalit :D
vahva kasi!
0   +1 +2
 
10
Seeci5000 13.04.2005
oottekste jotai ihme pro miksaajii? ku on tää biisi sillee iha niinku pro luokkaa kuitenki... siis iha täydellinen biisi.. yks parhaist mitä täält mikserist löytyy, jossei paras! jees toi baseline... ja muutki on vidu jees! Ja voitteko mahollisesti ilmotella mulle jos teil on jossai jotaki keikkoi tai jotaki muuta semmost et pääsis kuulee teit livenä?
Ja mä vaan sanoisin vielä teille tohon Mike hornin kommenttii et tää todellakin on kuullut hardhousee! niinku vaikutteista näkyy: Lock 'n' Load! Tuo mike horn ei taida nyt itse tietää asiasta mitää, niinku ei varmaankaa musiikista muutenkaa! Jep eli ei muutaku ootan innolla seuraavaa biisii ja sitä enemmän seuraavaa keikkaa!
0   +1 +2
 
Protush 12.04.2005
alkaa perusrummuttelulla.. kicki on hieman liian vaisu tämäntyyliseen biisiin eikä perkussiotkaan hirveitä mullistuksia tee.. pidän kyllä tuosta melodia basslinesta tosin se on kuin suoraan kopioita dallas superstarsin fast driving biisistä.. pieniä eroja vain löytyy linjassa.. taustat ovat yleisesti ottaen hyvänkuuloisia ja selkeitä mutta niitä voisi olla enemmän.. spiikki jumittaa kivasti taustalla mutta se saisi kikkailla vähän enemmän.. square taustakin on lähes samanlainen kuin edellä mainitun artistin biisissä helium tai ready to go.. tämä tausta saisi kyllä olla karkeampi ja vähän energisemmän kuuloinen.. biisi siis kokonaisuudessaan kuullostaa aivan dallas superstarsin telepunk remixiltä eli vähän enemmän omaa mielikuvitusta peliin.. masterointi on hyvää luokkaa vaikka jotkut saundit tuppaavatkin jäämään vielä vähän tunkkaisen kuuloisiksi.. parasta biisissä oli intro jossa yleisön möly kuului upeasti muiden taustojen joukosta.. eipä biisistä jäänyt mieleen oikeen muuta kuin tuo yksi bassmelodia vaikka muuten toteutus oli ihan hyvää luokkaa.. ne mihin tarvii vielä panostaa on lähinnä energisyys ja sen "oman" tyylin löytäminen.. :)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 11.04.2005
Alkaa aika vaisusti, mutta kickissä on oikein hyvät tehot! Alun pikku melodia-soundi on vaisuhko ja Telepunk-mainen... mutta onneksi se katoaa kulman taakse hienosti pumppaavan bassolinjan taakse... linja on kieltämättä yksinkertainen, mutta oikein ihanasti nytkyttää eteenpäin... kicki ja bassolinja on hyvin yhdessä ja mainiosti miksattu yhteen...

Yleisö efekti ei minua hirveästi miellyttänyt... aivan kuin meininkiä yritettäisiin nostaa väkisin kattoon, mutta en ole koskaan pitänyt yleisön soundista... live-biisit ovat asia erikseen, mutta väkisin laitettuna se latistaa... tässä on jo tarpeeksi menoa ilman sitä efektiä... jotain muuta olisi voinut olla tilalla... tämä on kyllä kieltämättä vain mielipide kysymys.

Tästä kuulee heti vaikutteet ja vokaalit ovat erityisen tarkasti toimivia... Meno miellyttää kovasti ainakin minun korvaan... Hyvin yhditettyä JS16:sta ja Dallas Superstarsia... Toimisi oikein loistavasti klubeilla, vaikka melko kuullun oloinen biisi tämä on, mut se ei haittaa kyllä minua yhtään...

Ainoat jupinat voisin sanoa vain vaisusta alusta ja yleisö-efekti ei lämmitä... muuten kiitettävä tuotos. Pitää se faniutua tännekin sun riesaks;) ...ei sentäs=) hyvä hyvä!=P
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat