Pulsating

Formed | 20.02.2004 | Nu-Metal
4:02

Secondborn-demon 5. raita

Dailyn jälkeen demo loppuu rankkaan rytinään jossa laulajamme näyttää miten stemmoja vedetään ylä-Fstä! Kesän 2004 virallinen kesäbiisi!

(Kiitokset stemmaideasta Jukalle!)

8.71   4281 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

7
Verenn 18.10.2004
Mukavan alun jälkeen homma tuntuu jäävän puolitiehen. Kertosäkeeseen jää kaipaamaan sitä munaa, joka tekisi biisistä todellisen hitin.

Massoja ajatellen laulu on hyvin esillä, mutta laulaja tuntuu paikoin epävarmalta. Myös lausuminen ontuu välillä pahasti, tähän kannattaa kiinnittää tulevaisuudessa huomiota jos mielii saada jutun läpi mikä ilmeisesti on tarkoituksena kun kieli on kuitenkin englanti.

Demomaisuutta sovituksissa voisi vähentää poistamalla jatkuvat kikkakolmoset kitaroilla, etenkin kaiutettu leadikitara alkaa tökkimään loppua kohden pahasti. Vähempikin olisi riittänyt ja nyt jää sellainen fiilis että ideoita on vain ämpätty mukaan biisiin kun ne kuulostaa kivalta - ei siksi että ne millään tavalla palvelisivat kappaletta tai toisivat siihen lisää syvyyttä.

Tämä ei vielä tällaisenaan omaan korvaan kuulosta valmiilta tavaralta, vaikka ideoiden puolelta yhtyeeltä löytyykin potentiaalia. Enemmän aggressiivisuutta, laulun treenaamista ja hiomista sovituksiin niin hyvä tästä tulee.
0   +1 +2
 
9
makes69 18.10.2004
Hyvät saundit. Perhanan hyvää laulua. Tämähän on kaikin puolin korvia miellyttävää.
0   +1 +2
 
Rion 18.10.2004
Tämä ei ole ollenkaan niin hyvä kuin tuo The Easiest Moments, vaikka sisältääkin enemmän mättömeininkiä. Ideaa tästä biisistä kyllä löytyy, mutta jotenkin tuntuu omaan korvaani, että toteutus on jäänyt puolitiehen. Laulut eivät toimi niin hyvin kuin voisi toimia. Kitaran olisi saanut miksata lujemmalle. Nyt peittyy hieman taustalle.
0   +1 +2
 
8
rokkiheebeli 08.10.2004
Kova menininki, kuten jo mainittua, laulu kaipaisi hieman lisää voimaa, ja englannin lausuminen voisi olla hieman sujuvampaa.
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 06.10.2004
intro kuulostaa ihan hyvälle, ok nyt putos rähinät päälle. ei tääkään uusilla ideoilla hurraa, mut noudattaa tuttua turvallista kaavaa. aksentti nyt vaan taas osuu korviin aika ajoittain. kertosäe kuulostaa hyvälle, mukavaa menoa.
all in all, ihan taidokas vedätys.
0   +1 +2
 
Pitk 06.10.2004
Kitarat erittäin mutaiset. Haitsussa aika karski soundi ja liian lujalla. Rummutuksessa kyllä taitoa ja asennetta. Mainostamastanne stemmasta plussaa. Liidilaulussa pientä epävarmuutta, joka heijastuu paikoitellen vireen putoamisena. Pääasiassa kuitenkin hyvin kasassa.
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 06.10.2004
Tässäkin laulajan soundi matalissa kohdissa jotenkin häiritsi.. Korkealle menevät osat kyllä toimivat. Ihan kiva rocklaulu. "Easiest moments.." tai jotain oli kyllä parempi. Hitimpi. Mutta rokkasi tämäkin.
0   +1 +2
 
8
Cover Girl 08.07.2004
Alku oli biisin parasta antia. Vauhtiin päästyään ihan kohtuudella potkivaa. Laulu ei ollut hirmeän vakuuttaa, aksenttiin katsomatta: säkeistöissä vähän "pidättelevää", kertseistä tosin laulajalle pojoja. Muuten oli sen verran tasapaksua, vaikkei huonoksi asti, ettei nyt aivan sukat pyörineet jalassa. Biisissä oli silti aivan mainioita ideoita ja koukkuja ja pienellä hiomisella taatusti aivan loistava tekele.
0   +1 +2
 
tammina 08.07.2004
Hieman kankea on aksentti enkun lausunnassa.
Reeniä lisää ääntämyksen kanssa, tuo uskottavuutta.
Soitto ja saundipuoli ihan hyvällä mallilla, tosin aina
voi parantaa..
Biisi ei vaan napannut mukaansa.
0   +1 +2
 
unikoi 08.07.2004
Alkaa ihan mukavan rankasti. Laulaja on mielestäni miksattu liian eteen, samoin kuin toi melkein koko ajan hakaavaa haikka on liian lujalla. Ottaa hieman korvaan.=/ Kertosäe nyt menee silleen ihan ok, olis odottanu jotain koukkua enemmän joko taustalta tai laulun melodiakululta. Tosin noi "melodiat" mitä nu-metallissa esiintyy, ei ole aina niitä mulle mieluisimpia. :)Kitarasta olis voinu ottaa tuhdimman saundin kanssa ulos. Loppujen lopuks ihan ok raita näin parin kuuntelun jälkeen. kouluarvosanaksi semmonen 7. Paljon hyviä juttuja mutta myös paljon viilattavaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta