Suvanto Deluxe

3:51

"Joidenkin mielestä seuraava väite on täyttä paskaa: soundit ovat upeat - jos ei muuta niin upean yhteensopivat ja asiaansa ajavat. Ote on onnistuneen minimalistinen, sillä kappale ei tunnu kaipaavaan yhtään mitään, eikä jää vaisuksi, vaikka mitään suurta huipentumaa ei loppuun kyhätäkään.
Jälleenkuunteluarvoa tällä näköjään myös on, sillä joka kuuntelukerralla löysin jotain uutta. Ikään kuin outo, muodoton idea, jolle jokaisen pitää etsiä raamit itse."
-jrnn-

"höö... scifiä afrikkalaisittain... avaruus savaani, yleissävy sininen :) mielenkiintoinen kokemus, kiitoksia."
-Nettis

8.00   1936 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Baarimikko 26.09.2004
Erittäin hyvä, toimii! Outo matka jonnekin tuntemattomaan kaukaiseen paikkaan. Pidän todella paljon. Etno-ote erityisesti viehättää.
0   +1 +2
 
kara 26.09.2004
kommenttiringissä tuli vasaan enkä oikeen saanu ideasta kii?? ei oikeen mun makuun...mikä tän idea niinku on?? =)
0   +1 +2
 
9
mikko03 25.09.2004
aika ilmavaa kamaa.. pidin tuosta sähköisestä äänestä. tiukat rumpusoundit.
0   +1 +2
 
9
Coyote 25.09.2004
Tää tuli toisen kerran arvosteltavaksi. WTF?
0   +1 +2
 
9
jrnn 25.09.2004
Oho! Tämähän oli positiivinen yllätys kommenttirinkiaamuun. Todella mielenkiintoista ja mukaansatempaavaa mielikuvamaisemien maalailua. Joidenkin mielestä seuraava väite on täyttä paskaa: soundit ovat upeat - jos ei muuta niin upean yhteensopivat ja asiaansa ajavat. Ote on onnistuneen minimalistinen, sillä kappale ei tunnu kaipaavaan yhtään mitään, eikä jää vaisuksi, vaikka mitään suurta huipentumaa ei loppuun kyhätäkään.

Jälleenkuunteluarvoa tällä näköjään myös on, sillä joka kuuntelukerralla löysin jotain uutta. Ikään kuin outo, muodoton idea, jolle jokaisen pitää etsiä raamit itse.

Sitten seuraa aina ikävä mutta välttämätön vaihe, nimittäin vertailu tunnettuihin artisteihin: mieleen tulivat etenkin Sigur Ros ja Radioheadin Kid A:n aikainen tuotanto.
0   +1 +2
 
8
Nettis 25.09.2004
höö... scifiä afrikkalaisittain... avaruus savaani, yleissävy sininen :) mielenkiintoinen kokemus, kiitoksia. kummallista peltien helistelyä... sotkee vähän maisemaa. tai, siis jos pellit, niin sitten etno perkut pois ja kunnon chill beatti taustalle. jompsin kumpsin, en tiedä voisko olla molemmat....
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 25.09.2004
Olipa outo teos.. Aidon kuuloinen jotenkin. Johtui varmaan soittimista. Jännä soundimaailma tässä kyllä oli. Nerokas tai sitten vaan outo.. vaikea sanoa. Meren ranta fiilis tästä välittyi. Se on aina positiivinen asia jos niin käy..
0   +1 +2
 
8
zarthas 23.09.2004
Jännän kuuloinen alku. Nuo syntikkajutut on aika mielenkiintoisia, huolella tehtyjä. Välillä tosin meni niin korkealle, että meinas käydä korviin... Tarkoituksella kai. Rytmipuoli on sitten jäänyt vähän köyhemmäksi. Tähän kaipaisin jotain persoonallista komppia taustalle, siis jotain muutakin kuin tuo ride ja perkussiot. Ne ovat sinänsä jotain tosi persoonallista, mutta jotain vielä vähän lisää. Mutta olihan tuo kiva kuunnella.
0   +1 +2
 
5
g.o.r.e. 23.09.2004
En ymmärrä tällaisen päälle yhtään mitään. En kyllä tykkää. Tylsä ja ponneton.
0   +1 +2
 
7
let J. 22.09.2004
Hyvä teema ennen lopussa toistuvia looppeja. Perusta eli tausta on kuitenkin vähän epävakaa, eikä varsinaisesti kehity mihinkään, vaan häilyy. Siitä voisi tehdä eteenpäin menevämmän.
Kehittely kannattaa aina!

Vastapalveluksena toivon vierailua artistisivullani ja biisieni arvostelemista.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat