Without (Seconborn-mix)

Formed | 20.02.2004 | Nu-Metal
4:40

Secondborn-demon 3. raita

Firstbornilta tuttu biisi tulee taas! Biisi on uudelleensoiton ja -miksauksen myötä noussut entisestään jonkin verran joten kuuntele ihan mielenkiinnosta!

8.90   5212 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
fallen_angel 07.10.2004
toi intron skitta riffi on kovin tutun kuuloinen..
enivei ihan toimivaa mättöä noin objektiivisesti sanottuna. ite kun en oo ehkä tän musan fani, mut uskon että täl on varmaan kysyntää. soundit on hyvät, eli miksaus toimiva. laulajan aksentti tai joku ei toimi muhun.
0   +1 +2
 
6
juhlatuuli_ 07.10.2004
Jotenkin tässä on töksösti sanat ja lisäks jotenkin liian aggressiivinen omaan makuun.
0   +1 +2
 
9
Averell 30.07.2004
Asiallinen intro, hyvä kuvio. Homman käynnistyessä kitarakuvio vähän turhan läpitunkeva, seesteisemmässä vaiheessa toimivampi. Joka tapauksessa hyvä, ettei ole tyydytty pelkkiin power-sointuihin. Kuvioista tuli oikeastaan vähän Kingston Wall mieleen. Soitto kulkee hyvin yhteen, lauluun ehkä vähän räkää ja vihaa lisää niin hyvä on. Ei ehkä mun mielimusiikkiani, mutta hyvä tällaisena.i. Ysin ja kasin välillä pyöri, pyöristyköön
0   +1 +2
 
NeverSayYes 30.07.2004
Mukava kuulla tämmöstäkin välillä täällä. Hyvää soittoo ja mättöö ja aikas hyvät soundit. Laulajan englannin kielen ääntäminen yhtä tökkivää kuin allekirjoittaneella. Biisi ei vielä pudonnu mutta pistetään bändi korvan taakse kun taipumusta tämmösen musan kuunteluun on.
0   +1 +2
 
zood 30.07.2004
En ehkä niitä suurimpia nu-metallin ystäviä ole, mutta hienosti oli biisi tehty ja miksaus on hyvää työtä. Soundillisesti hyvin saatu energiaa biisiin eikä muutenkaan mitään valittamista.
0   +1 +2
 
Petu-_ 30.07.2004
Olen hieman väärä henkilö arvostelemaan tälläista musiikkia. Mutta yritetään. Melodia oli sulautuvaa. Ja voksut oli agressiiviset. Ehkä enempi oisi saanut olla munaa. Tuntuu kuin tästä olisi jotain silti puuttunut.
Ihan kiva ja agressiivinen kappale. Numeroa en osaa antaa kun en mikään nu-metallin ystävä ole :)
0   +1 +2
 
8
vrs 02.08.2004
Hauskasti toteutettu kappale. Työtäkin on ilmeisesti tehty. Kertosäkeeseen nousut eivät kuitenkaan yrityksistään huolimatta tuo sen kummempia tuntemuksia kuulijan korvaan. Ponnetonta, sanoisin. Aineksia on kuitenkin erittäin hyvään.
0   +1 +2
 
7
Zachary 02.08.2004
Ohoh, tässähän menee tuo rffi duurissa. Harvinaista jo sinänsä. Soitto on energistä ja varsinkin rytmiryhmä saa aikaan kovan meiningin. Livenä kirvoittanee yleisöstä vähintäänkin päännyökytyksiä ja jalantaputuksia.

Mutta itse biisi vaan ei kosketa meikäläistä tarvittavalla potkulla. En oikein osaa erikseen meinita, että mitä se kaipaisi lisää jotta innostuisin, koska koko hela hoitoa pitäisi muuttaa, joten totean vain ettei tätä ole minun korvilleni sävelletty. Lisäksi toivoisin vokalistilta antaumuksellisempaa menoa. Hallittu överiksi vetäminen voisi tuoda tähän lisää potkua.

Mutta ei tämä ole missään nimessä huono, eipähän vain ole minun makuuni. Sillä sipuli. Kannat kattoon. Jatkakaa valitsemallanne tiellä.
0   +1 +2
 
8
DjLime 02.08.2004
Hmm.. aika ohuen kuuloiset soundit. Tosin melko puhtaan kuuloiset. Osaksi tulee mieleen system of a down, mutta heikommalla toteutuksella ja vähemmällä meiningillä. Rummut saisi olla selvästi jytymmät ja mielummin nuo kitaratkin hiukan tehokkaammin esillä. Vokalistin ääntämisessä on pientä ongelmaa paikoittain, mutta mukava ääni tämän tyylin biisiin. Kokonaisuudessaan voisi olla hyvä biisi jos olisi paksummat soundit. Annetaan nyt kuitenkin kahdeksikko. Kyllä tätä ihan mielellään näinkin kuuntelee vaikka tämä ei tykitäkkään.
0   +1 +2
 
Einsteins 02.08.2004
Varsin hyvin vedetty, mutta jotenkin vaisuksi jäävä esitys kaiken kaikkiaan, ei potki. Soundimaailmassa jotain outoa ja laulu vähän voimatonta. Ei sinänsä siis hassumpi,
mutta hiukan hiomista vielä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat