Nothing

Formed | 13.01.2004 | Nu-Metal
3:04

Firstbornin 2. biisi

Rajuin.

8.87   5477 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kekkilä 01.11.2004
Rumpallilta ainaki sujuu nopeat virveli fillit ;) mutta.. lauluun pitäs saaha lisää Munakkuutta =D ja vähän alkaa olemaan jankkausta mutta toi on hyvä toi hidastuminen ja nopeutuminen tossa puolenvälin jälkeen.
0   +1 +2
 
6
Baarimikko 13.10.2004
Oikeastaan aika löysää. Kitaroihin pitäisi saada lisää ärjyntää, basso saisi jytistä tylymmin ja ennenkaikkea laulu on pliisua ja monotonista. Tästä ei kuulu läpi minkäänlainen kiukku tai vitutus mitä tältä genreltä odotan. Lisää tunnetta peliin, syökää vaikka pussilliset chiliä ennen soittamaan menoa ensi kerralla, kyllä siitä vielä hyvä tulee.
0   +1 +2
 
9
drlecter 13.10.2004
Aikas makoisa virsi. Lauluun oisin tosin toivonut rankempaa tulkintaa, makuasia tietty.
Soundit jykevät paitsi että virveli hiukan munaton jos pilkkua aletaan viilaamaan.
0   +1 +2
 
9
Lihakone 28.07.2004
Olipas yllättävä että löytyi täältä listojen pohjukoilta näin hyvää materiaalia.
Tämä sopisi olemaan vientitavaraa ulkomaille. Jätkät osaa tehä musaa ihan kympillä.

Tästä tulee pahasti mieleen vanha kunnon Clawfinger.

Jatkakaa treenaamista niin mahdollisuudet on rajattomat.
0   +1 +2
 
8
Calmination 03.08.2004
ihan hyvää silti. muistuttaa jollain tavalla jotain bändiä jota olen kuullut...
kaipais kyllä vähän ärjympää laulua noihin rajumpiin kohtiin.jos laittaisitte laulajalle seuraavissa nauhoituksissa nastoja kynsien alle, ni johan lähtis ärinät. ... =)
ihan hyvää kylllä on musiikkinne.
0   +1 +2
 
6
Biosexual M 03.08.2004
Kommenttirinki: Mikäs tässä. Vihaisen kuuloista vääntöä. Mutta mitä helvettiä tapahtuu a-osassa? Koko homma leviää niinkuin ne kuuluisat eväät. Ei mitään kiinniotettavaa. Olen aistivani jonkin komppipellihässäkän ja siihen nähden epärytmisiä soittimia jonkin määrän. Kaikki puuroutuu. Kiinnittäisin luultavasti jonkin verran huomiota soundeihin jos saisin olla päättämässä. Ei ole mitään järkeä soittaa kaikilla mahdollisilla mandoliineilla pelkästään alataajuuksilla ja samanlaisella ruttusäröllä. Ei saa kuuntelija mitään tolkkua meinaan.
0   +1 +2
 
8
Kuusniemi 03.08.2004
Sointi on mukavan raskas. Kitaroissa on todella hyvin rosoa ja basso ja kitara tukevat toisiansa erittäin hyvin. Riffit ovat mukavan toimivia, ne jäävät sopivasti mieleen ja ovat riittävän eteenpäin meneviä. Ne ovat parasta osaa tässä biisissä.

Rummut menevät mielestäni hieman överiksi. Nyt löytyy kaikenlaista kilkatusta niistä, vaikka yksinkertaisempi mättö olisi luultavasti toiminut paremmin. Nyt kompit syövät tehoa kitaroilta ja bassolta.

Laulut tuntuvat jotenkin vääriltä. Kun kitaroissa ja bassossa ja jopa rummuissa on asennetta, tuntuvat laulut niiden rinnalle olevan kuin kirkosta. Niistä puuttuu asenne täysin. Ne olisivat melkein olleet paremmat jos laulaja olisi vain pistänyt Zack De La Rocha vaihteen päälle ja pistänyt kunnon raivohuudolla vokaalit. Nyt ne ovat liian kiltit.

Miksaus on mielestäni hieman pielessä. Rummut katoavat jotenkin liiaksi taustalle. on tietysti mukavaa, että kitara on kerrankin tarpeeksi tiukasti pinnalla, mutta nyt ei rummuista kyllä kuulu mitään. Tämä kaipaisi mielestäni työtä vielä.

Lähtökohdat tässä ovat kuitenkin hyvät ja olisi kiva kuulla tästä kehitellympi versio.
0   +1 +2
 
9
Pohjolan Tytär 10.05.2004
Kuvittelisin tämän toimivan keikoilla äärettömän paljon paremmin kuin tällä lailla tässä tietokoneen ääressä istuskellessa kuunneltuna. Tähänkin odotin lisää sitä raivoa ja jytinää ja rääkynää, mutta se taitaa olla enemmän minun kuin teidän juttu siinä mielessä, että sitä olen tottunut kuuntelemaan ja siitä pidän enemmän ja te olette todella todella hyviä siinä lajissa, mitä te nyt teette. Pistää vipinää kyllä tämäkin biisuloinen, siitä rapsahtelee yhdeksikkö. Alun kitarat toivat elävästi mieleeni Soulflyn!
0   +1 +2
 
8
spiritworld 24.03.2004
Hmm...aivan kuin olisin kuullut tämän joskus ennenkin... näääh. Hyvä biisi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
9
potaa 24.02.2004
mahtavaa.. jusu laulaa hyvin ja on muutenkin hyvä piisi. Ja se on hauska lisä ku noi kitarat kuuluu jossain kohti vaa toisesta kajarista.. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta