Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

LadataanYeah! Rock'n'roll!

Paljasjalkainen J:pääläinen, jolla musiikki on kuulunut elämään seitsenvuotiaasta ensin pianon ja viiden vuoden jälkeen kitaran merkeissä.

Nuoruudessa rock-bändejä, heavyä (tietenkin...) yms. Myös muita insrumentteja (rummut, basso) tullut veivattua jopa keikoilla.

Harrastuksen ja tekniikasta kiinnostumisen myötä ajauduin aidan toiselle puolelle elikäs roudauspuuhiin. Niistä kehkeytyi loppupelistä ammatti. Nykyisin leipä irtoaa pääasiassa monitorimiksaajana ja backlinerina, mutta myös salimiksaajana ja valoukkona(kin). Bussiakin on aika monta mailia ajettuna. Tätä kirjoittaessa keikalla Leppävirralla.

Ja tietenkin viimeiset kymmenen (tai jotain...) vuotta Kalkutan Konepajan maalarina pensseleinä Stratocaster, Yamaha RGX-TT, Tokai Les Paul, Yamaha Tele, Tokai Limited Edition, Ibanez akkari, kasa efektejä ja vahvistinlaitteistoa (mm Sundown, Marshall, Line6 Filter Pro, Digitech Whammy, Over Lord, Main Stage, Vox Dynamic Looper...).

Lisäksi tietenkin baareissa on suunniteltu kaikenmaailman däigä-däigä projekteja; suurin osa ei ole koskaan toteutunut ;-)

Mietelause:

RYHDY ROUDARIKSI, NÄET MAAILMAA, SANOIVAT.


Projektit:

 

Kalkutan Konepaja: Pääasiallinen musiikillinen tuotantolaitos https://www.facebook.com/KalkutanKonepaja/

Tiedemetallia: ThE PhysicistS https://www.facebook.com/thephysicistsfi/

AGR-fel: Jos joku tämän ottaa vakavasti, niin rahat takaisin... GM määrää ;-)Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: