Daily Circumstances

Formed | 20.02.2004 | Nu-Metal
3:40

Secondborn-demon 4. raita

Withoutin jälkeen lähdetään Dailyn kanssa ehkä hieman rauhallisemmalle ja melodisemmalle linjalle kuitenkin unohtamatta kunnon rokkia!

8.67   4082 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MbS 03.08.2004
Ainoa asiaa mikäö mielstäni vaatisi hieman parannusta on laulajan paikoittainen ääntäminen kuulostaa siltä et tää on venäläinen proggis. Ei läheskään kook biisin ajan mut paikoittain muuten tämä on aivan loistava tuotos…
0   +1 +2
 
9
zood 03.08.2004
Vähän tollasia intiaskaaloja vedelty. Ehkä nautittavin biisi minkä ilmeisesti olen bändiltä kuullut, ellen nyt sekoita johonkin toiseen bändiin. Miksaukset kunnossa, idea kunnossa. Hyvä biisi vaikken nu-metallista pahemmin perusta.
0   +1 +2
 
7
jouni 03.08.2004
Edelleenkin riffeissä pysytään orientaali-linjoilla. Tässä miksaus vähän tummempi kuin tuo minkä äsken kuuntelin. Laulajalla jees ote. Rentouttakin löytyy. Soitto teknisesti ok:ta, biisi ei jotenkaan nappaa mua mitenkään hirveesti. Kyllä tässä on sopivasti sellasta tuskaa ja tummia sävyjä. Tämmönenhän tää.
0   +1 +2
 
Pitk 03.08.2004
Perussoundi on aika sekava, haitsu tulee (tässäkin) kynsille.

Laulussa hyvää meisseliä, voisi olla pykälää lujemmalla.

Väliosan alussa laulu hukkuu todella pahasti kitaroiden alle. Reippaasti vaan vokalistia pintaan.
0   +1 +2
 
8
drlecter 03.08.2004
Kirjoitan samalla kun kuuntelen.
Kohtuu hyvillä soundeilla tässä liikutaan. Haitsun yläpäätä leikkaisin ja virveliin tiukkuutta jollain konstilla lisää.

Tuntuisi että laulu on liian lepsua tän tyyliseen menoon, vaikka ei se hirveän huonoakaan ole.

Tässäpä minun mietteeni, huono olen nu-metallia arvostelemaan mutta kaippa tämä kasin arvoinen rykäsy on.
0   +1 +2
 
7
Mr Dimension 03.08.2004
Aika rankkaa menoa. Soundit ja Miksaus kuullostaa oikein mukavalta. Soitto on hyvää, mut tuosta räpäytyksestä en menisi vannomaa. Olen mielestäni kyseiseltä bändiltä parempaakin kuullut. Jotenkin tää ei iske, mut kitaroinnista tulee seiska.
0   +1 +2
 
7
Michikawa 03.08.2004
Rap ei oikein toimi, osittain ääntämisestä johtuen, osittain äänenkäytöstä johtuen. Biisi itsessään on aika tyypillisen oloinen nu-metal biisi, mikä kärsii genrensä kliseistä. Biisi ei tarjoa mitään sellaista, mitä ei olisi kuullut jo moneen kertaan tällä rintamalla. Teknisesti ihan pätevä ja soundillisesti ihan ok, mutta kaipaisi persoonaa, sisältöä ja koukkuja ja harmonioihin monipuolisuutta. Tällaisenaan menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Yksi ja sama kuvio ei riitä kantamaan kappaletta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta