Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 115 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Sixpack - Jos kiroaa 08.10.2008

The Sixpack - Jos kiroaa
No johan on hitti piisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alkava Loppu - Matkaaja 267 24.11.2006

Alkava Loppu - Matkaaja 267
No helvetti. Tämä äänimaalailu vallan yllätti. Pääosin siksi, ettei ne opiston kurssit aivan hukkaan näköjään menneet. Jälki on laadukasta ja tasaisen varmaa. Toisaalta myös siksi, että jälki on tasaisen varmaa. Tällä itseni toistelulla tarkoittanen sitä että jotain yllättävää jäin kaipaamaan kumpaankin teokseen. Tällainen tunnelmointi muodostaa synkän kauniita kuvia pään sisälle erittäin tehokkaasti. Se lienee tarkoituskin?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - UNDER YOUR SPELL 30.08.2006

SILVERINE - UNDER YOUR SPELL
Hieman pelkistettyä soitantaa vanhempiin biiseihin verrattuna. Jotenki jäin kaipaamaan koskettimia ym. pikkujuttuja. Mut erittäin hyvä näinkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakastettu Anoppi - Olen Syytön. 23.05.2006

Pakastettu Anoppi - Olen Syytön.
Saako tässä edes lähettää terveisiä? No lähetän silti. Pakastetun anopin poijjiille nimittäin. Tässä biisissähän on ihan euroviisuainesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - CHANNELIZE 17.07.2005

SILVERINE - CHANNELIZE
Hmm. Melkoisen erilainen tunnelma kuin edellisissä. Synkistely on jäänyt jonnekin pois, ja tämän tahtiin rupeaa jalka väkisinkin polkemaan tahtia. Kuulostaa juuri sellaiselta biisiltä mitä on tosi mukava soittaa. Yleensä soittamisen iloa on hankala saada talteen studiossa. Tässä sen kuulee selkeästi. Keikkaa pohjoiseen päin ja äkkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - SOMEWHERE BELOW THIS 17.07.2005

SILVERINE - SOMEWHERE BELOW THIS
Siis mitä v****a? Ikuisti treeninsä? Siis tämä on joku treeninauha? Just äsken kirjoitin miten hankalaa on saada livemeininkiä talteen, ja ilmankos siinä on onnistuttu kun biisi on purkitettu kerralla. Biisi on erittäin vahva. Meininki on jotenkin vielä rennompi kuin tuossa edellisessä. Odotan vaan innolla milloin tämä bändi pomppaa pinnalle, siihen nimittäin on jo kaikki edellytykset!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yleinen Syyttäjä - Lost In Life, Found 22.05.2005

Yleinen Syyttäjä - Lost In Life, Found
Tämä yllätti mut ihan totaalisesti! Kenestä teistä voi lähteä noin puhdas ääni? Kaunis fiilistelybiisihän tuo on. Välillä laulu menee hiukan vireen vierestä, mutta onneksi vaan välillä. Tämä todistaa että tunteet ne on äijilläkin! Lissää piisejä kehiin vaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yleinen Syyttäjä - Syö!!!!! 22.05.2005

Yleinen Syyttäjä - Syö!!!!!
Lyhyestä virsi komea. Introsta jo voi päätellä että nyt tulee nyrkkiä päin nenää ja kunnolla. Tämä niin sanotusti potkii. Lujaa ja huolella. Niin armotonta on turpaanveto ku pojat komentaa syömään!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 25.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Kaunis biisi, ja bändi toimii yhteen kellontarkasti! Bassokuvio kertosäkeessä on ehkä biisin parasta antia. Aika tarttuvia melodioita, joskin ei mitään sen ihmeellisempää. Syntikat voisi olla hieman enemmän taustalla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silmätön tarkkailija - Keijo 13.03.2005

Silmätön tarkkailija - Keijo
Tämä kuulostaa hieman pakastetulta anopilta, mikä on ainoastaan hyvä asia! Piristävää kuunnella kun porukka väsää biisejä mitä ihmeellisimmillä härveleillä. Huumorilla tätä kuuntelee erittäin mielellään!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 13.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Nätti alku, ja biisihän suorastaan räjähtää joka kerta kun särökitarat lyövät pohjasoinnut. Soundit kohdallaan, soittajat asiansa osaavia, ja kappale rullaa eteenpäin ihan omalla painollaan. Ei pitäisi olla mitään valittamista jos tää vaikka radiossa soisi. Vähän jään kumminkin kaipaamaan jotain kunnon koukkua, mikä pakottaisi minut kuuntelemaan biisin uudestaan heti. Mutta tästä on hyvä jatkaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 13.03.2005

Salaliitto - Uni
Tässä hempeilläänkin sitten oikein kunnolla. Helliä tunteita on aina mukava kuunnella tietyssä mielentilassa. Ja bändi tuntuu toimivan jokaisella osa-alueella ihan mukavasti. Syntikat piristää muuten niin melankolista meininkiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 25.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Tässä on asianmukaiset soundit, ja soittopuoleenkin on panostettu oikeinkin huolella. Mutta laulaja kuulostaa Marilyn Mansonin nuoremmalta pikkuveljeltä. Ääneen kaipaisi jotain omaperäistä, tai sitten lisää treeniä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Scarecrow (edit) 25.03.2005

Mishkin - Scarecrow (edit)
Alku kuulostaa erittäin lupaavalta, ja hyvältähän tämä kuulostaa siitä eteenpäinkin. Bändi vaan yksinkertaisesti toimii. Tässä on mun mielestä jo jotain omaperäistä. Tarttuvia riffejä asiallisilla soundeilla toteutettuna. Hittiainesta, joten eiköhän levy-yhtiöidenkin pitäis kiinnostua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versio - Taivaan Lamput 03.02.2005

Versio - Taivaan Lamput
Nyt tulee sitten alusta asti sitä meininkiä mitä odotinkin. Tämä on kaikessa melankolisuudessaan todella tarttuva biisi. Erityisen hyvin on sovitettu kitarat ja syntikat keskenään. Soolon aikana ei tyydytä tavanomaisimpiin melodioihin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versio - Itse Rikoit Elämäsi 03.02.2005

Versio - Itse Rikoit Elämäsi
Alku kuulostaa lupaavalta, omaperäistä riffittelyä jota kuuntelee mielellään. Hieman agressiivisempaa osastoa taas, ja kyllä kolahtaa. Säkeistöt on sitä tuttua melankoliaa. Tuo väliosuus räjähtää oikein kunnolla, tosi massiivinen osa! Ja ilmeisesti perässä on joku piiloraita, studiojuopottelu venäjäksi on aina hauskaa! Nyt viimeistään zarthas fanittaa. xD Kaikin puolin Versio vaikuttaa ihan levytysvalmiilta bändiltä. (LEVY-YHTIÖT, HALOO!!!!) Toivottavasti promootio toimii yhtä hyvin kuin musiikki. Rock'n roll! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versio - AuringonLapsi 03.02.2005

Versio - AuringonLapsi
Kauniin kuuloinen veisu tämäkin. Samaa sanoisin kuin Kiire-biisistäkin, tästä ehkä puuttuu kuitenkin joku koukku joka aiheuttaisi sen että biisi jää soimaan päähän heti, mutta eihän sellainen ole välttämätöntä joka biisille. Tykkäsin kun välillä meininki muuttui astetta raskaammaksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versio - Takaisin Kotiin 03.02.2005

Versio - Takaisin Kotiin
Tästä tulee etäisesti mieleen Maj Karma, ei huono juttu ollenkaan. Kaipasinkin jo hieman enemmän rähinää teidän meininkiin, ja tässä sitä on! Samaa vahvaa linjaa ku nuo edellisetkin, hiukan hevimmällä otteella vaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versio - Täällä Jossain 03.02.2005

Versio - Täällä Jossain
Samaa linjaa jatketaan. Säkeistön laulumelodia kuulostaa välillä hieman kummalliselta. Kertosäe on puolestaan hieman tarttuvampi. Pianotilutukset on hunajaa korville!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakastettu Anoppi - Pimeät Käsineet 19.12.2004

Pakastettu Anoppi - Pimeät Käsineet
Tämä todella kuulostaa erittäinkin herkältä. Kyllä tässä sulaa syväjäinenkin kinkku. Lämmin joulumieli valtaa joulumielen. Ja pienen sielun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herbal Infucion - acquaintance 07.12.2004

Herbal Infucion - acquaintance
Rauhallisen ja leppoisan oloinen viisu. Jos tämä soisi kynttiläillallisella taustamusiikkina niin mä varmaan rakastuisin korviani myöten. Sopii nimittäin sellaiseen herkkään fiilistelyyn ja tunnelmointiin kuin nyrkki silmään! Soundipuolellakaan ei löydy valittamista, erityisesti pidän virvelin soinnista, se tulee sieltä aina jotenkin tosi tiukalla otteella! Laulajaahan tämä tietysti kaipais, muuten aivan loistavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalusto - Found (edit) 07.12.2004

Kalusto - Found (edit)
Alku kuulostaa jotenkin jopa pelottavalta, onneksi meininki hieman tasaantuu biitin alkaessa. Soundit on selkeät, niissä ei ole moitittavaa. Jotenkin vaan tuntuu että itse biisin rakenteessa ajatus karkaa hetkittäin. Ehkä tätä ei ole tarkoitettu sellaiseksi joka aukeais heti ensi kuuntelulta. Tämä kaipais jonku melodian joka jäis päähän soimaan heti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iken Rokki Bändi & Siskokset - IKen Rokki bändi 07.12.2004

Iken Rokki Bändi & Siskokset - IKen Rokki bändi
Ette kai te ole tosissanne? Ainakin tämä huvittaa suuresti.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - 21st Century Roulette Ring 07.12.2004

Electric Monk - 21st Century Roulette Ring
Tämä kuulostaa niin amerikkalaiselta että huh. Soitto on erittäin laadukasta, soundit selkeän omaperäiset. Tässä tulee sellainen pieni pilke silmäkulmaan ja tanssijalkaa alkaa kutittaa. Kunhan biisin sais masteroitua (?) siten että se kuuluis vähän isommalla niin mars matkaan ja valloittamaan Valtoja!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D'partment - Last Kiss With God 07.12.2004

D'partment - Last Kiss With God
Soitto kulkee hyvin. Ei selvästikään olla ihan ensimmäistä kertaa asialla, sen kuulee. Laulajalla on juuri sellainen ääni mikä saa ihon kananlihalle. Kappale on erittäin kaunis, soundi vaan on jäänyt hieman laihaksi. Tuosta on hyvä jatkaa!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Terra Limbo 17.01.2005

WRATHAGE - Terra Limbo
No tästä tulee ensimmäisenä mieleen Covenant. Laulajalla tuntuu olevan jotain samaa. Oululaiset bändit hyvin monesti tunnistaa oululaisiksi, en tiedä miksi. Tämä tekee kuitenkin poikkeuksen, joten siitä suuret plussat! Tekniikkaa löytyy, ja ilmeisesti ootte treenannu jo vuosia. Soundikaan ei ole siitä tavanomaisimmasta päästä. Varman ja persoonallisen kuulosta tavaraa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Death 17.01.2005

WRATHAGE - Death
Tässä on sopiva sekoitus nättejä melodioita ja kaoottisuutta. Laulajan taidot korostuu enemmän ku tossa ensimmäisessä. Vaihtelua tulee myös enemmän, joten ei tähän kyllästymään pääse missään vaiheessa. Soundi taas kerran tasaisen vahva. Mutta miksi ihmeessä feidausloppu?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas 17.11.2004

S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas
Kylläpä tämä biisi yllättää tunnelmallisuudellaan. Ei tämä mun mielestä kauhean synkkää ole, ehkä vähän vaan melankolista. Biisin vahvin lenkki on luonnollisesti Tamminan lauluääni. Soundimaailma on juuri sitä laatua mitä saatoin odottaakin. Bassosoundi on ainoa mikä olisi voinut olla hieman erilainen. Se kuulosti aika funkilta tuohon muuhun äänimaailmaan nähden. Kaiken kaikkiaan erittäin nautittava teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Hide & Seek 03.11.2004

Formed - Hide & Seek
Heti alusta biisi tempaa mukaansa jo pelkästään soundiensa puolesta! Kuulostaa erittäin hyvin tuotetulta, ja soittajat osaavat hommansa erittäin mallikkaasti. Kertosäkeessä on hyvää meininkiä ja asiaankuuluvaa uhoa. Biisi on kaikin puolin menevä, enkä valita muusta kuin englannin lausunnasta. Muuten laulajakin on hyvän kuuloinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakastettu Anoppi - Aulis 19.12.2004

Pakastettu Anoppi - Aulis
Ei jumalauta että mie räjähdin nauramaan!!! Aivan loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakastettu Anoppi - Pehmeät muovit ja puberteetti 19.12.2004

Pakastettu Anoppi - Pehmeät muovit ja puberteetti
Ehkä parasta Pakastettua Anoppia, mutta kaiun ois saanu jättää kaikkoselta pois. Selkeys kärsii. Mutta muuten hieno kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakastettu Anoppi - Thairuokaa ja lantiohallintaa 19.12.2004

Pakastettu Anoppi - Thairuokaa ja lantiohallintaa
Saunassa tuntui olevan lämminhenkinen yleisö. Kivasti kilkuttelee ja kaikkosen ääni kuuluu olevan tarkoituksenmukaisessa kondiksessa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Gothic Vampire: Nocturnal Destiny 09.10.2004

Love Factory - Gothic Vampire: Nocturnal Destiny
Alku kuulosti tosi lupaavalta, mutta laulaja on hieman epävarman kuulonen välillä. Tässä biisissä on ainesta vaikka mihin, mutta ehkä nauhoituksille vois antaa vähän enemmän aikaa. Tällä tarkoitan sitä, että olis tarpeeksi aikaa repiä joka soittajasta kaikki taito ja tahto, sillä se kuuluu musiikissa aina paremmin kuin hyvä meininki. Mutta itse biisi on kaikesta huolimatta loistava. Hyvät soundit vain korostaisi sitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - Accident Of The Rankki part2! feat. Antt 23.09.2004

Benighted - Accident Of The Rankki part2! feat. Antt
Tämä jytisee tosi mahtipontisella otteella! Väliosassa oleva rauhallisempi osa sopii mainiosti biisin yleismeininkiin. Se tuo vaihtelua sopivasti. Sointukuviothan ovat aika klassisia, mutta niistä on tehty tosi tyylikkäitä ja persoonallisen kuuloisia. Kyllähän tästä nauttii, ei voi muuta sanoa. Vielä kun hommaatte asiallisen kuuloisen laulajan, niin homma luistaisi vielä paremmin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Derivaatta - Egyptian time warp 23.09.2004

Derivaatta - Egyptian time warp
Tuo polotus taustalla on melko voimakkaan kuulonen. Tuo biisiin jonkinlaista rankkuutta. Sen ympärille kasattu melodia on melko omalaatuinen, ja hyvä niin. Soundimaailma vaihtelee, ja niin sen kuuluukin kun melodia on melko samanlainen loppuun asti. Ei mikään biletysbiisi, mutta mukava kuunnella!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Midnight Jam 28.09.2004

Love Factory - Midnight Jam
Kitarat soi kyllä kauniisti ja tunnelmoiden. Voin vain kuvitella miten mukavaa tällaista biisiä on sitten soittaa. Hienon kuulosta. Tähän lisäksi sopis joku laulaja, joka on polttanu äänensä viskillä oikein kunnolla, toisaalta taas nuo huimat kitarasoolot tuntuvat näyttelemään pääosaa tässä pätkässä. Antoisa kuuntelukokemus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Psychopath In Me 28.09.2004

Morass - Psychopath In Me
Kivan kuulosta, vähän sellainen melodinen vs. psykedelinen tuo alku. Toimii hienosti. Vähän aikaa onkin sitten rallattelua ja kuiskimista, kunnes alkaa osio, jossa on syke astetta korkeammalla. Hienoja riffejä ootte vääntäny, ja läpi biisin asetellaan vastakkain kauniita ja sitten vähän kipeämmän kuuloisia osia. Se on kai sitä hämyisää sitten. Oli miten oli, ihan kiva sitä on kuunnella!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Auditory Balance - Suvanto Deluxe 23.09.2004

Auditory Balance - Suvanto Deluxe
Jännän kuuloinen alku. Nuo syntikkajutut on aika mielenkiintoisia, huolella tehtyjä. Välillä tosin meni niin korkealle, että meinas käydä korviin... Tarkoituksella kai. Rytmipuoli on sitten jäänyt vähän köyhemmäksi. Tähän kaipaisin jotain persoonallista komppia taustalle, siis jotain muutakin kuin tuo ride ja perkussiot. Ne ovat sinänsä jotain tosi persoonallista, mutta jotain vielä vähän lisää. Mutta olihan tuo kiva kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMF - Exaltation 09.10.2004

DMF - Exaltation
No nyt on tekniseltä toteutukseltaan yksi parhaimmista jumputuksista mitä oon mikserissä kuullut! Biisi kulkee eteenpäin sellaisella vauhdilla että heikommilla vois mennä tanssijalat solmuun. Melodiat on aika pirteitä ja positiivisia. Nuo yleisöäänet tuo jonkinlaista suuren maailman meininkiä koko kappaleeseen. Vaihtelu piristää aina, joten erityismaininta biisin keskellä olevasta rauhallisesta kohdasta. Hienoa loistavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Drifting Away 07.12.2004

Iron Sphere - Drifting Away
Kyllä mä ehkä odottelin biisiltä jotain muuta. Mulla meni lukko päälle kun sanoit että melodinen kasarihevi. Mutta onneksi kuuntelin. Tää on kaunis, ei voi muuta sanoa. Levyvalmista tavaraa, todellakin. Ainoa missä voisi parantaa on englanti, mutta siihen syyllistyy miljoona suomalaista laulajaa, mukaan luen itseni. Loistavaa materiaalia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele UnleasHer - Nitrogenhell 23.09.2004

UnleasHer - Nitrogenhell
Mukavan kuulosta soittoa. Syntikka on erittäin kaunis, ja kitarat puolestaan tosi rujot, ja mikäs siinä kun se kokonaisuutena toimii näinkin mallikkaasti. Sopivasti vaihtelua löytyy, sillä nuo kitarasoolon aikaiset sointukuviot ei ole ihan tavallisimmasta päästä. Mun mielestä aika omaperäisen kuulonen biisi, siksi en alkaisi itsekään lokeroimaan tuota mihinkään genreen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Makes69 Funk 28.09.2004

Makes69 (SpaceGuitar69) - Makes69 Funk
Mukavan leppoisaa kitarajammailua. Taustariffit on hieman kummallisen kuuloisia, ei silti huonoja. Tuohon passais mainiosti sellaiset 70-luvun perus rumpusoundit. Nuo kuulosti aika konemaiselta, eikä sellaisenaan passaa tuohon muuhun soundimaailmaan. Muuten kyllä kuuntelin biisin ihan mielelläni. Potentiaalia ja ideaa ainakin löytyy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Griever! - Moods of autumn 28.08.2004

Griever! - Moods of autumn
Aika outo taiteenlaji minulle.. En osaa sanoa juuri muuta kuin että nätin kuuloisia soittimia on käytetty. Monipuolinen ja tiivis kappale. Kuulostaa hyvältä, vaikka en tyyliin kauheasti olekaan perehtynyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakkoliike - Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai 28.08.2004

Pakkoliike - Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai
No onpahan melkoista meininkiä! Mitähän tähän sanoisi...? Ei vissiin ihan tosikkomeiningillä olla ääniä väännetty, sillä ainakin mulla nousee hymy korviin asti viimeistään siinä vaiheessa ku käyn katsomassa artistin sivua. Olenko ymmärtänyt musiikkinne tarkoituksen oikein? =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - work 4 nobody [preview] 28.08.2004

Popinski - work 4 nobody [preview]
No ei nyt markan prodigyksi voi sanoa, vaikkakin biisistä kuulee mistä vaikutteita on otettu. Hienon kuuloista. Ennen kaikkea sopivan monipuolista, eli biisi pysyy kasassa, muttei kuitenkaan käy tylsäksi (niin no en tiedä kuinka pitkä tää tulee olemaan...). Onhan tällaisia biisejä jo kuultu aika paljon, mutta tämäkin on erittäin omalaatuisen kuuloinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen 28.08.2004

Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen
En ole ikinä oikein pitänyt Aki Sirkesalosta, ja tämä kieltämättä kuulostaa vähän siltä. Kyllä tällä musiikilla ja soundilla menestyy aivan varmasti, ei epäilystäkään. Bändi tuntuu olevan kokenut, ja sen kuulee soitosta. Biisissä on kaikki menestyksen elementit, mutta henk. koht. tämä ei juurikaan iske.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tr3oX - Disturbed 07.12.2004

Tr3oX - Disturbed
Minulle hieman tuntematon tämä genre, mutta kovasti tuntuu musiikki potkivan persuuksille. Ei mitään tavanomaisen kuuloista jumputusta. Syntikat on tosi runsaat ja nättisoundiset. Siihen ku vielä yhdistetään tuo TOSI potkiva biitti niin johan lähtee! Nuo leadit välillä oli hieman hämärän kuuloset. Muuten kyllä mielenkiintoinen ja ennen kaikkea rankka kuuntelukokemus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Undefined 28.08.2004

SILVERINE - Undefined
No tää on taattua Silverineä. Kertosäkeessä huomioni kiinnittyi taustahälyyn, onko ne syntikat vai joku enkelikuoro...? Oli miten oli, nätin kuulosta. Biisissä ei todellakaan ole tyydytty mihinkään tavanomaiseen, vaan se on erikoiseksi hiottu ja treenattu. Niinkuin koko bändi. Ottakaa muut mallia ja luokaa oma tyyli!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words 28.08.2004

Superverted - Words
Ihan menevää rockia. Mukava kuulla välillä tällainen vähän rankempikin biisi. Paikoin vähän tökkii tuo laulupuoli, mutta sehän on aina treenattavissa. Muuten biisi kuulostaa erittäin lupaavalta. Kitarasoundit on aika omaperäiset. Paljon säröä, mutta sehän sopii musiikkiin kuin nyrkki silmään. Ja loppua kohti tuntuu muuten vahvistuvan se laulukin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Gei-type: Love Tower 28.08.2004

Love Factory - Gei-type: Love Tower
Tämä varmaan on jotain parodiaa kaikista huonoista europopbändeistä, joita on joskus suollettu joka helvetin tuutista. Mikäli olen oikeassa, niin tämä biisi ansaitsee kaiken mahdollisen huomion. Hymyilyttää, jotenkin tulee Bat ja Ryyd mieleen...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus 28.08.2004

kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus
Leppoisan kuuloinen tuotos. Kitarat ja urut ovat nätin kuuloisia, mutta laulu menee välillä hieman epäselväksi. Kyllähän tätä kuuntelee, mutta näin kertakuuntelulta ei ainakaan minuun iske. En tiedä, kuulostaa sellaiselta musiikilta, joka livenä iskisi paljon paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Kylähullu 23.09.2004

Averell - Kylähullu
Poikkeuksellinen biisi mikserissä. Kyllä tuota jamittelua kuuntelee silloin tällöin, mutta musiikista jotenkin tuntuu katoavan idea, jos se muuttuu soittotaidon esittelyksi. Välillä tämäkin biisi meinaa mennä siihen suuntaan, mutta onneksi ei ihan. Loppua kohden palataan taas tuttuun menoriffittelyyn. Ihan mukavan kuuloista meininkiä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 28.09.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
Nyt tärähti korviini jotain melkoisen omaperäistä. Toteutus kun toimii vieläpä näin hyvin, niin voisi sanoa että tämähän toimii. Etäisesti mieleen tulee joku Stone Temple Pilotsin biisi, en muista mikä, mutta siitäkin pidin. Bändillä kuulostaa olevan omanlainen soundi, soitto ja laulutaito kohdallaan, ja asenne sopivasti rock. Levyttämään siitä ja heti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 25.03.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
Huh ku kuulostaa lupaavalta tuo alku! Onhan tässä melkoinen uho päällä jo ensisekunneista lähtien, mutta tunnelma hieman lopahtaa kun laulaja tulee mukaan. Tuo AC/DC-juttu toimii kyllä, mutta se vaatii muutaman vuoden lisää treeniä. Biisi on muuten niin täynnä tunnelmaa että ei paremmasta väliä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Kivellä päähän 05.10.2004

WaurionVanhat - Kivellä päähän
Hyvän kuulosta rokkia. Melankoliaa ja suuria tunteita! Kitarassa on mielenkiintoisia efektejä aina välillä. Nuo tuplalaulut kertosäkeessä on tosi jykevän kuuloset, mutta säkeistössä ne ei toimi aivan niin hyvin. Muuten biisi on kyllä mielestäni täysin onnistunut. Hieman tulee Maj Karma mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ignatius - Tule Luokseni 03.11.2004

Ignatius - Tule Luokseni
Omintakeisen kuuloinen komppi tuossa alussa. Mukavan letkeä tunnelma saa minut ainakin mukaviin fiiliksiin. Soittimet tuntuu olevan aika monipuolisessa käytössä, eikä tässä kuulla kahta identtistä osiota missään vaiheessa. Mielenkiinto säilyy ja melodiat herkistää mieltä! Hieno biisi, kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jrnn - Pohjola 09.10.2004

jrnn - Pohjola
Muistaakseni oon kommentoinu pohjolan ennenkin. Ei vissiin ole viesti mennyt perille asti kun en kommenttiani löytänyt. MUTTA muistelen että sanoin biisistä jotain seuraavaa: Jälki kuulostaa ainakin laadukkaalta, mun mielestä just leffaan sopivaa tunnelmointia. Lappi tulee mieleen väkisinkin, paitsi tuossa keskivaiheilla kun mukaan tulee crashia ja muuta kivaa. Tuo hajanaisuus on hieman niin kuin kirous leffamusiikin kanssa, olen omia tuotoksianikin editoinut lyhäreitä varten. Mutta jos et erikseen olisi maininnut, olisi sekin varmaan jäänyt huomaamatta. Loppuosassa alkaakin olemaan jo sitten ratkaisuhetken meininkiä, ja se on hassua että itse ainakin näen biisin paikka paikoin kuvina ja tapahtumina. Kappaleessa on jonkinlainen draaman kaari, ja niinhän siinä kuuluu ollakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Rauniot 28.09.2004

Pääoma - Rauniot
Mukavan kuuloisia kitaroita tuossa säkeistöjen aikana, mutta kertosäkeessä on mun mielestä vähän liikaa säröisyyttä. Akustiset kitarat välillä toivat biisiin mukavasti vaihtelua. Mieleenpainuva kappale, siinä ollaan selvästikin onnistuttu. Laulajilla on välillä pienen pientä epävireyttä suorituksissaan, mutta sehän petraantuu treenaamisen myötä. Hieno suoritus kaikesta huolimatta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Rauniot 28.09.2004

Pääoma - Rauniot
Mukavan kuuloisia kitaroita tuossa säkeistöjen aikana, mutta kertosäkeessä on mun mielestä vähän liikaa säröisyyttä. Akustiset kitarat välillä toivat biisiin mukavasti vaihtelua. Mieleenpainuva kappale, siinä ollaan selvästikin onnistuttu. Laulajilla on välillä pienen pientä epävireyttä suorituksissaan, mutta sehän petraantuu treenaamisen myötä. Hieno suoritus kaikesta huolimatta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Minä Olen 23.09.2004

Antti Kaukomaa - Minä Olen
Ensimmäisenä mieleen tulee Aki Sirkesalon ääni. Taitoa löytyy aivan selvästi enemmän kuin monelta muulta. Biisiin olisin kaivannut vähän muutakin kuin tuon lauluäänen ja koskettimet, mutta tämä varmaan tarkoituksella kuulostaa "alastomalta". Luulisi balladien ystäville kelpaavan mainiosti. Sanoitus puolestaan vei minut mukanaan, paljon enemmän kuin itse biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä 28.09.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä
Aikalailla peruspoppikselta kuulostaa, vaikkakin tosiaan hieman rankemmalla otteella. Kertosäe toimii niinkuin pitääkin, nimittäin nuo stemmat hivelee korvia tosi hellästi. Ne kun tuppaa monilla kusemaan pahastikin. Biisissä on ilmeisesti tuo tuotanto aikalailla kohdallaan, on nimittäin soundit sen kuuloiset, että siellä on ollut kokemusta miksauspöydän ääressä. Mitä tuohon kitarasooloon tulee, niin eiköhän tuo esittely hieman vähättele Jaken kitarointia. Se soolo nimittäin on biisin ehkä parhainta antia. Se täytyy mainita, että vaikka biisi on pitkä, ei tämä kuulija ainakaan pääse kyllästymään. En tiedä miksi, ehkä bändi on onnistunut pyrkimyksissään. Hienoa mahtavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versio - Kiire 03.02.2005

Versio - Kiire
Onpas ammattiaitoisen kuuloista menoa! Soundipuoli on ehkä mikserin parhaimmasta päästä, eikä soittopuolellakaan ole valittamista. Stemmalaulut toimii, ja taisi kertsissä kuulua taustalta jotain hammondiakin... Tosi nätti kappale, hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Rautalanka 05.10.2004

Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Rautalanka
Eiku! Minä repesin siinä vaiheessa nauramaan. Huumorimeininkiä hyvillä soundeilla ja soittotaidolla, mikäs sen mukavampaa! Soolokitaristin pienet ja hillityt luritukset antavat biisiin ihan oman tunnelmansa. Hyvän kuulosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Kenkää 28.09.2004

Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Kenkää
Odotin tältä kyllä jotain aivan muuta, mutta täähän kuulostaa helvetin hyvältä! Soundipuoli on kohdallaan ja soittotaitoa löytyy. Sanoma biisissä menee perille tehokkaasti. Näkyy vieläpä tuo rokkiasenne olevan kohdallaan, joten hieno meininki, ei voi muuta sanoa! Lyhyestä virsi kaunis!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - I have to confess 16.05.2004

SpeaK(wanhat) - I have to confess
Rauhoittavaa menoa. Just tällaista kaipaa sunnuntaiaamun alkajaisiksi, vaikka tuo genre minulle onkin vielä erittäin vieras. Kuten esittelyssä mainitaan, kitara ei yritäkään olla aito, eikä sen tarvitsekaan. Pääasia on että se tuottaa kaunista kuultavaa, ja siinä on onnistuttu. Kaikin puolin rentouttava ja tasapainoinen kappale. Helposti kuunneltava ja kaunis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Stations 28.08.2004

Karri Heiskanen - Stations
Alku lupaili jotain kellarikamaa, mutta tulipa mahtava ylläri kun biisi lähti käyntiin! Tuntuu etten näin hyvää biisiä ole vähään aikaan kuullutkaan. Rento kulkurimeininki, juuri sellainen kiehtoo, ja juuri sellaista tää biisi on. Valmista tavaraa, levy-yhtiöt HALOO?!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - On Your Own 28.08.2004

Karri Heiskanen - On Your Own
Hyvä fiilishän tästäkin tulee, tuotantoon on panostettu kunnolla, ja jotenkin tuntuu, että tyypeillä on ihan oma soundi, ja sellaista on nykyään hankala löytää. Taustalauluista erityinen plussa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Dreamland 15.05.2004

SILVERINE - Dreamland
No joo. Tää oli kyllä vähän vaikeampi tapaus ku nuo edelliset, mutta kun biisi lähtee kunnolla käyntiin niin alkaahan maistua. Tämä on erilainen ku muut Silverinen biisit, ja kestää hetken ennen kuin se koukku sieltä löytyy. Mutta pääasia että se löytyy!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kisastudio - Kehä kolmosta itään 16.05.2004

kisastudio - Kehä kolmosta itään
Kevyttä suomalaista rokkia. Ei mitään uutta, mutta ei mitään moitittavaakaan. Hienon kuulosta ja hyvin tuotettua. Toisaalta tätäkin biisiä vaivaa lievä kasvottomuus. Mutta hieno rento rallatus kuitenkin. Radiotavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Mushrooms 16.05.2004

Ping Ping Killing Machine - Mushrooms
Alku kuulostaa jotenkin hauskalta, ja samalla pelottavalta. Outo yhdistelmä. Biisi herättää aika kaoottista tunnelmaa ja samalla hilpeyttä. Mielenkiintoinen kappale, tuo biitti vaan meinaa tulla liian eteen välillä. Se jättää alleen hienoja melodioita, jotka onkin biisin parasta antia. Lajissaan loistava biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - I Am Fire 28.08.2004

MALfUNCTION - I Am Fire
No nyt tempasi kitarat mukaansa heti alussa, eikä ote hellitä ennen kuin viimeiset soinnut kajahtavat ilmoille. Tosi mahtava melodia kantaa kappaleen loppuun asti. Tää oli parempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 28.08.2004

MALfUNCTION - episode1
Kyllä on hienoa jälkeä saatu treenikämpillä aikaiseksi. Soittajat on kokeneita, ja sen kuulee. Soitossa ei ole minkäänlaista epävarmuutta. Tämä kuulostaa ihan radiovalmiilta tavaralta, mutta jotain jäin kaipaamaan. Ehkä voisi olla niin, että mun mielestä tässä on liikaa sitä hittiainesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkoset - Prinsessa 15.05.2004

Kekkoset - Prinsessa
Kyllä on herkkää, kyllä on herkkää. Kaunista, kuultavaa, puhdasta, mahtavaa. Täytyy sanoa että tämä osasto on ehkä kekkosten parasta. Ainakin minä sanoisin niin. Tällaisilla biiseillä te valtaatte soittolistat! Mutta noin yleisesti seuraava tallenne saisi olla hieman hiotumpi, kun teillä tuntuu soitto ja biisit kulkevan mallikkaasti! Keep On Rocking!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Kylmä tyhjyys 16.05.2004

Enkeli - Kylmä tyhjyys
Kaunista ja koskettavaa. Lauluäänestä on varmaan keksitty artistin nimikin. Laulaa kuin enkeli. Ainoa miinuspuoli on se, että biisi on aika tasapaksu. Kaipaisin muitakin instrumenttejä kuin pianon, vaikka se hienolta kuulostaakin. Sanoituspuoli toimii täysillä. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Catch me 16.05.2004

Stocco - untraceable - Catch me
No tässähän mennään niin kauhealla temmolla alusta asti että heikompia hirvittää. Pidin siitä rauhallisemmasta kohdasta jossain kolmen minuutin jälkeen. Ja vaikka alussa tuntuukin ettei tässä ole oikein mitään mistä ottaa kiinni, niin hetken kuuntelun jälkeen biisi alkaa tuntua paremmalta. Ja loppua kohti paranee entisestään, se on varmaan tekijän tarkoituskin. Yhdeksän minuutin jälkeen meininki hieman rauhoittuu ja tempo muuttuu hitaammaksi, hienoa. Mutta vaikka biisi paranee ja vaihteleekin niin on se silti aivan liian pitkä. Kännykän soittoäänenä en tätä ihan välttämättä kokeilisi. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele X Tolerance Zero - Play the blues, Bitch! 11.04.2004

X Tolerance Zero - Play the blues, Bitch!
Bluesia... En ole aikaisemmin juurikaan aiheeseen perehtynyt, joten hankala sanoa onko tämä lajinsa kiistatonta huippua vai ei. Kyllähän tuota kuuntelee sellaisena taustamusiikkina tosi mielellään, mutta jotain pientä kappaleesta puuttuu vielä. Tinapillisoolo oli loistava keksintö!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toy. - AGAIN & AGAIN 12.04.2004

Toy. - AGAIN & AGAIN
Kaunista... Muuta en keksi. Hyvä musa pistää hiljaseksi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toy. - SPLINTERED BEAUTIFUL 12.04.2004

Toy. - SPLINTERED BEAUTIFUL
Hittibiisin ainekset on puristettu tiukkaan pakettiin. Laulaja näyttää osaamistaan paremmin tässä biisissä. Biisi vaihtelee ketterästi hiljaisemmasta soitannasta rankempaan revitykseen ja takaisin, ja sehän toimii hyvin. Ei auta valittaa, kyllä tätäkin kelpaa kuunnella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 15.05.2004

SILVERINE - Teaser
Tässä yhdistyy katurockin rämäpäisyys ja popin melodisuus sopivassa suhteessa. Hieno sekoitus "kaunotarta ja hirviötä". Kumpikaan ei korostu liikaa, eikä kumpikaan jää toisensa varjoon. Loistava kipale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qtio - Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho) 11.04.2004

Qtio - Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho)
No tämä on sellainen tyylilaji, johon en kauheasti ole tutustunut. Menisi ihan hyvin taustamusiikkina vaikkapa mikserin sivuja selatessa. Olen ymmärtänyt että Hip Hopin voima piilee sanoituksissa, ja se puoli näyttäis olevan hyvin hallussa. Välillä häiritsee kun vokaalit tulee yhtäkkiä paljon suuremmalla volyymilla. Ihan OK biisi, ei voi moittia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Down 15.05.2004

SILVERINE - Down
Tämän biisin täysi ymmärtäminen vaatii melankolista mielentilaa. Jos sellainen ei satu päällänsä olemaan, on kuitenkin hyvin mahdollista että kappale sellaisen saa aikaan. Soundeja ei passaa haukkua, hyvän ja omaperäisen kuuloista. Kaipaisin ehkä hieman enemmän rutistusta tuohon loppuun, mutta hyvä näinkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lukiomusikaali - Pieni Ihminen 23.09.2004

Lukiomusikaali - Pieni Ihminen
No hui.. Synkkää on, todellakin. Nousee kylmät väreet. Kauniit melodiat vetää hiljaiseksi. Tämä sopii näytelmään kuin nakutettu. Voin kuvitella sen tunnelatauksen mikä katsomossa on kun biisi kajahtaa ilmoille. Laulaja kuulostaa täysin ammattilaiselta. Loistavan kuuloinen kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Aggression To All 23.09.2004

G.O.R.E. - Aggression To All
Alku on aika hämäävä. Kitaran perusteella ei meinaa ottaa selvää millaista tahtia on luvassa. Biisi lähtee kulkemaan hienosti, ja pistää pään heilumaan takuuvarmasti! Näppäriä melodioita, ja teknistä soittoa. Laulaja on ihan selvästi kuunnellut Vulgar Display of Power-nimisen levyn kerran jos toisenkin. Muutenkin vaikutteet kuuluvat. Hieno biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Aggression To All 23.09.2004

G.O.R.E. - Aggression To All
Alku on aika hämäävä. Kitaran perusteella ei meinaa ottaa selvää millaista tahtia on luvassa. Biisi lähtee kulkemaan hienosti, ja pistää pään heilumaan takuuvarmasti! Näppäriä melodioita, ja teknistä soittoa. Laulaja on ihan selvästi kuunnellut Vulgar Display of Power-nimisen levyn kerran jos toisenkin. Muutenkin vaikutteet kuuluvat. Hieno biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Nothing More Than The Truth 23.09.2004

G.O.R.E. - Nothing More Than The Truth
Mukavasti erilainen ku tuo edellinen. Samankaltaista menevyyttähän tässäkin on, ennen kaikkea kitaroissa. Raskaamman kuuloinen, ilolla tämänkin kuuntelin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 23.09.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
Kerrassaan rokkaava kappale. Tosi menevää riffittelyä. Vaikutteet kyllä kuuluu. Laulaja tuntuu hoitavan tonttinsa tosi mallikkaasti. Ei voi valittaa. Loistava biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenmachine - To Ride With The Neonlights (promo) 28.09.2004

Greenmachine - To Ride With The Neonlights (promo)
Tämä biisi on aikalailla sitä mitä rockin kuuluu ollakin. Sopivasti räkäinen soundi, tosi tarttuvia melodioita, ja tiukkaa yhteensoittamista. Laulaja tuntuu hoitavan hommansa erittäinkin hyvin. Biisi kulkee eteenpäin sen verran vauhdilla, ettei mitään kyllästymisen merkkejäkään ole näkyvissä. Lopetuksesta vielä ylimääräinen plussa!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kingston - Älä tapa 11.04.2004

Kingston - Älä tapa
No kyllähän tämä joltain rokilta kuulostaa.. Biisissä on tarttuvia melodioita, sellaisia joita hittibiiseissä kuuluu ollakin, ja aivan varmasti kertosäe soi päässä vielä pitkään kuuntelun jälkeenkin. Oikeastaan ainoa häiritsevä asia on se, että biisi on keskeneräinen. Kunhan soundit ovat kohdallaan, niin miksei tätä kuuntelisi uudemmankin kerran. Bändissä on kyllä ainesta vielä vaikka mihin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Driven 12.04.2004

SILVERINE - Driven
Kommenttiringissä tätä bändiä on tullut kuunneltua ennenkin. Kyllä Silverine hoitaa homman tyylillä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Love 11.04.2004

SILVERINE - Love
No edelleen ihan valmista tavaraa. Hyvää bändiä on hankala alkaa moittimaan. Upea biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakastettu Anoppi - Et Muuten Mee Sinne Syömään 12.04.2004

Pakastettu Anoppi - Et Muuten Mee Sinne Syömään
Biisi pistää suun virneeseen ja hymyn perseeseen eli sinne minne aurinko ei paista. Terveisiä media kakkosluokalta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Lumi 11.04.2004

Löyly - Lumi
Tulee mieleen joku elokuvan äänimaailma. Nuo huilusoolot on biisin ehdottomasti parasta antia, ja ne ovat harvinaisen kaunista kuultavaa. Ei täysin avaudu ensikuulemalta, mutta se kai ei ole tarkoituskaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - Tuuli 28.09.2004

Trees - Tuuli
Tuo sun huono huumori kyllä nosti mun suupielille lievän virneen ekaksi, mutta se lause ois saanut jäädä siihen ainoaan kertaan. Tämä sopisi kehtolauluksi ihan hyvin, mutta onko sellaista genreä olemassakaan? Voisin kuunnella tätä kotona kynttilänvalossa ja fiilistellä kauheassa punaviinihuurussa, mutta nyt kaipaisin jotain vaihtelua välillä. Muuten tuo on nätti kappale, ystäväsi varmaan oli tyytyväinen lahjaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TeaBeaT - Bad Sector 09.10.2004

TeaBeaT - Bad Sector
Alku on tosi hämärän kuuloinen, suorastaan hieman pelottava (ainakin näin luurit päässä). Syntikoiden soundi ei todellakaan ole sitä tavanomaisimpaa laatua, mikä tekeekin biisistä ihan mukavan kuuloisen. Kappale vaan tuli aika hiljaisella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkoset - Luonnon lait 15.05.2004

Kekkoset - Luonnon lait
Soundi on jokseenkin rosoinen, mutta muutenhan tämä jyrisee ihan mukavasti. Biisissä on sellaista energiaa ettei monelta löydy, mutta parempaa studiota suosittelisin ensi kerralla. Livenä tämä potkii takuulla päähän ja kunnolla!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkoset - Rukous Ariestalle 15.05.2004

Kekkoset - Rukous Ariestalle
Tässä tulee jotenkin etäästi mieleen YUP, jota ensi kuulemalta vihasin, mutta kun kuuntelin useammin, bändistä tuli paljon mieluisempi. Tämä biisi ei aukene ihan näin kertakuulemalta, joka tekee sen mielenkiintoisemmaksi. Sanoitukset tuntuvat olevan parasta mitä nyt jää mieleen. Ei ihan niin hittihakuinen biisi kuin Luonnon Lait, mutta toimii kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 11.04.2004

SILVERINE - Change
No tämä on ihan levytysvalmista kamaa. Vetää hiljaiseksi. Biisissä on melkoisen paljon suuren hitin aineksia. Laulajalla on vahva ote hommaansa, kuten koko muullakin bändillä. Ei mikään ihme että bändiä on kuultu laajemminkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Cookies 11.04.2004

SpeaK(wanhat) - Cookies
Tämä sopii mainiosti rauhalliseen iltafiilistelyyn. Todella kauniit pianomelodiat saa mielen haikeaksi. Kaiken kaikkiaan kaunis ja tasapainoinen biisi. Jonkinlaista laulumelodiaa jäin kaipaamaan paikoin, mutta hyvin toimii ilmankin. Täytyy myöntää että tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Misshapen 12.04.2004

Banquet Of Illusions - Misshapen
Huh.. Tää on sirkusmusaksi aika pelottavan kuuloista. Sopisi hyvin johonkin kauhuelokuvaan. Eikä tuo miksaus kuulosta missään vaiheessa tökeröltä. Päinvastoin! Takuulla jää päähän soimaan, ja ens yönä katselen mörköpainajaisia tämän valssin tahdissa! Loistava suoritus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 16.05.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
Kerrassaan kaunis aloitus! Meininki on välillä keskiaikaista, välillä elokuvamaista, välillä klassista, välillä jotain muuta. Vaihtelevuus on runsasta, ja biisi toimii aivan upeasti! Paljon kauniita melodioita, ja tuotanto tuntuu olleen ammattilaisen käsissä! Täydellinen instrumental, ei voi muuta sanoa!
10

Sivu: 1 2