Flashing

Labtracks | 20.02.2006 | Club
7:13

Noniin! Nyt on sitten niin menevää biisiä kehissä, että on ihme jos ei jalka ala vipattaa. Muhkeita bassoja ja raikasta soundia. Enjoy!

9.47   2791 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

unikoi 02.04.2007
Menevä träkki. Haikka on liian laiha, huspois ja läskimpää tilalle. 2:20 syna särisi ikävästi, sitä vois vähä siistiä. Perusta on kunnossa ja draivia löytyy, vähä jotain kasaridiskomeininkiä tavoitellaan sireenillä, melodialinjoilla ja naisvoksuilla. Mun mieleen olis ollu tuhmempi meininki, nyt jotenki oli liia kilttiä. :o Myöhemmissä biiseissänne tää on korjaantunu.
0   +1 +2
 
8
To1 07.05.2006
Vaikutteena selvästi Dallas Superstars :). Basso linja on hyvän kuuloinen ja saundi mukavan muhkea. Meno jatkuu aika letkeänä tasaisesti. Melodiakin passaa biisiin kuin nyrkki silmään. Jonkin asteista vaihtelua jäin kuitenkin odottelemaan. Pointsit saundeille ja menolle. Ihan jees biisi.
0   +1 +2
 
10
tiasma 28.03.2006
tää on aivan helvetin mahtava biisi!! bassot ja muut ;D
0   +1 +2
 
10
styles17 12.03.2006
Oh Shit!!! venattu on, sanattomaks vetäsee! numero kertoo siis kaiken!
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 03.03.2006
Jooh. Tässä on ihan mukavaa klubbailua kasassa. Ihan muhkean kuulosta menoa on kuten muut ovat tuossa jo sanoneet, mutta hieman alimpia ja murinataajuuksia kaipailisin kuitenkin bassopuolelle. Subbarista kun ei saa tällä kaikkea makua irti. ;) Noh, kuitenkin... tuohan nyt on makuasia muutenkin, että haluaako niitä iskeä sinne. Ihan hyvin tää nytkin rullaa. Sanotaan nyt että parasta settiä tästä projektista toistaiseksi. Sama homma pätee kyllä edelleenkin, jonka jo muutkin ovat tässä todenneet, että vaikutteet ovat erittäin selvästi kuultavissa. Ehkä jos saisitte pikkusen vielä jotain omaperästä twistiä tähän mukaan, niin olis aika loistava biisi.

Pikkusen jumitti tossa puolivälin jälkeen fiilikset, tuon breikkikikkailun myötä. Se ei ihan iskenyt meikäläisen tajuntaan niin hyvin kuin tämä biisi muuten. Soundipuolesta ei varmaan tarvi kummosempia analyysejä heittää. Toimii hyvin. Eipä tässä erikoisempia, tän projektin paras ja laadukkain väännös. :)
0   +1 +2
 
9
Frostbite 01.03.2006
Kyllä täytyy myöntää että "deeäsäs" tässä maistuu ja ihan hyvältähän biisi kuulostaakin. Menoa on koko biisin verran ja sounditkin on muhkeita ja hienosti tehtyjä. Vähän muita kommentteja nojaillen, niin todellisen klubihitin tästä saisi tekemällä pudottamalla pituutta pari minsaa ja vähän lisäeloa melodioihin tekemällä. Bassolinjakin saisi vaihdella enemmän.

Äänipuolesta sen verran, että rummuista olisi kiva kuulla muitakin soundeja huippukohdissa kuin kickdrumin, open hihatin ja clapin. Hiljaisemmissa kohdissa kun kuulee, että siellä olisi kivoja soundeja joita voisi vähän boostata. Bassolinja on todella makea. Ehkä pikkausen terävämpi se saisi olla. Huippukohdassa se on aika tasapaksua murinaa, mutta mun makuun pikkaisen terävyyttä se kaipaisi. Kivoja särösynia biisi silältää, mutta niitä piippailusynia odottelin tähän biisiin. Toi vokaalisample on hieno. Vaikka se aika pitkään jauhaakin biisissä, niin silti se ei käy häiritseväksi.

Kaiken kaikkiaan pitkästä aikaa loistobiisi mikserissä! Tällaisia positiivisia yllätyksiä saisi olla lisää! Lisää tätä! 9+
0   +1 +2
 
9
Tebic 24.02.2006
Sainpas jopa kommentin aikaiseksi! ;)
Intro on mukaansa tempaava. Biisi kasvaa alun jälkeen lupaavasti. Draivia kyllä löytyy, hyvä hyvä. Parin minuutin kohdalla tuli sellainen olo, että koskas tämä biisi oikein alkaa. Sitten tulikin breikki, joka hieman latisti tunnelmaa. Ja taas lähdettiin jauhamaan samaa. Ennen kolmea minuuttia mukaan tuli mukavankuuloinen naisäänisample taustalle tuomaan lisää tunnelmaa.
Noniin. Kolmen ja puolen minuutin kohdalla päästiin sitten itse asiaan. Biisi rupesi kuulostamaan ihan biisiltä. Neljän minsan jälkeen oleva breakbeat kohta oli positiivinen yllätys. Sitä olisi kuullut mielellään enemmänkin. Breikin jälkeen taas samaa "wanhaa". Odotin kunnollista loppuhuipennusta, mutta jouduin pettymään melkoisesti. Tämä tietenkin loppupeleissä laskee pykälän verran arvosanaa.
Pienistä vajavaisuuksistaan huolimatta oikein kelpo biisi. Kyllähän tällaista musiikkia kuuntelee enemmän kuin mielellään. Jatkakaa toki samaan malliin! :)
0   +1 +2
 
10
cj.6 22.02.2006
kappale on ihan mieletön.. potkii niin pirusti persuuksille ;) ihan jäätävän hyvä..tulee ihan mielee joku dallas superstars.. toi bassline on vitun hyvä..siistit efektit oot kyl laittanu tähän..erittäin hyvä tuotos..miksaus aivan ammattitaitoista!!! hyvä
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 21.02.2006
Kappale oli kyllä menevä, ihan kirjaimellisesti alusta loppuun. Ja tämähän käy, nimittäin minusta club-musiikkiin ei sovi mitkään pitkät alkusykerrykset. Mutta tämä biisi oli se, joka sai minut faniutumaan tälle projektille. Tämä on aivan mahtava biisi, basso toimii tässä kivasti, kuten kaikki muukin. Ja älkööt suuttuko ysistä, tämä ei kauas kympistä jäänyt:D 9½, joka ikävä kyllä uhmaa fysiikan lakeja ja pyöristyy ysiin..
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.02.2006
Kas. Tämähän kuulostaa lupaavalta.=O Vaikutteet ovat heti kuultavissa ja niitä on sekoitettu sopivasti yhteen. Aavistuksen epävireinen pitchaus bassolinjassa kuulostaa oikein hyvältä. Alapäässä on jälleen hienosti eloa. Biisi on omiaan jorattavaksi, sillä pituutta on sopivasti. Yleiskuunteluun tämä voisi kaivata jotain pientä vivahdetta ja vaihtelua joukkoon, sillä tämä menee club-tyyliin tasaisesti loppuun. Ainut soundi josta en itse henkilökohtaisesti pitänyt, niin särökitara on vähän liian pistävästi esillä miksauksesta. Vokaalit sopivat hyvin kuvaan.

Ainut mitä tässä voi moittia, niin tämä ei kuulosta niin omaperäiseltä, kun voisi luulla, että tämä olisi tullut Jaakko Salovaaralta. Mutta se toisaalta tarkoittaa, että mennään melko kaupallisella tasolla laadun puolella, niin hyvässä kuin pahassa. Ei tämä biisi kyllä jättänyt kylmäksi. Toisaalta hyvä, että on toimiva kaava, niin miksi sitä heitää pois. Ehdottomasti projektin paras biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2