Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai

Pakkoliike | 27.08.2004 | Experimental
6:29

Ville antaa aina (varsinkin jos olet nainen)

Live.

Herra Genre/Herra Taide: kitara ja mikin naputtelu
Olkaluu Lopeta: efektipedaalin säätely

Henkisenä tukena, paheksujana, nauhoittajana, puhelimeen vastaajana sekä kävelijänä toimi Nimeltä mainitsematon henkilö.

8.40   1825 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dj Syphilis 20.07.2005
Oivallinen sovitus ja sanoinkuvailematon intensiteetti paragrafissa 14! En aluksi tiennyt mitä odottaa mutta sitten kuulin askeleet! Ne tulivat ylhältä ja veivät joitakin ihmisiä pois. Lantinudit olivat paikoitellen epäsuorassa mutta loppuakohden vaihevirhe korjasi senkin. Muutamia psykoakustisia elementtejä jäin kaipaamaan mutta lähellä täydellisyyttä oleillaan! :)
0   +1 +2
 
Commandant 30.08.2004
Kuka keksi rakkauden? Takametsän uskomaton sanklari Teijo.
0   +1 +2
 
10
JM 30.08.2004
biisi kehittyy todella hienosti. Sävellys on omaperäinen. kitarasoolot kitarasankareiden luokkaa. Mikin näpsuttelussa on todella kokenut henkilö varmaanki kyseessä. teillä on ollut tiimissä todella hommansa osaava paheksuja, koska nuorison häpeä haisee tänne asti. puhelimen vastaaja vois vähän harjotella, vastas ihan nuotin vierestä eikä pysyny rytmissä. Loppusoittoon oletta varmaankin palkanneet sinfoniaorkesterin, sillä flamengo -kohdan (kyllä, tanssin kalsarisillaan koko kohdan ajan) jälkeen tuleva jyräys jättää kokeneenkin kuulijan sanattomaksi. loppu sentään pikkusen lieventää.

kiitos.
biisin nimi on jotenki harhaanjohtava.
0   +1 +2
 
7
mitäköhän tästä sanoisi:)
kokeellista äänillä leikkimistähän
tämä on, ja voiko siitä sanoa, onko
hyvää vai huonoa?
itselläni ei kärsivällisyys
riittäisi tällaisen äänittämiseen,
eli siitä pisteet.
0   +1 +2
 
8
Kyrios 29.08.2004
Ihan kipeetä kamaa. Tästä ei voisi sanoa muuta kuin että pitäkää lippu korkealla. Sen verran kummallinen on meininki ja aika yllätyksiä näyttää olevan luvassa pitkin biisiä. En tiedä mitä tämä on mutta aivan liian sairasta minun makuuni. Piristävyydestä kuitenkin kasi.
0   +1 +2
 
Petu-_ 28.08.2004
Kuulostaa aivan niinku tää ois nauhotettu vinyyliltä tuon taustalla kuuluvan rusahduksen takia :D Miksaus ei oo mistään kotoisin. Johtuen vissiin tosta livestä. Muuten en sitte biisistä saanutkaan oikeen mitään selkoa :)
0   +1 +2
 
sakke-makke 28.08.2004
ihan helvetin outo biisi. experimentaalimusaa todellakin. vähän pisti hämmästyttämään ja kummastuttamaan. ei tämmöisille voi numeroa antaa saati kommentoida jostain tietystä näkökulmasta. nää on tämmösiä taidepläjäyksiä joissa sä oot itse oman biisisi herra ja siinä ei oo muilla paljon nokan koputtamista vaikka nauhoittelisit tohon oravan pähkinän nakertelu-ääniä päälle ihan vitun lujalla volyymilla. niih.
0   +1 +2
 
8
zarthas 28.08.2004
No onpahan melkoista meininkiä! Mitähän tähän sanoisi...? Ei vissiin ihan tosikkomeiningillä olla ääniä väännetty, sillä ainakin mulla nousee hymy korviin asti viimeistään siinä vaiheessa ku käyn katsomassa artistin sivua. Olenko ymmärtänyt musiikkinne tarkoituksen oikein? =)
0   +1 +2
 
Quki 27.08.2004
Tjoo, ehkä en käsittäny oikein tätä.. Musiikkia? Ehkä. En jää esittelemään enempää retorisia kysymyksiä. Kommentoin silloin kun osaan kommentoida.
0   +1 +2
 
Antti Kaukomaa 27.08.2004
no niin, etta tallasta. ...sano
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta