Heat

Labtracks | 30.10.2005 | Club
6:49

Nyt on sitten vihdoinkin uutta materiaalia valmiina. Biisistä löytyy niin klubimusiikille ominaista menoa kuin omaperäisiä ratkaisujakin. Energiaa ja pumppausta pitäisi ainakin riittää tarpeeksi.

9.25   1958 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Valandir 30.12.2005
Niin, sitä vielä vain, että on tämä projekti on kyllä ehdottomasti parasta klubi-matskua mitä olen täältä mikseristä löytynyt. Ui perkele ku on poweria...
0   +1 +2
 
10
Valandir 30.12.2005
Ai prkl oli pakko tulla takaisin kuuntelemaan. Tää on kuulkaas niin addiktiivista musiikkia, että huh huh... Erittäin, erittäin menevää. Jäi toi ysi kaivelemaan, niin ajattelin tälle räväyttää 10/10. Parasta tässä onkin, että en hirveästi edes tälläistä musiikkia kuuntele... Mutta tämä kyllä ylittää kaikki odotukset.

Ja nyt seuraavan projektinne kimppuun kiitos. Tästä projektista pitäisi kyllä tulla jotain :)
0   +1 +2
 
DjLime 11.12.2005
Tuosta pumppaavasta bassolinjasta tulee ensimmäisenä mieleen F&W surkealla soundilla tai dss laihalla soundilla. Näihin kahteen loistavaan verratuna tästä tulee vähän sellainen gay disko tunnelma. Tuo pumppaus ei ole jotenkin kunnossa ja bassolinjan soundi saisi olla paljon massiivisempi, että se jaksaisi tanssilattialle asti viedä. Muutenkin vähän kylmät soundit kokonaisuudessa. Basari ei oikeen tamppaa ja tuo snare soundi on huono. Kova on yritys, mutta vielä kaipaisi vahvempaa soundia ja toteutusta. Liian munatonta tamppausta.
0   +1 +2
 
9
Marquez 13.11.2005
Kyllähän tämä klubille sopisi. Ensimmäisenä tuli mieleen Dallas Superstars, onneksi kuitenkaan ei liikaa ole niidenkaltainen biisi.
Percussiot olisivat voineet olla hitusen kovemmalla. Kick potkii hyvin ja muukin osasto rummuista toimivat.
Pakko sanoa, että tuo bassolinja on varsin hyvä idea ja varsin hyvin toteutettu. Melodiatkin olivat melko oivalliset.
Jotain pientä tästä puuttuu, muttei se kovin suurta ole, sillä menee näinkin ihan hyvin.
0   +1 +2
 
10
Nojustse 30.10.2005
mielenkiintosen kuulonen alku ja kun kikki lähtee liikenteesee nii kottirotanki jolla on pikkasenkaa sydäntä menomusalle alkaa jalat vispaa pöydän alla ;) basso on härön kuulonen reverse.. kikki on mehukakkaan iskevä ja sama on looppi. vokalit tuossa ennen puolta väliä ovat vähän tylsähkö lisä mutta 2:50 biisi alkaa vasta kunnolla sykkiä ja meno paranee entisestään.. soundit ovat jännän kuuloisia pitävät menoa yllä.. biisi on juuri sopivan pituinen eikä liikaa jankuta itseäänsä.. eiku pojat clubii soittamaa tätä ;) 10-
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 30.10.2005
Reversemäinen bassolinja tuo jälleen kovasti Salovaaran tuotannon mieleen. Mikäs siinä taas kun toimivaksi havaittu yhdistelmä. Alussa kicki on hiukan ontto ja bassolinja käy hiukan tunkkaisena päälle.

Rauhoittelun jälkeen rakenteeseen tulee niin paljon uusia elementtejä, että myös miksus paranee sen mukana ja meno alkaa maistua. Tälläkertaa pidän tästä hillitymmästä yleisöefektistä /se ei kuulosta enää niin väkinäiseltä kuin aijemmassa teoksessanne. Leadi soundi kuulostaa sopivan retrolta, että siitä ropisee pisteitä. Itse alkupuoliskon torvi kuulosti liian neutraalilta, että olisin siitä pitänyt erityisesti. 70-lukumainen (discomainen) naisvokaalisti olisi tähän biisiin omiaan, jos sellainen olisi mahdollista saada tähän mitenkään^^ ...jotenkin vain tuli sellainen hassu fiilis:)

Pumppaava, energinen ja omaperäisellä leadilla varustettu club-mätke, mutta pidän midwayta asteen verran parempana. Erinomainen teos tämä silti on. 8½
0   +1 +2
 
9
TheReal 30.10.2005
Hyvin alkaa.. Pyörii hyvin ennen 2 minuutin kohtaa. Silloin tulee hyvä hengähdystauko jollolin alkaa miettiä mitä nytten?. Noh, nostatus alkaa ja jännitys tiivistyy. Kun kaikki tulee peliin niin kyllä sopii pysyä mukana. Soundit on kyllä parempia kuin viime piisis mutta kyllä midwaysin "loopissä" on enemmän potkus mutta ei tämäkään huono ole. Hyvin on miksattu tämäkin piisi. Soundeista tämä piisi saa plussaa mutta kyllä midways on vähintään yhtä hyvä kokonaisuudessaan. Mutta hyvää työtä tämäkin. Jatkakaa tästä! :) 9-
0   +1 +2
 
10
styles17 30.10.2005
noniin tätä on siis odotettu! kovaa kamaa purskahtaa heti ulos kajareista! basso pumppaa edes takaisin ja fiilis on kova! melodiat erittäin hyvät, päämelodia on nannaa kuten bassot ja tuo mukavasti jumittava torvi! :) mitäs tästä sanomaan! arvosana kertoo loput! :D että eikun lisää kamaa vaan kehiin!
0   +1 +2
 
10
Seeci5000 30.10.2005
täydellistä täydellistä! oi oi! tähän ei kyllä moni pysty! odottamisen arvosta kamaa tullut ulos! ei voi mitään muuta sanoa kun 10+ :)
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 30.10.2005
No niin... tää ei tosiaan oo mitään iha perusmenoa ainakaa. Tohon bassoon asti tää toimii hyvin tuossa alussa, mut jotenki toi tollanen "nykivä" offbeatrytmi ei oo kyl sit yhtää mun makuun tällä kertaa. Muutenki tässä biisin alkupuolella toi homma on osa tätä toimivuuden ideaa ja näin ollen menee multa vähä niinku parempaa odotellessa. Tossa sitte kun alkaa tulla noita "torvimaisia" soundeja ja lisää perkussioita, ni ei sitten ärsytä niin paljoo tuo basso enää. Parin minuutin kohdilla kun alkaa noita huudahduksia kuulua, niin odottaa jotai kovaa Salovaaratykistystä, mut tehot ei ihan yllä sille tasolle. Kuitenkin ton clubifiilistelyn ja yleisökohinanostatussysteemin jälkeen sitten kun biitti lähtee, niin ei oo enää valittamistakaan. Hyvin rullaa siitä eteenpäin ja toi basso jää tonne taustalle sillee sopivasti. Tää osio on helposti biisin paras. Meno on hyvin kohdillaan siinä.

Miksauspuoli on tässä setissä selkeä ja soundit erottuvat hyvin toisistaan sekä ovat laadukkaan kuuloisia. Efektit on sijoitettu myös tässä hyvin sekä perkussio-osasto on hienon ja tarkastiviilatun kuuloinen. Tollanen yleisfiilis on muutenkin tässä ihan toimiva ja idea myös mun mielestä hyvä. Alkupuolelle olis voinu ehkäpä kehittää jotain erityyppistä bassokuviota. Olis mahdollisesti mun kohdalla menny rattoisammin. Tää nyt on siis vaan mun mielipide tästä asiasta. Noissa menovaiheissa nykyinen bassokuvio on mun mielestä ihan hyvä ja toimiva.

Omasta mielestä tää biisi jää Midwaylle muutaman asteen verran, mutta plussaa täytyy kuitenkin antaa erikoisista ratkaisuista, vaikkei nyt ihan nappiin mennykään omalla kohdalla. Silti on hyvä että haetaan jotain uutta ja erilaista meininkiä. Tuotantotasoltaan erittäin hyvä, mutta tälläkertaa ei fiiliksiä sen kummemmin kohota. Nättiä jälkeä ja läskiä clubipotkua te silti saatte aikaan. Jatkakaa olkaa hyvä. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat